Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

240 zł całość :smile: Jak na nią patrze to ona już doszła całkiem do siebie :smile: przed chwilką poprawiałam jej kubraczek to ostrzegła mnie spojrzeniem :smile:

Ważyła chyba 17 kg jak do nas przyjechała ale to muszą potwierdzić dziewczyny, które zabrały ją do weta:-)

e5h9ox.jpg

Dokładnie tak, 17 kg ważyła.

Posted

oj,żeby mi tak szło odchudzanie 02icon_mryellow.gif gratulacje dla Misi i opiekunki :)

zdrowiej szybko sunieczko!

chyba każda kobietka może się poczuć zazdrosna o te wspaniałe efekty (w odchudzaniu) Misi

:) brawo

Posted

Misia dostaje głównie suche właśnie w tym celu żeby ją odchudzić.

Na suche się nie napala i je tylko jak jest głodna, a nie z łakomstwa:):)

To może dziewczynki przejdźcie na suchary i samo się zrobi :):)

Posted

U Misi wszystko dzisiaj dobrze, troszkę się wylegiwała na dworze bo pogoda marzenie:):)

Jutro idą do weta na kontrolę.

Kasiu bardzo prosimy o zdjęcia pociachanej Misi:)

Posted

U Misi wszystko dzisiaj dobrze, troszkę się wylegiwała na dworze bo pogoda marzenie:) :)

Jutro idą do weta na kontrolę.

Kasiu bardzo prosimy o zdjęcia pociachanej Misi:)

Misia po kontroli :-)

Wszystko pięknie się goi. Dziewczyna dostała 2 zastrzyki i była bardzo grzeczna - żadnych fochów. W samochodzie troszkę popiskiwała. Zarówno wczoraj jak i dzisiaj dopomina się o spacery i szczeka pod bramką jak nie chce je zabrać :-)

Wczorajsza Misiunia :-)

24zx9hs.jpg

2lwrl0l.jpg

16ao51e.jpg

wia45v.jpg

11grf68.jpg

Posted

Troszkę mnie nie było i przegapiłam to, że Misia była sterylizowana, ale cieszę się, że zabieg odbył się bez komplikacji, no i muszę przyznać, że bardzo stylowo Misia w tym kubraczku czerwonym wygląda:D ;)

Wiem, że to tylko zdjęcia, ale mam jakby wrażenie, że Misi się troszkę schudło podczas pobytu u Kasi:)

Posted

Troszkę mnie nie było i przegapiłam to, że Misia była sterylizowana, ale cieszę się, że zabieg odbył się bez komplikacji, no i muszę przyznać, że bardzo stylowo Misia w tym kubraczku czerwonym wygląda:D ;)

Wiem, że to tylko zdjęcia, ale mam jakby wrażenie, że Misi się troszkę schudło podczas pobytu u Kasi:)

Paula, Misiunia schudła aż 4 kg

Posted

To jest niesamowite,jak bogatą mimikę ma Misia :) Są psy takie "bezwyrazowe" i jedynie w oczach można się czegoś doszukać...Natomiast są też takie jak Misia,co nie tylko oczami,ale całym pysiem "demonstrują" swój aktualny nastrój :) Jest naprawdę fajniusia!A jak jeszcze trochę więcej nabierze "zdrowej" figurki,to będzie super dziewczynka! :)

Posted

Paula, Misiunia schudła aż 4 kg

Przepraszam Gabrysiu, ale tak to jest, jak się nie ma czasu, żeby wszystko na bieżąco czytać...Człowiek zaczyna się w końcu gubić, nie doczytuje:/

Misiu, jak ja Ci zazdroszczę! U mnie dieta trwa średnio kilka dni i żadnych efektów nie widać, a tobie już 4 kilogramy zleciały! Brawo:)