Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
no to pięknie-w takim razie-jak usłyszałam tydzień temu lub nawet dalej, że to wolontariuszka i sprawa jest w sumie pewna-to inaczej podchodziłam.....może dlatego, że wolontariuszka........:roll: :roll: :roll:

Ja tez. No ale decyzje o adopcji musza byc przemyslane, ze wszystkich stron, czy to wolontariusz czy nie.:shake: Nic ciagle nie wiem;ani tak ani nie.

Posted

Mam nadzieję,że w końcu usmiechnie sie do Niego szczęście i znajdzie domek.
Oby nie było tak jak teraz z moim Guciem(z podpisu),on już miał nawet transport załatwiony i ....w ostatniech chwili dziewczyna zrezygnowała.

Posted

teraz mnie nie będzie przez tydzień na dogo, bo mamy pilny wyjazd... dlatego od września może jeszcze ostatnie dni sierpnia ( jeszcze to nie na 100%) mieliśmy zabrać rok temu z dogo sunie starowinke, niestety tyle co napisaliśmy, że ją weźmiemy sunia została uśpiona:( na tą chwile cały wrzesień wchodzi w gre, bo w październiku się wyprowadzam do KrK, mamie całego stada na głowie zostawić nie mogę:( KOmu mogę wysłać nr kontaktowy do mnie?? mieszkam w małopolsce 45 km od Krakowa

Posted

[quote name='Gandzia']
Chyba, że W Tym Tygodniu Ktoś Go Podrzuci W Okolice Kielc!!

:crazyeye: :crazyeye: :multi: :loveu: ludzie!!! radujmy się!!! trzeba tylk może na wątek transportowy wpisac tę prośbę!!! lub ktoś jest w stanie go tam zawieźc!!!

Posted

wysłałam swój nr do Arki, wszyscy zainteresowani mogą go dostać. Nr kontaktowy ma jeszcze missiek. Teraz muszę już uciekać , może uda mi się wejść jeszcze przed wyjazdem.

Posted

Gandzia napisał(a):
teraz mnie nie będzie przez tydzień na dogo, bo mamy pilny wyjazd... dlatego od września może jeszcze ostatnie dni sierpnia ( jeszcze to nie na 100%) mieliśmy zabrać rok temu z dogo sunie starowinke, niestety tyle co napisaliśmy, że ją weźmiemy sunia została uśpiona:( na tą chwile cały wrzesień wchodzi w gre, bo w październiku się wyprowadzam do KrK, mamie całego stada na głowie zostawić nie mogę:( KOmu mogę wysłać nr kontaktowy do mnie?? mieszkam w małopolsce 45 km od Krakowa

Gandzia to bardzo piękne i szlachetne, ze chcesz Szarusiowi pomoc ale:

my szukamy mu przede wszystkim domku stalego;
jesli tymczas to z DT do domu stałego;
nie mozna go tak przewozil tylko na miesiac i zmieniac mu ludzi i miejsca, to stresujace bardzo dla takiego starowinka bardzo, bedzie;
w tym schronisku nikt go nie uspi;
w miare, nie ma on tam az tak tragiczne, jest w osobnym pomieszczeniu nie jest z innymi psami w boksie; jest na warunkach, na ich mozliwosci "specjalnych'
Mam nadziej, ze rozumiesz mnie:-(

Posted

oktawia6 napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :multi: :loveu: ludzie!!! radujmy się!!! trzeba tylk może na wątek transportowy wpisac tę prośbę!!! lub ktoś jest w stanie go tam zawieźc!!!

Oktawia, miesiac i co, znow Szarusia gdzies przewozic??:shake:

Posted

;) "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo";Szarus jutro jedzie do nowego stałego, domku swojego, do tej dziewczyny, skierniewickiej wolontariuszki!:multi: :B-fly: :iloveyou: :laola: :cunao: