kontaktogloszenia Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Dzwoniła Makila,stwierdziła że Elmuś straszna przytulanka i przylepka cały czas chciałby być blisko Anetki. Ogonka jak na razie nie gryzie ale będzie go obserwować,bo ogonek wygląda bardzo brzydko :( . Wiem że Elmo jest w najlepszych rękach i teraz już będzie tylko lepiej:) Quote
kontaktogloszenia Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Gabrysiu proszę zapisz moją stałą deklaracje na Elmo 50zł od lutego :) Quote
Panna Marple Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Od dziś zaczyna się nowe życie Elmo :) 1 Quote
kontaktogloszenia Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Halszko prosimy o ogłoszenia dla Elmo :) a Gabrysię o cudowny tekst do ogłoszeń :) Quote
halszka Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Halszko prosimy o ogłoszenia dla Elmo :) a Gabrysię o cudowny tekst do ogłoszeń :) czekam zwarta i gotowa a ogłoszenia pójdą z tymi zdjęciami czy jest szansa na nowe? :) Quote
Gabi79 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Dzwoniła Makila,stwierdziła że Elmuś straszna przytulanka i przylepka cały czas chciałby być blisko Anetki. Ogonka jak na razie nie gryzie ale będzie go obserwować,bo ogonek wygląda bardzo brzydko :( . Wiem że Elmo jest w najlepszych rękach i teraz już będzie tylko lepiej:) Wspaniale!!! Jak ogonek? Quote
Gabi79 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Jak wchodzę na dogo w pracy, mam różne utrudnienia, może to wina przeglądarki??? Nie mogę cytować kilku postów. Cioteczki kochane, chyba poczekamy kilka dni z ogłoszeniami, żeby Elmo zdążył się trochę zaaklimatyzować,a my będziemy więcej o nim wiedzieć. Tekst oczywiście napiszę. Quote
yolanovi Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Zaglądam do naszego ślicznego chłopaka Quote
Bogusik Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Jestem,Gabrysiu i sobie zapisuję przystojniaczka :) Quote
kontaktogloszenia Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Elmuś dzisiaj już bawi się z innymi pieskami,ogonka nie gryzie :) Jednak na ogródku zamiast biegać woli przytulać się do Makili...widać że chciałby być kochany i mieć człowieka tylko dla siebie... Quote
Elisabeta Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Za kilka dni Makila troszkę "spowszednieje"... ;) ;) Wtedy Elmo zainteresuje się ogrodem... :) Quote
Gabi79 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Jestem,Gabrysiu i sobie zapisuję przystojniaczka :) Witaj Kochana Bogusiu u Elmusia Elmuś dzisiaj już bawi się z innymi pieskami,ogonka nie gryzie :) Jednak na ogródku zamiast biegać woli przytulać się do Makili...widać że chciałby być kochany i mieć człowieka tylko dla siebie... Cudowny Elmo!!! Quote
yolanovi Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Elmo jest śliczny i taki miły, że powinien przebierać w domkach. Tego mu życzę Quote
Gabi79 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Elmo jest śliczny i taki miły, że powinien przebierać w domkach. Tego mu życzę Dzięki Jolu!!! Ja też jestem tego zdania. Oto wstępny tekst dla Elmusia, uzupełnię jeszcze o informacje nt. zachowania czystości, zostawania w domu itp. Elmo to wesoły, przyjazny wobec całego świata średniej wielkości piesek. Jest młody, ma około 1,5 roku. Niestety miał pecha, został wyrzucony na ulicę, jak zbędny przedmiot. Trafił do przytuliska. Na początku nie rozumiał, co to za miejsce, miał do towarzystwa psiego kolegę, z którym bardzo się zżył. Jego psi przyjaciel został adoptowany i Elmo bardzo to przeżył. Z dnia na dzień był coraz smutniejszy. Jego jedyną radością stał się kontakt z wolontariuszkami, spacery, zabawy. Codzienny powrót do boksu, był, jak wyrok. Elmo popadł w depresję. Stres, zniechęcenie i pobyt w boksie spowodowały, że zaczął gryźć swój ogon, nie chciał jeść. Mogło dojść do tragedii, na szczęście Elmo dzięki wolontariuszkom zamieszkał w domu tymczasowym. Od razu skradł serce swojej opiekunce. Okazało się, że jest kochanym, towarzyskim psiakiem, który najbardziej na świecie kocha człowieka, głaskanie, przytulanie oraz zabawy z innymi psami. Elmo to taki trochę rozbrykany psi dzieciak. Potrzebuje kogoś, kto poświęci mu wiele uwagi i nauczy dobrych manier. Jest zdrowy, zaszczepiony, wykastrowany. Czeka na kogoś, kto da mu dom, otoczy opieką, by już nigdy nie spotkało go nic złego. Przed adopcją obowiązuje wizyta wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej, w trosce o dobro pieska. Quote
kontaktogloszenia Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Gabrysiu Twoje teksty są najcudowniejsze !!!! Dziękuje Kochana:) Wysłałam Ci na pocztę kolejne zdjęcia Elmusia z domku u Lindeczki i podczas podróży do Anetki.Ja wyjeżdżam w niedzielę nie będzie mnie 9 dni ale jak wrócę to wszystko nadrobię!!! Dziękuje wszystkim z całego serce że jesteście u Elmusia:) Quote
Elisabeta Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Gabi, zgadzam się z Wiolą... Twoje teksty są najcudowniejsze! :wub: Czekamy na fotki Elmusia. :) I czekamy na Twój powrót, Wiolu. :) Quote
Gabi79 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Gabrysiu Twoje teksty są najcudowniejsze !!!! Dziękuje Kochana:) Wysłałam Ci na pocztę kolejne zdjęcia Elmusia z domku u Lindeczki i podczas podróży do Anetki.Ja wyjeżdżam w niedzielę nie będzie mnie 9 dni ale jak wrócę to wszystko nadrobię!!! Dziękuje wszystkim z całego serce że jesteście u Elmusia:) Gabi, zgadzam się z Wiolą... Twoje teksty są najcudowniejsze! :wub: Czekamy na fotki Elmusia. :) I czekamy na Twój powrót, Wiolu. :) Dziękuję Kochane, najważniejsze,żeby tekst znów złapał kogoś za serce, tak jak w przypadku Frigusia!!! Wiolu udanego wyjazdu, baw się dobrze!!! Poczekamy na Ciebie, a potem ruszamy z akcją poszukiwania domku dla Elmusia Quote
kontaktogloszenia Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Dziękuje :) jeszcze nie pojechałam a już myślę ile to spraw po powrocie i ile psiaków czekać będzie na mnie...eh.Dobrze że Elmuś już bezpieczny :).Pozdrawiam!!! Quote
kontaktogloszenia Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Gabrysiu cena pobytu Elmo u Anetki to 300zł mamy zniżkę :) Quote
Gabi79 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Gabrysiu cena pobytu Elmo u Anetki to 300zł mamy zniżkę :) Ok Wiolu, zaraz zapiszę. Mam jakieś problemy z pocztą, nie mogę się zalogować, jak tylko mi się uda wstawię zdjęcia Quote
Panna Marple Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Gabi, zgadzam się z Wiolą... Twoje teksty są najcudowniejsze! :wub: Czekamy na fotki Elmusia. :) I czekamy na Twój powrót, Wiolu. :) Dlaczego nie śpisz o TEJ porze? Quote
Elisabeta Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Dlaczego nie śpisz o TEJ porze? Wiedziałam... He he he. Wiedziałam, że takie pytanie padnie kiedyś i na wątkach psiaków od Wioli. ;) Panno Marple,... nie wiem. :D Całe życie wstaję i lubię wstawac z kurami. A w zimie to i przed nimi. I jeszcze. To nie znaczy, że jak otwieram oczy, siadam do laptopa. Ale nie napiszę, o której wstaję. :ph34r: Każdy ma jakieś dziwactwa... :P Quote
kontaktogloszenia Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Elisabetko kochana cieszy mnie to że jesteś zawsze z nami że wspierasz nas duchowo i finansowo :) za co bardzoooo serdecznie dziękuje i wiedząc że skoro świt jesteś już na wątku to też mnie bardzo cieszy bo zawsze jesteś na bieżąco i wspaniale prowadzisz watek kolejnego z naszych psiaczków :) więc to dziwactwo to zdecydowanie na PLUS++++++++++++++ Quote
Panna Marple Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Przydałyby się takie dziwactwa wszystkim :) Dzień dłuższy :) Quote
Recommended Posts