ARKA Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 oktawia6 napisał(a):no to pięknie-w takim razie-jak usłyszałam tydzień temu lub nawet dalej, że to wolontariuszka i sprawa jest w sumie pewna-to inaczej podchodziłam.....może dlatego, że wolontariuszka........:roll: :roll: :roll: Ja tez. No ale decyzje o adopcji musza byc przemyslane, ze wszystkich stron, czy to wolontariusz czy nie.:shake: Nic ciagle nie wiem;ani tak ani nie. Quote
Lemoniada Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 A może by jej posłać meila albo PW z zapytaniem? Przecież jest zalogowana na Psubraty.pl Quote
amelka0 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Mam nadzieję,że w końcu usmiechnie sie do Niego szczęście i znajdzie domek. Oby nie było tak jak teraz z moim Guciem(z podpisu),on już miał nawet transport załatwiony i ....w ostatniech chwili dziewczyna zrezygnowała. Quote
Gandzia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 a ten pies jest w schronisku?? nic nie obiecuje ale we wrześni mogłabym go zabrać do domu, na tymczas.. Quote
GrubbaRybba Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gandzia, byłoby wspaniale :loveu: Trzymam kciuki, aby wszystko się udało :kciuki: Quote
Gandzia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 teraz mnie nie będzie przez tydzień na dogo, bo mamy pilny wyjazd... dlatego od września może jeszcze ostatnie dni sierpnia ( jeszcze to nie na 100%) mieliśmy zabrać rok temu z dogo sunie starowinke, niestety tyle co napisaliśmy, że ją weźmiemy sunia została uśpiona:( na tą chwile cały wrzesień wchodzi w gre, bo w październiku się wyprowadzam do KrK, mamie całego stada na głowie zostawić nie mogę:( KOmu mogę wysłać nr kontaktowy do mnie?? mieszkam w małopolsce 45 km od Krakowa Quote
Gandzia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Chyba, że W Tym Tygodniu Ktoś Go Podrzuci W Okolice Kielc!! Quote
oktawia6 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Gandzia'] Chyba, że W Tym Tygodniu Ktoś Go Podrzuci W Okolice Kielc!! :crazyeye: :crazyeye: :multi: :loveu: ludzie!!! radujmy się!!! trzeba tylk może na wątek transportowy wpisac tę prośbę!!! lub ktoś jest w stanie go tam zawieźc!!! Quote
Gandzia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 wysłałam swój nr do Arki, wszyscy zainteresowani mogą go dostać. Nr kontaktowy ma jeszcze missiek. Teraz muszę już uciekać , może uda mi się wejść jeszcze przed wyjazdem. Quote
ARKA Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Gandzia napisał(a):teraz mnie nie będzie przez tydzień na dogo, bo mamy pilny wyjazd... dlatego od września może jeszcze ostatnie dni sierpnia ( jeszcze to nie na 100%) mieliśmy zabrać rok temu z dogo sunie starowinke, niestety tyle co napisaliśmy, że ją weźmiemy sunia została uśpiona:( na tą chwile cały wrzesień wchodzi w gre, bo w październiku się wyprowadzam do KrK, mamie całego stada na głowie zostawić nie mogę:( KOmu mogę wysłać nr kontaktowy do mnie?? mieszkam w małopolsce 45 km od Krakowa Gandzia to bardzo piękne i szlachetne, ze chcesz Szarusiowi pomoc ale: my szukamy mu przede wszystkim domku stalego; jesli tymczas to z DT do domu stałego; nie mozna go tak przewozil tylko na miesiac i zmieniac mu ludzi i miejsca, to stresujace bardzo dla takiego starowinka bardzo, bedzie; w tym schronisku nikt go nie uspi; w miare, nie ma on tam az tak tragiczne, jest w osobnym pomieszczeniu nie jest z innymi psami w boksie; jest na warunkach, na ich mozliwosci "specjalnych' Mam nadziej, ze rozumiesz mnie:-( Quote
ARKA Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 oktawia6 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :multi: :loveu: ludzie!!! radujmy się!!! trzeba tylk może na wątek transportowy wpisac tę prośbę!!! lub ktoś jest w stanie go tam zawieźc!!! Oktawia, miesiac i co, znow Szarusia gdzies przewozic??:shake: Quote
ARKA Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 ;) "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo";Szarus jutro jedzie do nowego stałego, domku swojego, do tej dziewczyny, skierniewickiej wolontariuszki!:multi: :B-fly: :iloveyou: :laola: :cunao: Quote
Recommended Posts