oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ARKA napisał(a): Tez o tym myslam ale......poczekajmy troche. Czuje, ze on jednak swoj domek znajdzie. Teraz jest zaloba narodowa, wiec psi temat nie bardzo ale "uderzę' do Faktu, SE, GW i TVN24,WOT. ja wiem, że jest żałoba-zaraz potem znów co będzie-nie ma co czekac-to "odrębny" temat Quote
ARKA Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Lemoniada napisał(a):Karolinko, one wcześniej i tego nie miały:( Od 1 maja zmienił się zarząd, są też nowi pracownicy. Psów po tym wybiegu lata zazwyczaj około 20-30. A za panowania poprzedniego kierownika bud stało tam raptem z 5!:angryy: Nowi pracownicy sami poroblili te budy, nie mieli z czego więc użyli w tym celu starych drzwi. Efekt widać :( Czy zdążymy im pomóc przed zimą?:placz: :mad: :mad: :mad: zobaczymy co oni porobia. Jak niewiele, to od wrzesnia zrobimy kampanie e-mail, do Prezydenta! Trzeba tez na skierniewickim forum zalozyc stosowny watek, ze zdjeciem tych pieknych bud! ;) Zaloguj sie;) A my bedziemy sie wpisywac, ja mysle,ze UM, czyta to forum;) Quote
ARKA Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 oktawia6 napisał(a):ja wiem, że jest żałoba-zaraz potem znów co będzie-nie ma co czekac-to "odrębny" temat Zignorują-dwa trzy dni i zaczne dzialac w jego sprawie! Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ARKA zgłoś ten temat jako fundacja to jakiejś gazety.... Quote
carolinascotties Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Słuchajcie - moze dobrze byłoby już teraz napisać list do władz..? im szybciej tym lepiej... Zbombardujemy ich mailami i listami - tak nie może być...takie warunki to 1000 razy gorzej, niż źle :( Quote
ARKA Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 carolinascotties napisał(a):Słuchajcie - moze dobrze byłoby już teraz napisać list do władz..? im szybciej tym lepiej... Zbombardujemy ich mailami i listami - tak nie może być...takie warunki to 1000 razy gorzej, niż źle :( Na tym wybiegu mozna postawic budy. Nie ma problemu z miejscem ale.......reszta psow jest w boksach.Jak do boksow dostawi sie budy to juz psy wogole nie beda mialy sie gdzie ruszyc! Trzeba dobudowac boksy!! UM, wystapil o odkupienie terenu a my uwazamy,ze zanim zalatwia formalnosci odkupienia itp to duzo woody w wisle uplynie i naciskamy aby dobudowac boksy na tym terenie co maj-jest tam miejsce. Jak to w urzedach, wiedzą, rozumieja ale wolno to wszystko idzie!machina procedur, uchwał i itd. Jest 200tysiecy zł zarezerwowanych na remont ale nie na boksy..na remont dwoch budynkow....tam nie ma ŻADNEGO gabinetu wet. Gotują jedzenie na kuchni weglowej, ciagle jakas instalacja elektryczna siada, dach dziurawy, no tragedia..... Quote
carolinascotties Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 to jest okropne... :(a gdyby tak ich ...lekko pogonic... w grzeczny sposób przypomnieć, że idzie zima... :evil_lol: Quote
ARKA Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 carolinascotties napisał(a):to jest okropne... :(a gdyby tak ich ...lekko pogonic... w grzeczny sposób przypomnieć, że idzie zima... :evil_lol: :roll: No wlasnie to zrobilismy tydzien temu;) Efekt, zaczeli pracownicy robic budy:roll: Staruszek Murzynek czeka na dom! Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 proszę banerek staruszka do brania do swych podpisów!!! widzę, że Gallegro nie ma, jest wolny, wolna jest Takaradosna, wolna jest Ania Tygrysiczka - proszę piękny banerek-Misiaczek go zrobiła! ja tylko tło wybierałam i napisik: od razu z odnośnikiem ARKA-a Ty skoryguj swój masz nieregulaminową wielkośc:evil_lol: Quote
Tigraa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 oktawia6 napisał(a):widzę, że Gallegro nie ma, jest wolny, wolna jest Ania Tygrysiczka noooo :hmmmm: wolni to my już nie jesteśmy...;) Ale bannerek zaraz do swojego podpisu wstawię. Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ania Tygrysiczka-wiem, częściowo wolni...teraz pięknie "jesteś ubrana":lol: ale są całkiem jeszcze wolni:mad: -jakby ktoś marudził to jeszcze róźne wielkości-też w wykonaniu Misiaczek: banerek o rozmiarach: 250x100 pikseli oraz najmniejszy o rozmiarach: 150x100 pikseli Każdy oczywiście z automatycznym odnośnikiem-proszę pobierac! Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 no nie-chyba czas na lanieprzyjdę tu później i widzę tutaj kto może banerki w podpisach staruszka-takie śliczne są Quote
Lemoniada Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Aniela, zaraz Cię modzi ścigną za podpis. Ja już oberwałam za swój po ogonie:lol: Poszukam użytkowników, którzy mogliby wkleić sobie te sliczne bannerki. Misiaczku, oktawio - dziękujemy!:loveu: Quote
ARKA Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 oktawia6 napisał(a): ARKA-a Ty skoryguj swój masz nieregulaminową wielkośc:evil_lol: :crazyeye: tak??? linki wyrzucic?? :cool1: Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 hmm-ciężki wybór linki ważne-ale coś trzeba zastąpic czymś-coś trzeba odrzucic-ja wiem to nie łatwe-ale liczyc, że później mod Cię "zruga" za zbyt duży podpis - po co takie tam-powiem tak staruszek ma baner śliczny-oby więcej osób go sobie wzięło do podpisu:-( Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a tak poza tym, czy on jest intensywnie ogłaszany na portalach adopcyjnych? bo nie doczytałam się tego:roll: Quote
marola Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ja chętnie wstawię banerek w mój podpis, ale jak to się robi?! Quote
ARKA Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 :oops: no własnie nikt na zadnych innych portalach nie oglasza. Dzis dzwonilam do łodziego osrodka tv(nasz WOT), pani szefowa redakcji obiecala przygotwac materiał o Murzynku i schronisku;) w ciagu paru dni, zobaczymy. Trza jakies kolezanki prosic aby ogladaly ichniejszy WOT, i daly cynk czy bylo czy nie. Zreszta, dowiem sie ze schronu czy byla tv. Quote
ARKA Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 marola napisał(a):Ja chętnie wstawię banerek w mój podpis, ale jak to się robi?! ;) ja jestem zielona w te klocki ale skoro tego sie nauczylam to Tobie pojdzie gładko. Mysze ustawiasz na banerek, klikasz lewa strona na na kopiuj....idziesz do swojego profilu-podpis-i klikasz w mysze wstaw,edytuj podpis i juz i juz!!:multi: Quote
marola Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ARKA napisał(a):;) ja jestem zielona w te klocki ale skoro tego sie nauczylam to Tobie pojdzie gładko. Mysze ustawiasz na banerek, klikasz lewa strona na na kopiuj....idziesz do swojego profilu-podpis-i klikasz w mysze wstaw,edytuj podpis i juz i juz!!:multi: No nie wiem co jest. Robię tak i nie wychodzi. Nawet emoikonki nie mogę wstawić do tekstu. Coś jest nie tak. Quote
gallegro Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 marola napisał(a):No nie mogę wstawić Najprościej jest skorzystać z opcji "przeciągnij i upuść". W tym celu otwórz dwa okna obok siebie... jedno ze stroną "edytuj podpis", a drugie z banerkiem... efekt gwarantowany (patrz mój podpis ;)). >oktawia6, czy teraz lepiej? Nie mogłem być gorszy od Ani :-). Quote
Recommended Posts