anica Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Musi się Dianeczce udać, znaleźć swój domek! może właśnie tym razem... Quote
Moli@ Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 Misia na OLX ma ... 2427 wyświetleń... słyszałam że telefon ze dwa razy zadzwonił (: Quote
anica Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Moli@ możemy tylko ogłaszać i mocno zaciskać! .. jak ma być domek to będzie :) Quote
Moli@ Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 1 godzinę temu, anica napisał: Moli@ możemy tylko ogłaszać i mocno zaciskać! .. jak ma być domek to będzie :) Dokładnie... jak ma być to będzie :) Ludziska boją się adoptować dorosłe duże psiaki (: Wczoraj miałam przyjemność poznać dorosłą amstawkę...wesołą śliczną sunię. Idę sobie osiedlowym chodniczkiem (w Białym) a na rozległym trawniku między blokami podskakuje z piłeczką panna, opiekunka spokojnie stała obok. Nie zdążyłam powiedzieć "jaka piękna" a "bestia" leci wesoło merdając ogonem. Przywitałyśmy się, zaliczyłam dużego buziaka ,). Tak to jest z tymi dużymi i groźnymi psami :) Quote
anica Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 9 godzin temu, Moli@ napisał: Dokładnie... jak ma być to będzie :) Ludziska boją się adoptować dorosłe duże psiaki (: Wczoraj miałam przyjemność poznać dorosłą amstawkę...wesołą śliczną sunię. Idę sobie osiedlowym chodniczkiem (w Białym) a na rozległym trawniku między blokami podskakuje z piłeczką panna, opiekunka spokojnie stała obok. Nie zdążyłam powiedzieć "jaka piękna" a "bestia" leci wesoło merdając ogonem. Przywitałyśmy się, zaliczyłam dużego buziaka ,). Tak to jest z tymi dużymi i groźnymi psami :) ... zgadzam się na stówkę! też taką poznałam, słodka, przytulasta i całuśna :) Quote
Chesti Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Trafiłam na wątek Dianki bo tak sobie patrzyłam gdzie też pojedzie Iskierka. Mogę już spać spokojnie :) ;) Zaczytałam się, "poznałam" troszkę całą psią ekipę i... aż dziw bierze, że takie piękne sunie jak Dianka i Julka nie mogą znaleźć domu. To chyba jakieś fatum nieznośne, no niepojęte dla mnie. Serio o_o Czy Julka ma swój wątek? Quote
Moli@ Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 8 godzin temu, Chesti napisał: Trafiłam na wątek Dianki bo tak sobie patrzyłam gdzie też pojedzie Iskierka. Mogę już spać spokojnie :) ;) Zaczytałam się, "poznałam" troszkę całą psią ekipę i... aż dziw bierze, że takie piękne sunie jak Dianka i Julka nie mogą znaleźć domu. To chyba jakieś fatum nieznośne, no niepojęte dla mnie. Serio o_o Czy Julka ma swój wątek? Mam nadzieję że Iskiera szybko odnajdzie się w grupie a Agusia nie pozwoli żeby panienka siedziała smutna w kąciku ,) Proszę... Julcia, Melcia i Heniutek :) Quote
Moli@ Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 Jak łypnie tym okiem to ręce opadają... nie znosi aparatu (: Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 Parę dni temu anica poprosiła mnie o opis dla Dianeczki, obiecałam że coś naskrobię, ale żeby nie nastawiać się na nie wiadomo co;) Wyszło mi coś takiego, a muszę jeszcze jednak nad tym opisem przysiąść, bo ma swoje niedoskonałości różne: https://www.olx.pl/oferta/milosc-w-wersji-xxl-rodzinna-diana-CID103-IDrjOIz.html Wszelkie sugestie mile widziane. Dałam na Warszawę, ale może ogłosić na inne miasto? Quote
Moli@ Posted January 12, 2018 Author Posted January 12, 2018 44 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Parę dni temu anica poprosiła mnie o opis dla Dianeczki, obiecałam że coś naskrobię, ale żeby nie nastawiać się na nie wiadomo co;) Wyszło mi coś takiego, a muszę jeszcze jednak nad tym opisem przysiąść, bo ma swoje niedoskonałości różne: https://www.olx.pl/oferta/milosc-w-wersji-xxl-rodzinna-diana-CID103-IDrjOIz.html Wszelkie sugestie mile widziane. Dałam na Warszawę, ale może ogłosić na inne miasto? Dzięki... mi się podoba, jest inne... :) Na inne miasto ale jakie...już nie mam pomysłu (: Quote
Tyśka) Posted January 12, 2018 Posted January 12, 2018 1 minutę temu, Moli@ napisał: Dzięki... mi się podoba, jest inne... :) Na inne miasto ale jakie...już nie mam pomysłu (: To się cieszę :) Też nie wiem na jakie... :( Quote
Tyśka) Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Podmieniłam miasto na Olsztyn, oby ktoś się w Dianeczce zakochał. PS: Jeżeli jest taka możliwość, to warto wykupić promowanie ogłoszenia na olx. Quote
jankamałpa Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Na Dogo ktoś szuka suni - może by zaproponować Dianke?: Quote
Tyśka) Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 5 minut temu, jankamałpa napisał: Na Dogo ktoś szuka suni - może by zaproponować Dianke?: Widziałam, ale Dianka waży 2x więcej - 40kg. Quote
anica Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 15 godzin temu, Moli@ napisał: Dzięki... mi się podoba, jest inne... :) Na inne miasto ale jakie...już nie mam pomysłu (: .. prawda? ma nasza Tysia, talent ...nowe ogłoszenie... nowe nadzieje! Kciuki na pokład! Quote
Moli@ Posted January 13, 2018 Author Posted January 13, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Widziałam, ale Dianka waży 2x więcej - 40kg. Dianka to duża...wysoka masywna psica do średniaków trudno zaliczyć (: Dzięki za czujność :) Quote
Chesti Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Zdjęcia jednak bardzo mogą zmylić. Sama nie powiedziałabym, że Dianka i Julka są takie duże. Ogłaszacie je tylko w najbliższych okolicach? Quote
Moli@ Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 Wczoraj obchodzony był Sylwester ,)... ściana wschodnia :) był pokaz, niebo mieniło się kolorami na szczęście zainwestowali, nikt nie latał po okolicy z petardami. Dianka wyrwana ze snu kilka razy szczeknęła... Remik wychylił główkę z pod kołdry posłuchał i już go nie było ,), przytulił się i spał dalej. W okolicy jest sporo psiaków w końcu mieszkańcy spotkali się z rozumem :) Quote
Moli@ Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 Poranne wyjście...jeszcze ciemno, śnieg, lekki mróz a nasza Misia pomyka dzielnie... odpukać, nóżkami przebiera pięknie :) Quote
rozi Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Nie pokazuj mi Miśki, bo zacznę udawać, że mieszkam na parterze. Quote
Moli@ Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 23 minuty temu, rozi napisał: Nie pokazuj mi Miśki, bo zacznę udawać, że mieszkam na parterze. ,)... Misia wjeżdża i zjeżdża z pierwszego piętra kilka razy dziennie ,)... ważyła 17kg obecnie skromne 12kg :D Dziś odśnieżałam z maluchami, namachałam się łopatą łapki zabolały więc usiadłam odpocząć w altanie. Misia zorientowała się że nic nie słyszy i popędziła szukać z drugiej strony domu. Nie znalazła... wbiegła do ogrodu...stoi, rozgląda się nasłuchuje. Zawołałam, jak ona pędziła do mnie :), pychol uśmiechnięty. Przylepka mała :) Quote
Moli@ Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 https://magazyn.wp.pl/artykul/z-chorej-milosci-skazywala-zwierzeta-na-smierc-moze-ewa-o-opiekuje-sie-wlasnie-twoim-psem Quote
rozi Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Świetna jest, wiem. W różnych wątkach ludzie piszą, że gdyby nie coś tam i coś tam, to by wzięli tego pieska, takie tam gadanie, ale jeśli chodzi o Miśkę, to mnie naprawdę tylko piętro blokuje. Oraz dyskwalifikuje. Quote
Tyśka) Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 A gdzie można poczytać o Misi? Tylko tutaj? Bo skoro to taka koleżanka Roxi to musze wiedzieć z kim moje "dziecko" sie kumpluje :) O Diankę nikt nie pyta? Quote
Recommended Posts