Mysza2 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Wiosna już się czai, jeszcze przetrwamy parę dni i Misiunia na słoneczku się będzie wylegiwać:):) Quote
kiyoshi Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Dziękujemy Izuś :):) nie ma za co....zaglądam często do Misi. Quote
halszka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Kochani wraz z Lorcią życzę Pięknych Świąt :) Misiu cudownego domku Quote
Mysza2 Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Rozmawiałam z Kasią. Misia już dość długo nie miała wpadki z sikaniem w domu, oby tak zostało:):) Podobno trochę odchudzona, Kasia mówi że nie widzi różnicy, ale była w odwiedzinach koleżanka, która widziała Miśkę pierwszego dnia jak zamiatała brzuchem podłogę i twierdzi że zeszczuplała. Ładnie chodzi na spacerach, przyznam się że miałam stracha, że to nie pójdzie łatwo, a okazuje się, że niesłusznie. W przyszłym tygodniu sterylka. Prosiłam Kasię o zdjęcia lekko odchudzonej damy:):) Kochani Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt Quote
joanka40 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Ja również zaglądam na wątek i życzę Wszystkim zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych :) Quote
paula_t Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Wprawdzie nie mam takich pięknych obrazków (;)), ale także się przyłączam do życzeń! Wesołych Świąt kobitki!:) Quote
Panna Marple Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Rozmawiałam z Kasią. Misia już dość długo nie miała wpadki z sikaniem w domu, oby tak zostało:):) Podobno trochę odchudzona, Kasia mówi że nie widzi różnicy, ale była w odwiedzinach koleżanka, która widziała Miśkę pierwszego dnia jak zamiatała brzuchem podłogę i twierdzi że zeszczuplała. Ładnie chodzi na spacerach, przyznam się że miałam stracha, że to nie pójdzie łatwo, a okazuje się, że niesłusznie. W przyszłym tygodniu sterylka. Prosiłam Kasię o zdjęcia lekko odchudzonej damy:):) Kochani Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt Mimo setki diet-cud prawda jest prosta: szlaban na żarełko, dużo ruchu i są efekty :) Brawo Misia :) Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 [url=http://up.programosy.pl/foto/551e7d2dad622_p.jpg][/url] Quote
Gabi79 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Zaglądam do Misiulinki po świętach. Misia otrzymała kolejny raz pieniążki od Pani Doroty z Dąbrowy, tym razem 50,- Dziękujemy serdecznie!!! Kiedy sterylka? Quote
Mysza2 Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Zaglądam do Misiulinki po świętach. Misia otrzymała kolejny raz pieniążki od Pani Doroty z Dąbrowy, tym razem 50,- Dziękujemy serdecznie!!! Kiedy sterylka? Bardzo dziękujemy Pani Dorotko:):) Misiunia jutro będzie miała sterylkę. Kciuki potrzebne bardzo Quote
elik Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Misia uważa , że otwarte przestrzenie są najlepsze:) :) Bo to prawda ! Ja też nie lubię zamkniętych drzwi :P Quote
Gabi79 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Bardzo dziękujemy Pani Dorotko:) :) Misiunia jutro będzie miała sterylkę. Kciuki potrzebne bardzo Trzymam kciuki za sterylkę!!! Quote
Mysza2 Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Powodzenia Misiuniu! a może już po? Tak Halszko, już po. Z Kasią rozmawiałam o 13:30 i wtedy Misia już była wybudzona. Kasia miała po nią jechać. Na pewno nam napisze albo zadzwoni jak wrócą :):) Quote
kasiainat Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Tak Halszko, już po. Z Kasią rozmawiałam o 13:30 i wtedy Misia już była wybudzona. Kasia miała po nią jechać. Na pewno nam napisze albo zadzwoni jak wrócą :):) My już dawno w domu tylko coś net nam szwankuje. Misia waży całe 13 kg :-) Oczywiście nie obyło się bez pokazywania zębów ale ostatecznie nikogo nie zjadła:-) Zapłaciłam 240 zł (27 za kubraczek bo nie miałam takiego a bałam się, że złośnica szybko zniszczy kołnierz). W piątek jedziemy do kontroli i na zastrzyk. Wieczorkiem wstawię rachunki. Quote
AgusiaP Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Bardzo dziękujemy za wiadomości Kasiu. Uff najważniejsze, ze juz po sterylce i wszystko jest ok. Quote
Panna Marple Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Uff, dobrze, że już po :) Kilka dni i panienka zapomni o wszystkich niedogodnościach Quote
Mysza2 Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Dziękujemy Kasiu:):) To rzeczywiście Misię udało się trochę odchudzić, brawo:):) Quote
Gabi79 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Poczekam na paragony, bo dzisiaj mi się jakoś ciężko myśli i nie mam pewności czy 240 razem z kubraczkiem, czy za kubraczek dodatkowo. Dobrze, że Misia już po sterylce, oby szybciutko doszła do siebie. A ile nasza złośnica ważyła, gdy przyjechała do Kasi? Quote
kasiainat Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Poczekam na paragony, bo dzisiaj mi się jakoś ciężko myśli i nie mam pewności czy 240 razem z kubraczkiem, czy za kubraczek dodatkowo. Dobrze, że Misia już po sterylce, oby szybciutko doszła do siebie. A ile nasza złośnica ważyła, gdy przyjechała do Kasi? 240 zł całość :-) Jak na nią patrze to ona już doszła całkiem do siebie :-) przed chwilką poprawiałam jej kubraczek to ostrzegła mnie spojrzeniem :-) Ważyła chyba 17 kg jak do nas przyjechała ale to muszą potwierdzić dziewczyny, które zabrały ją do weta:-) Quote
Gabi79 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Dzięki Kasiu, tak myślałam, że 240 razem. Zaraz zrobię przelew. Czyli Misiunia schudła 4 kg - super!!! Quote
Recommended Posts