oktawia6 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='ARKA'] ;) "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo";Szarus jutro jedzie do nowego stałego, domku swojego, do tej dziewczyny, skierniewickiej wolontariuszki!:multi: :B-fly: :iloveyou: :laola: :cunao: jednak!!!! zuch dziewczyna!!!!:cunao: :drinka: :sabber: :bigcool: :kciuki: Quote
oktawia6 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 a kiedy Szaruś opuściłby mury schroniska? możesz ARKA byc prz jego wydaniu i zrobic zdjęcia? Quote
ARKA Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Szarus jutro opuszcza schronisko,zawozi go do domu, Ania i Michal z nowo powstajcego skierniewickiego stowarzyszenia.....Stowarzyszenie Obrońców Zwierząt;) "Psubraty". Takze zdjecia napewno beda wogole. Okta, zaloz watek na ich forum, ze prosisz o zdjecia Szarusia:p http://www.psubraty.pl/forum/viewtopic.php?t=10 A i moge Ci tylko powiedziec ze wyjazd nastąpi miedzy 8-10.00, tak w soboty schronisko jest otwarte. Quote
oktawia6 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 oj ARKA-potrafisz poprawic człowiekowi nastrój:loveu: naprawdę wątpiłam powiem szczerze tutaj jednak!!! Quote
zasadzkas Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Wróciłam, a tu dobre wieści. Dobrze, że chociaż ten pies znalazł własny kąt. Quote
amelka0 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ale się cieszę :loveu: :multi: i jak zazdroszcze w pozytywnym znaczeniu słowa tego,że są schrony gdzie takich staruszków się nie usypia,gdzie każdemu daje szanse,oj żeby tak wszędzie było..... Quote
Gosiapk Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Już jest w nowym domu. Ciekawe jak sobie radzą. Quote
kiniaczeq Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Tez jestem ciekawa i czekam na (dobre)wieści Quote
ARKA Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Gosiapk napisał(a):Już jest w nowym domu. Ciekawe jak sobie radzą. Ja mysle,ze dobrze sobie radzą. Szarus tylko marzy o tym zapewne aby miec swiety spokoj. Kotu zadnemu 'nie podskoczy' mysle,ze nie bedzie sie nawet kotem interesowal. Sama jestem ciekawa jak mu;) Jak tylko cos bedziemy wiedzialy zaraz napiszemy:p Quote
oktawia6 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='ARKA'] Ja mysle,ze dobrze sobie radzą. Szarus tylko marzy o tym zapewne aby miec swiety spokoj. Kotu zadnemu 'nie podskoczy' mysle,ze nie bedzie sie nawet kotem interesowal. Sama jestem ciekawa jak mu;) Jak tylko cos bedziemy wiedzialy zaraz napiszemy:p :multi: :multi: :multi: jednak już na podusiach!!!!! kotu powiadasz?.....:cool1: Quote
ARKA Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 oktawia6 napisał(a)::multi: :multi: :multi: jednak już na podusiach!!!!! kotu powiadasz?.....:cool1: Z tego co wyczytalam relacje sa OK, jak narazie! Quote
GrubbaRybba Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tak sie cieszę :Cool!::bigcool::multi::Cool!::bigcool::multi: Szarusiu, życzę ci wszystkiego dobrego w nowym domku!!! Quote
Lupi Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Szarusiu i Pańciu! Wielkie całuski dla Was. JAk się cieszę że Kruszyna ma ciepły kątek. Quote
amelka0 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 I co tam u Psiaka,jak się miewa nasz kochany maluszek-staruszek:loveu::loveu:?? Quote
ARKA Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Brak wiadomosci to dobre wiadomosci-nie mam zadnych. Podpytam pocztą "pantoflową";) Quote
Recommended Posts