Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta mała "zaraza' nie lubi byc fotografowana, no odwraca sie i juz!:evil_lol:

Zaraz postarama sie wstawic zdjecia nowego staruszka, ktory parę dni temu trafil jako znaleziony, przybłakal sie podobno do kogos, no tragedia:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Murzyn przy nim to gwiazda staruszkow!:placz: :placz: te szare plamy na skroniach to zapdanieta czaszka, czegos takiego to ja nie widzialam jeszcze, slowo honoru. Jest chudziutki, kregoslup widac.dwa razy mniejszy od Murzyna, wielkosci kota.:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

:loveu: Murzynek to ma sie swietnie, naprawdę..wziety na smycze tylko ciagnie w strone kuchni;)

malutki nie ma jeszcze imienia, nie wiem jakie mu dać,Bąbelek?

Tu zalozylam mu wątek, opiekujcie się tez nim, on bardzo potrzebuje cieplego domku, bardzo:placz: :placz: :placz: Glowa mi pęka, ciagle go widzie przed oczyma:placz: :placz: :placz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76167

Posted

zaraz zamykam dogoamnię-nie wiem co gorsze już Covance czy PWP:placz: :placz: :placz: cholera:placz: a jak stoji zrobiłaś mu zdjęcie? trzeba było całośc zrobic niechby ta pani przetrzymała-tak jak do dokumentacji-z góry-na kręgosłup-bok-rzut na żebra i tak na rękach-ile ma lat? wiem dużo, ma zęby? widzi jeszcze? :placz: :placz: :placz:

Posted

Parę zebow ma, moze troszke widzi i nie iwem czy slyszy:placz: Oktawia, nie moglam go juz maltretowac, on taki szkielecik delikatny, zagubiony kompletnie:placz: :placz: A ja prawdę mowiac, stalam jak wryta jak go zobaczylam, odechialo mi sie wszystkiego. A jak zobczylam jeszcze, ze sa następne psy z obiawami nuzenca(trzy) to juz wogole wysiadlam.:placz: :placz: :angryy: :angryy: Choroba sie roznosi po schronisku........

Posted

ARKA napisał(a):

Parę zebow ma, moze troszke widzi i nie iwem czy slyszy:placz: Oktawia, nie moglam go juz maltretowac, on taki szkielecik delikatny, zagubiony kompletnie:placz: :placz: A ja prawdę mowiac, stalam jak wryta jak go zobaczylam, odechialo mi sie wszystkiego. A jak zobczylam jeszcze, ze sa następne psy z obiawami nuzenca(trzy) to juz wogole wysiadlam.:placz: :placz: :angryy: :angryy: Choroba sie roznosi po schronisku........

czy on ma wg Ciebie objawy choroby skórnej jakiejś dermatozy? czy to po prostu z totalnego stanu zdrowotnego/wygłodzenia itp.? przecież jak trafił to jest umieszczony na kwarantannie-....no przecież chyba go nie wrzucili do klatki razem do chorych?:roll:

Posted

oktawia6 napisał(a):
czy on ma wg Ciebie objawy choroby skórnej jakiejś dermatozy? czy to po prostu z totalnego stanu zdrowotnego/wygłodzenia itp.? przecież jak trafił to jest umieszczony na kwarantannie-....no przecież chyba go nie wrzucili do klatki razem do chorych?:roll:

On jest w duzym kontenerze ale co z tego? jak chorobe sie przenosi nie poprzez kontakt bezposredni! Skad te zachorowania u psow w bokosie zdrowych? Roznoszone sa przez pracownikow, buty itd.....wiec??????

Juz jestem dostatecznie wsciekla, podstawowych rzeczy nie ma o ktorych mowie-MATY nasaczne srodkami dezynfekcyjnymi. Pojedz tam to zobaczysz jak tam mozna utrzymac hidiene, dezynfekowac cokolwiek jak gola ziemia jest! w boksach! lub wybiegi-widzials zdjecie-24 psy na jednym wybiegu, gdzie ziemi nie wymyjesz!

On, to narazie, jeszcze nic nie ma....a takie staruszki to tym bardziej szybko łapia:placz:

Posted

ARKA napisał(a):

On, to narazie, jeszcze nic nie ma....a takie staruszki to tym bardziej szybko łapia:placz:

:shake: :placz: :placz: :placz: a mówiłam, żeby kombinowac by zostac tam szefową? no i co:mad: :mad: :mad: ?

Posted

amelka0 napisał(a):
Czy jest jakaś odpowiedź z gazet,czy dadzą tam zdjęcia Psiaka??

Wyslam do gazety oba skierniewickie staruszki, mam nadzieje,ze umieszcza, raczje nie ma problemow-tylze to jest tygodnik.