Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

Ludzie z Poznania milczą Może jednak ich zagadnąć?

Bonsai, możesz zadzwonić do Państwa i zagadnąć ?

Posted
O 13.04.2016o21:22, Poker napisał:

Czy ktoś panuje nad ogłoszeniami Felerka ?

Jak już pisałam wcześniej Feluś ma wyróżniony olx:

http://olx.pl/oferta/felus-maly-piesek-ktory-nigdy-nie-zaznal-milosci-szuka-domku-CID103-IDbuoox.html

oraz gumtree (nie wyróżnione):

http://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenieta/strzelin/felus+maly-piesek-ktory-nigdy-nie-zaznal-milosci-szuka-domku/1001618301740910926334409

oraz morusek:

http://www.morusek.pl/ogloszenie/306506/Felus-maly-piesek-ktory-nigdy-nie-zaznal-milosci-szuka-domku/#.VxPcq3p6CMk

Może ten tekst ogłoszenia jest niedobry? Może na olx spróbować zmienić województwo, np. na małopolskie? Sama już nie wiem co robić.

Posted

W takim razie ma bardzo mało ogłoszeń.Tylko na 3 portalach.

Jak będzie bazarek ogłoszeniowy , to trzeba wykupić pakiet. Ma na to kasę ?

Zaraz zajrzę do tekstu. Tekst sam w sobie dobry,ale myślę ,że nie oddaje w tej chwili rzeczywistości.

LILU, napisz proszę jaki on teraz jest , jak się zachowuje.Ile ma w kłębie, ile waży.

Posted

Napisałam już PW do Sary jakiś czas temu... Bardzo mi z tym ciężko, ale z powodu poważnych problemów,  także finansowych, nie jestem już w stanie płacic stałych deklaracji na Dogomanii... Tu mam zapłacone do czerwca. Przepraszam Was, Dziewczyny. Przepraszam, Felusiu.

Posted
2 godziny temu, LILUtosi napisał:

Od tego miesiąca stawka za hotel będzie 300zl.

Z karmą czy bez? Co to znaczy od tego miesiąca? Jeszcze za kwiecień czy za maj?

2 posty wyżej prosiłam o opis Felka teraz, bo się chłopak zmienił .Trzeba nowe informacje zawrzeć w ogłoszeniach.

• 2 weeks later...
Posted
O 19.04.2016o10:19, LILUtosi napisał:

Od tego miesiąca stawka za hotel będzie 300zl.

Dziękuję LILU . Czy ta stawka obowiązuje za płatność za miesiąc maj czy już za kwiecień?

Posted

Kupiłam pakiet 30 ogłoszeń na bazarku u Kiyoshi. Nie wiem czy puścić ogłoszenia z takim tekstem jak  powyżej w ogłoszeniach czy coś zmienić. Jak uważacie? A może zamówić ogłoszenia na inne województwo? Teraz są na dolnośląskie.

LILU-czy mogę podać Twój nr telefonu w ogłoszeniach? Jeśli się zgadzasz, prześlij mi proszę na PW nr tel.

Posted

Odnotowane wpłaty (od 11.04.2016do dzisiaj). Bardzo dziękuję.

-Mela Jakimiuk-20zł/11.04.2016/stała kwiecień

-Jolanta Sz.-30zł/12.04.2016/wpłata z FB

-dorota1-10zł/13.04.2016/stała kwiecień

-Marycha35-10zł/14.04.2016/stała kwiecień

-Dulska-20zł/15.04.2016/stała kwiecień

-bakusiowa-30zł/18.04.2016/stała kwiecień (20zł)+nadwyżka(10zł)

-WIGA-20zł/20.04.2016/stała kwiecień

-edek-50zł/20.05.2016/stała za IV,V,VI,VII,VIII

-certusowa-20zł/20.04.2016/stała kwiecień

-magenka1-10zł/26.04.2016/stała kwiecień

Posted
17 godzin temu, Sara2011 napisał:

Kupiłam pakiet 30 ogłoszeń na bazarku u Kiyoshi. Nie wiem czy puścić ogłoszenia z takim tekstem jak  powyżej w ogłoszeniach czy coś zmienić. Jak uważacie? A może zamówić ogłoszenia na inne województwo? Teraz są na dolnośląskie.

LILU-czy mogę podać Twój nr telefonu w ogłoszeniach? Jeśli się zgadzasz, prześlij mi proszę na PW nr tel.

A mogę nie?

Fiutek to nadal piesek specjalnej troski i myślę że będzie taki do końca życia. Nie będzie to pies pieszczoch. Jest wierny i kocha swoich ludzi na swój sposób. Kocha jeść, leżankę ale i ogród i zabawy z pobratymcami, którym jak trzeba to i pokaże ząbki. Bardzo polubił moją młodocianą wolontariuszkę i myślę że starsze dzieci były by mile widziane. Nie mam już problemu z przywołaniem go do domu nawet jak są goście. Najlepiej widziałabym go do domu z ogrodem z jakąś koleżanką żwawą i otwartą do ludzi.

Posted
52 minut temu, LILUtosi napisał:

za kwiecień już :-)

Lilu, bardzo dziękuję. Za kwiecień przelałam 350 zł, to za maj przeleję 250zł , OK?

Posted

Zapraszam do Diany, którą znalazłam w rowie. Fundacja Happy Animals  zgodziła się pomóc i wzięła na siebie koszty utrzymania i leczenia suni, które będą nie małe.

Posted

dziewczyny, będe odnawiać intensywnie ogłoszenia Felusia.

jak będe mieć trochę czasu to przejrze wątek i zrobie mu tez drugą serie ogłoszeń z innymi zdjęciami, ale to dopiero jak skończe bazarek.

Na pewno wypatrzą go odpowiedni ludzie:)