Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też czekam na filmik, Lilu. :)

Jak nie dziś to jutro przed świtem na pewno obejrzę...

Filutek w różowej obroży...... Już nic nie napiszę. :D ;)

Ale dwa, trzy lata temu były modne różowe jak najbardziej męskie koszule... Może cztery...

Posted

Chyba na pewno mu się podobało bo co jakiś czas przychodzi do mnie po małą porcyjkę. Sam wchodzi na kanapę i merda do mnie ogonkiem. Ech, taka parabola z nim trochę ale tak czy owak jakieś przełamanie jest.

Posted

Podobało mu się dość delikatnie. Nie był bardzo namolny. 

OJ TY byś chciała żeby od razu mi na kolanka wskoczył , z nim trzeba chwilę pochodzić lub się przespać hehe. Dziś Felek przywitał mnie buziakiem i wywalaniem kopyt do góry na moim brzuchu. - zdecydowanie twierdzę że u się wczoraj spodobało. I mam na to dowody!!! ale udowodnię już jak wrócę z badania Reksia na cushinga. Pa

• Upvote 1
Posted

Oczywiście żeby nie było kolorowo to od wczoraj  Felek zaprosił swojego brata -złego ducha i znowu się wycofał. Niechcący go wypuściłam z salonu na dwór ale udało mi się wieczorem go zwabić na górę zostawiając wszystko otwarte. Po jakimś czasie przebiegł i schował się pod łóżkiem. Spał na przeciwnej kanapie. Znowu trzyma dystans.

Tu filmik z wczoraj rana:

https://youtu.be/IIoDxcm-PGw

Posted

Ale słodziak. Powtarzam się, wiem, ale uwielbiam psy o takim nieśmiałym charakterze. Dogadałby się z moim Buddy'm - Buddy też ma wiele lęków, ale przy nim takie lękliwe psy bardzo fajnie się otwierają.

Posted

Zupełnie jak moja Giga/Gryzelda. Raz na wozie , raz pod wozem i jak w kalejdoskopie. Nudzić się nie moża.

TYlko pewnie ona nie leje Ci na śpiwór pod którym śpię? ech. zapomniałam dziś ano znowu schować i już do prania.

Posted

TYlko pewnie ona nie leje Ci na śpiwór pod którym śpię? ech. zapomniałam dziś ano znowu schować i już do prania.

Tego nie robi, bo ze stresu potrafi 2 doby nie siusiać i nie koopać.

Zamykaj pokój po prostu,

Posted

Zaglądam do Felusia, nie było mnie tu kilka dni.
Czyli domek z Poznania jest taką opcją przyszłościową ale nie poprzestajemy w szukaniu domku? Wykupię pakiet ogłoszeń, chociaż OLX ma cały czas aktywny ale telefonów niestety brak. Trudny przypadek z naszego Felusia.

Posted

Na konto Felusia wpłynęły nowe odnotowane wpłaty:
-bakusiowa-20zł
-Dulska-20zł
-Aneta I.-20zł/wpłata z FB.
-certusowa-20zł
-edek-30zł
-Sara2011-20zł

Bardzo dziękuję wszystkim darczyńcom:)
@Bonsai, tradycyjnie poproszę o podziękowanie PAni Anecie I. z FB za pieniążki dla Felusia :).

@Lilu, przelałam dzisiaj tez już za hotelik za listopad bo nie wiem czy w poniedziałek będę miała czas tu zajrzeć ale przez swoje roztargnienie napisałam ze to za wrzesień. Wpłata jest oczywiście za listopad. Dziękuję za opiekę nad naszym Felusiem:).