bea_m Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 A ja znowu posta za postem. Szczecin śpi. Z Chrzanowa też zero wiści a Paróweczka w schronie na betonie :placz: Dlaczego ja mieszkam w centralnej Polsce i podobno wszędzie mi blisko? :placz: Quote
bea_m Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Czy jakieś wieści są? Ulaa nooooo odezwij się :mad: Quote
Diana S Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Sama bym Cie wziela ale to jest niemozliwe...trzy psy to za duzo...:-( Quote
Ulaa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Diana S napisał(a):Sama bym Cie wziela ale to jest niemozliwe...trzy psy to za duzo...:-( Chi-psy to w sam raz idealnie właśnie :cool3: A to, co "załatwiam" to żadna tajemnica - może uda się wepchnać ją na tymczas do kolegi (który też ma swoje czi-psy :lol:), ale płatny 10-15 zł za dobę, dałoby sie tak? Dom z ogródkiem, całodzienna opieka i oczywiście weta jeśli trzeba (tzn nasze wetki te same co u Fredzia i innych tymczasów :loveu:). PS. a dzisiaj właśnie zyskałam nieplanowanego tymczasiaka, młody słodziutki mix ONka długowłosego, super grzeczny i kochany. Więc jakby kto co - to czeka na dom :cool1: Quote
Diana S Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ulu jakbym miala dom z ogrodem to bym sie w ogole nie wahała... jeden Dalmat + Chart Rosyjski jak na moje warunki mieszkaniowe nie moge sobie pozwolic na trzeciego...szkoda...ale nie moge... Quote
Ulaa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Diana S']Ulu jakbym miala dom z ogrodem to bym sie w ogole nie wahała... jeden Dalmat + Chart Rosyjski jak na moje warunki mieszkaniowe nie moge sobie pozwolic na trzeciego...szkoda...ale nie moge... Masz borzoja :-o Woow. Quote
bea_m Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ula to ty męcz o tymczas kolegę. A wreszcie 10 czy 15 zl? Paróweczka musi być na diecie więc karmy powinno miej iść :cool3: . Od kiedy ten tymczas? Kiedy można małą ze schronu wyciągnąć? Co z transportem? Najważniejsze że zaczyno cos się dziać :loveu: > Dziewczyny ze Szczecina co wy na to? Quote
Ulaa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 W weekend nie było kontaktu z Maćkiem, ale jutro powinna już być decyzja. Kurcze, oby tylko się udało... Quote
Diana S Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ulaa napisał(a):W weekend nie było kontaktu z Maćkiem, ale jutro powinna już być decyzja. Kurcze, oby tylko się udało... Trzymam kciukasy by się udało...:cool3::cool3: Quote
justine. Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 a dziewczyny ze szczecina oniemialy ze szczescia :loveu: obysmy tylko daly rade finansowo... wspaniale!!!!! mala ma szanse! Quote
bea_m Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dziewczyny o bazarkach trzeba pomyśleć. Kasske na parówke czas zbierać :) Aha i jeszcze jedno. Dziewczyny dowiedzcie się jakie ma szczepienia. Quote
bea_m Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dziewczyny ze Szczczecina zapytajcie jakie miała szczepienia!!!!! Dowiedzcie się jak wygląda wyciągnięcie jej ze schronu. A tak najlepiej to kontakt na pw najlepiej uskutecznić. Błagam weźcie się zas ten tematt :placz: Jest szansa i trzeba działać. Nie zmarnujmy tego proszę. Quote
justine. Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 wyciagniecie ze schronu jak ma wygladac? po prostu place i zabieram jesli jest zdrowa, a teoretycznie oprocz psychiki to jest!! jest mloda wiec napewno miala komplet szczepien, psy powyzej 5lat szczepia tylko na wscieklizne, a ona ma 2... gdzie mieszka Maciek ktory mialby sie nia zaopiekowac? ja pracuje na zmiany wiec co ktorys dzien mam na popoludnie i wtedy moglabym rano ja wyciagnac ale trzebaby miec transport zeby ja przetransportowac, niestety nie dalabym rady popoludniu zdazyc do schroniska i wolnym popoludniem ja zawiezc, schronisko tylko do 16 jest czynne... podejme sie wykupienia jej ze schroniska i kupie jej co trzeba (obroze, smycz) ale niestety w transporcie nie bardzo bede mogla pomoc, jesli chodzi o platny tymczasik mam nadzieje ze jakos wspolnie pieniazki nazbieramy a paroweczka szybko dojdzie do siebie pod czulym okiem opiekuna Quote
justine. Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 naprawde bardzo mi na niej zalezy, niestety ciotka w sezonie urlopowym ma malo czasu zeby siedziec w domu przy internecie, ale sluze pomoca w kawalkach wolnego czasu :) Quote
bea_m Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 A wieści o Maćku jeszcze nie ma! Co robić :placz: Quote
Diana S Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ulu co z Mackiem? jak decyzja zapadła?:cool3: Quote
Ulaa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Diana S']Ulu co z Mackiem? jak decyzja zapadła?:cool3: Nie odezwał się jak do tej pory :angryy::mad: Chyba nie mamy już na co liczyć, pewnie doszli do wniosku, że zwierzaki się nie dogadają, adlbo nie podołają opiece (mają 2 suki ON-ki, pudliczkę oraz kilka kotów, nie wiem ile). Przykro mi, że zrobiłam Wam nadzieje, ale sobie też. Naprawdę chciałabym pomóc tej suni i będę szukać nadal. Quote
justine. Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 :( :( trace nadzieje razem z Nia :( Quote
Recommended Posts