Elisabeta Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ja też czekam na filmik, Lilu. :) Jak nie dziś to jutro przed świtem na pewno obejrzę... Filutek w różowej obroży...... Już nic nie napiszę. :D ;) Ale dwa, trzy lata temu były modne różowe jak najbardziej męskie koszule... Może cztery... Quote
LILUtosi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Proszę https://www.youtube.com/watch?v=pY38Wxjqxws&feature=youtu.be 1 Quote
Anula Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Mi się wyświetlił komunikat,że muszę się zalogować chyba na You Tube a więc nie oglądnę filmiku. Quote
LILUtosi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Pewnie nie upubiczniłam , już lece tam. Proszę: https://youtu.be/pY38Wxjqxws Quote
Poker Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Ale miziak.Może różowa obróżka go zaczarowała? Quote
Elisabeta Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Piękne. :) Kochany Filutek... Lżej na sercu się zrobiło... Saro, gdzie jesteś?... :mellow: Quote
bakusiowa Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Widać, że trochę mu sie podobało mizianko. Quote
LILUtosi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Chyba na pewno mu się podobało bo co jakiś czas przychodzi do mnie po małą porcyjkę. Sam wchodzi na kanapę i merda do mnie ogonkiem. Ech, taka parabola z nim trochę ale tak czy owak jakieś przełamanie jest. Quote
bakusiowa Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Podobało mu się dość delikatnie. Nie był bardzo namolny. Quote
LILUtosi Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Podobało mu się dość delikatnie. Nie był bardzo namolny. OJ TY byś chciała żeby od razu mi na kolanka wskoczył , z nim trzeba chwilę pochodzić lub się przespać hehe. Dziś Felek przywitał mnie buziakiem i wywalaniem kopyt do góry na moim brzuchu. - zdecydowanie twierdzę że u się wczoraj spodobało. I mam na to dowody!!! ale udowodnię już jak wrócę z badania Reksia na cushinga. Pa 1 Quote
LILUtosi Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Oczywiście żeby nie było kolorowo to od wczoraj Felek zaprosił swojego brata -złego ducha i znowu się wycofał. Niechcący go wypuściłam z salonu na dwór ale udało mi się wieczorem go zwabić na górę zostawiając wszystko otwarte. Po jakimś czasie przebiegł i schował się pod łóżkiem. Spał na przeciwnej kanapie. Znowu trzyma dystans. Tu filmik z wczoraj rana: https://youtu.be/IIoDxcm-PGw Quote
Bonsai Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ale słodziak. Powtarzam się, wiem, ale uwielbiam psy o takim nieśmiałym charakterze. Dogadałby się z moim Buddy'm - Buddy też ma wiele lęków, ale przy nim takie lękliwe psy bardzo fajnie się otwierają. Quote
Elisabeta Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Na brak emocji u Felusia nie możemy narzekac... :mellow: Quote
Poker Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Zupełnie jak moja Giga/Gryzelda. Raz na wozie , raz pod wozem i jak w kalejdoskopie. Nudzić się nie moża. Quote
LILUtosi Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Zupełnie jak moja Giga/Gryzelda. Raz na wozie , raz pod wozem i jak w kalejdoskopie. Nudzić się nie moża. TYlko pewnie ona nie leje Ci na śpiwór pod którym śpię? ech. zapomniałam dziś ano znowu schować i już do prania. Quote
Marycha35 Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Luchnęłam stałą za listopad dla Feluchny:) Quote
Poker Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 TYlko pewnie ona nie leje Ci na śpiwór pod którym śpię? ech. zapomniałam dziś ano znowu schować i już do prania. Tego nie robi, bo ze stresu potrafi 2 doby nie siusiać i nie koopać. Zamykaj pokój po prostu, Quote
Ayame Nishijima Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 [URL=http://www.dogomania.com/forum/topic/145878-przerażony-feluś-potrzebuje-naszej-pomocy-już-w-hoteliku-u-lilutosi/][/URL] Quote
Elisabeta Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Ayame, dziękujemy za naprawienie banerka Felusia. :) Pewnie i tak tu nie przeczytasz... Zaraz podziękuję mailowo. ;) Quote
Sara2011 Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Zaglądam do Felusia, nie było mnie tu kilka dni. Czyli domek z Poznania jest taką opcją przyszłościową ale nie poprzestajemy w szukaniu domku? Wykupię pakiet ogłoszeń, chociaż OLX ma cały czas aktywny ale telefonów niestety brak. Trudny przypadek z naszego Felusia. Quote
Sara2011 Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Na konto Felusia wpłynęły nowe odnotowane wpłaty: -bakusiowa-20zł -Dulska-20zł -Aneta I.-20zł/wpłata z FB. -certusowa-20zł -edek-30zł -Sara2011-20zł Bardzo dziękuję wszystkim darczyńcom:) @Bonsai, tradycyjnie poproszę o podziękowanie PAni Anecie I. z FB za pieniążki dla Felusia :). @Lilu, przelałam dzisiaj tez już za hotelik za listopad bo nie wiem czy w poniedziałek będę miała czas tu zajrzeć ale przez swoje roztargnienie napisałam ze to za wrzesień. Wpłata jest oczywiście za listopad. Dziękuję za opiekę nad naszym Felusiem:). Quote
Elisabeta Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Zaglądam do Felusia. :) Saro, miesiące tak szybko lecą, że wcale nie trzeba byc roztargnionym, żeby nie nadążac. ;) Quote
Elisabeta Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Pusto u Felusia strasznie... :mellow: Quote
Elisabeta Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 W niedzielę zaglądam do Felusia. :) Quote
Recommended Posts