gallegro Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Lemoniada']Można obejrzeć kilka zdjęć Murzynka "en face" na nowopowstającej stronce schroniska:) Strona jeszcze w budowie, ale będzie się rozwijać....[/quote] Wspomniane fotki dorzuciłem na Allegro (proszę odświeżyć stronę): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=217454439 Quote
desdemona Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 i oddali go po 18 latach? jak tak mozna... podnosze go do gory! Quote
oktawia6 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 tak po 18-tu latach tutaj ludzie płaczą jak po tymczasie psa mają dac do dobrego domu a tutaj taka łajza bez skrupułów do schronu go wywaliła-prawie 20 lat!!! Quote
ARKA Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Ta mała "zaraza' nie lubi byc fotografowana, no odwraca sie i juz!:evil_lol: Zaraz postarama sie wstawic zdjecia nowego staruszka, ktory parę dni temu trafil jako znaleziony, przybłakal sie podobno do kogos, no tragedia:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Murzyn przy nim to gwiazda staruszkow!:placz: :placz: te szare plamy na skroniach to zapdanieta czaszka, czegos takiego to ja nie widzialam jeszcze, slowo honoru. Jest chudziutki, kregoslup widac.dwa razy mniejszy od Murzyna, wielkosci kota.:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
marola Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Kolejne biedactwo :-(Jak się ma Murzynek, w jakiej jest kondycji?A ten "nowy" ma już imię, co z nim będzie? Quote
ARKA Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 :loveu: Murzynek to ma sie swietnie, naprawdę..wziety na smycze tylko ciagnie w strone kuchni;) malutki nie ma jeszcze imienia, nie wiem jakie mu dać,Bąbelek? Tu zalozylam mu wątek, opiekujcie się tez nim, on bardzo potrzebuje cieplego domku, bardzo:placz: :placz: :placz: Glowa mi pęka, ciagle go widzie przed oczyma:placz: :placz: :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76167 Quote
oktawia6 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 zaraz zamykam dogoamnię-nie wiem co gorsze już Covance czy PWP:placz: :placz: :placz: cholera:placz: a jak stoji zrobiłaś mu zdjęcie? trzeba było całośc zrobic niechby ta pani przetrzymała-tak jak do dokumentacji-z góry-na kręgosłup-bok-rzut na żebra i tak na rękach-ile ma lat? wiem dużo, ma zęby? widzi jeszcze? :placz: :placz: :placz: Quote
ARKA Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Parę zebow ma, moze troszke widzi i nie iwem czy slyszy:placz: Oktawia, nie moglam go juz maltretowac, on taki szkielecik delikatny, zagubiony kompletnie:placz: :placz: A ja prawdę mowiac, stalam jak wryta jak go zobaczylam, odechialo mi sie wszystkiego. A jak zobczylam jeszcze, ze sa następne psy z obiawami nuzenca(trzy) to juz wogole wysiadlam.:placz: :placz: :angryy: :angryy: Choroba sie roznosi po schronisku........ Quote
oktawia6 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ARKA napisał(a): Parę zebow ma, moze troszke widzi i nie iwem czy slyszy:placz: Oktawia, nie moglam go juz maltretowac, on taki szkielecik delikatny, zagubiony kompletnie:placz: :placz: A ja prawdę mowiac, stalam jak wryta jak go zobaczylam, odechialo mi sie wszystkiego. A jak zobczylam jeszcze, ze sa następne psy z obiawami nuzenca(trzy) to juz wogole wysiadlam.:placz: :placz: :angryy: :angryy: Choroba sie roznosi po schronisku........ czy on ma wg Ciebie objawy choroby skórnej jakiejś dermatozy? czy to po prostu z totalnego stanu zdrowotnego/wygłodzenia itp.? przecież jak trafił to jest umieszczony na kwarantannie-....no przecież chyba go nie wrzucili do klatki razem do chorych?:roll: Quote
ARKA Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 oktawia6 napisał(a):czy on ma wg Ciebie objawy choroby skórnej jakiejś dermatozy? czy to po prostu z totalnego stanu zdrowotnego/wygłodzenia itp.? przecież jak trafił to jest umieszczony na kwarantannie-....no przecież chyba go nie wrzucili do klatki razem do chorych?:roll: On jest w duzym kontenerze ale co z tego? jak chorobe sie przenosi nie poprzez kontakt bezposredni! Skad te zachorowania u psow w bokosie zdrowych? Roznoszone sa przez pracownikow, buty itd.....wiec?????? Juz jestem dostatecznie wsciekla, podstawowych rzeczy nie ma o ktorych mowie-MATY nasaczne srodkami dezynfekcyjnymi. Pojedz tam to zobaczysz jak tam mozna utrzymac hidiene, dezynfekowac cokolwiek jak gola ziemia jest! w boksach! lub wybiegi-widzials zdjecie-24 psy na jednym wybiegu, gdzie ziemi nie wymyjesz! On, to narazie, jeszcze nic nie ma....a takie staruszki to tym bardziej szybko łapia:placz: Quote
oktawia6 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ARKA napisał(a): On, to narazie, jeszcze nic nie ma....a takie staruszki to tym bardziej szybko łapia:placz: :shake: :placz: :placz: :placz: a mówiłam, żeby kombinowac by zostac tam szefową? no i co:mad: :mad: :mad: ? Quote
amelka0 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Czy jest jakaś odpowiedź z gazet,czy dadzą tam zdjęcia Psiaka?? Quote
ARKA Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 amelka0 napisał(a):Czy jest jakaś odpowiedź z gazet,czy dadzą tam zdjęcia Psiaka?? Wyslam do gazety oba skierniewickie staruszki, mam nadzieje,ze umieszcza, raczje nie ma problemow-tylze to jest tygodnik. Quote
oktawia6 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 co za "przeciążaona" godzina! co 5 minut już spada na dalsze strony:mad: Quote
kiche_wilczyca Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Zamieściłam ogłoszenie na adopcjach. Staruszku kochany w górę!!! Quote
oktawia6 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Murzynek w godzinach "szczytu" szybko spada!!! Quote
Recommended Posts