AgusiaP Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 240 zł całość :smile: Jak na nią patrze to ona już doszła całkiem do siebie :smile: przed chwilką poprawiałam jej kubraczek to ostrzegła mnie spojrzeniem :smile: Ważyła chyba 17 kg jak do nas przyjechała ale to muszą potwierdzić dziewczyny, które zabrały ją do weta:-) Dokładnie tak, 17 kg ważyła. Quote
halszka Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 oj,żeby mi tak szło odchudzanie gratulacje dla Misi i opiekunki :) zdrowiej szybko sunieczko! Quote
kiyoshi Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 oj,żeby mi tak szło odchudzanie gratulacje dla Misi i opiekunki :) zdrowiej szybko sunieczko! chyba każda kobietka może się poczuć zazdrosna o te wspaniałe efekty (w odchudzaniu) Misi :) brawo Quote
Mysza2 Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Misia dostaje głównie suche właśnie w tym celu żeby ją odchudzić. Na suche się nie napala i je tylko jak jest głodna, a nie z łakomstwa:):) To może dziewczynki przejdźcie na suchary i samo się zrobi :):) Quote
joanka40 Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Dobrze, że Misia bez problemu zniosła sterylkę. I pięknie schudła. Super :) Quote
Mysza2 Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 U Misi wszystko dzisiaj dobrze, troszkę się wylegiwała na dworze bo pogoda marzenie:):) Jutro idą do weta na kontrolę. Kasiu bardzo prosimy o zdjęcia pociachanej Misi:) Quote
kasiainat Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 U Misi wszystko dzisiaj dobrze, troszkę się wylegiwała na dworze bo pogoda marzenie:) :) Jutro idą do weta na kontrolę. Kasiu bardzo prosimy o zdjęcia pociachanej Misi:) Misia po kontroli :-) Wszystko pięknie się goi. Dziewczyna dostała 2 zastrzyki i była bardzo grzeczna - żadnych fochów. W samochodzie troszkę popiskiwała. Zarówno wczoraj jak i dzisiaj dopomina się o spacery i szczeka pod bramką jak nie chce je zabrać :-) Wczorajsza Misiunia :-) Quote
AgusiaP Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Dziękujemy Kasiu za wiadomości. Bardzo się cieszę, że Misiunia dobrze się czuje! Nawet na zdjęciach widać, że schudła! Quote
Yoana Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Pięknie Misia wygląda- błyszcząca sierść i te miny :D Quote
halszka Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 jej jakie super zdjęcia :) i wieści,tak trzymaj Misiu Quote
Mysza2 Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Dziękujemy Kasiu:) :) Ale ona fajna jest, miny i wzrok za 100 punktów Quote
joanka40 Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Miny Misia ma cudne. Bardzo ładna z niej psinka. A ten wzrok...:) Quote
paula_t Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Troszkę mnie nie było i przegapiłam to, że Misia była sterylizowana, ale cieszę się, że zabieg odbył się bez komplikacji, no i muszę przyznać, że bardzo stylowo Misia w tym kubraczku czerwonym wygląda:D ;) Wiem, że to tylko zdjęcia, ale mam jakby wrażenie, że Misi się troszkę schudło podczas pobytu u Kasi:) Quote
Gabi79 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Troszkę mnie nie było i przegapiłam to, że Misia była sterylizowana, ale cieszę się, że zabieg odbył się bez komplikacji, no i muszę przyznać, że bardzo stylowo Misia w tym kubraczku czerwonym wygląda:D ;) Wiem, że to tylko zdjęcia, ale mam jakby wrażenie, że Misi się troszkę schudło podczas pobytu u Kasi:) Paula, Misiunia schudła aż 4 kg Quote
Mysza2 Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 tez bym tak chciala Musisz się przestawić na suche :):) 1 Quote
Bogusik Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 To jest niesamowite,jak bogatą mimikę ma Misia :) Są psy takie "bezwyrazowe" i jedynie w oczach można się czegoś doszukać...Natomiast są też takie jak Misia,co nie tylko oczami,ale całym pysiem "demonstrują" swój aktualny nastrój :) Jest naprawdę fajniusia!A jak jeszcze trochę więcej nabierze "zdrowej" figurki,to będzie super dziewczynka! :) Quote
paula_t Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Paula, Misiunia schudła aż 4 kg Przepraszam Gabrysiu, ale tak to jest, jak się nie ma czasu, żeby wszystko na bieżąco czytać...Człowiek zaczyna się w końcu gubić, nie doczytuje:/ Misiu, jak ja Ci zazdroszczę! U mnie dieta trwa średnio kilka dni i żadnych efektów nie widać, a tobie już 4 kilogramy zleciały! Brawo:) Quote
Gabi79 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/146500-ciuszki-buty-bi%C5%BCuteria-i-nie-tylko-dla-sarci-misi-oraz-staruszka-szarika-do-06052015-godz2000/ 35% utargu będzie dla Misiuni Quote
Gabi79 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Wielkie dzięki Gabrysiu! Aguś, gdyby nie Ty bazarek by nie powstał Quote
Recommended Posts