Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czy te ogłoszenia ktoś czyta? :-?
Fruń maleńki na widok.

Też się zawsze zastanawiam:roll: Tak czy inaczej - nawet jeśli choć jeden psiak na jakiś czas znajdzie dzięki nim dom, to myślę, że warto je zamieszczać!
Hop, Murzynku!
(To imię podoba mi się średnio, ale dobrze mi się kojarzy:) Moi sąsiedzi przygarnęli kiedyś starego, bezdomnego psa, który już od bardzo dawna tułał się po mieście. Był cały czarny, miał tylko siwą bródkę, nazwali go więc Murzyn. Murzyn w chwili przygarnięcia miał jakieś 10 lat, był bardzo żywiołowym psiakiem. Nie pamiętam już ile lat u nich żył, ale chyba coś koło4-6. Zmarł we śnie, przy łóżku swej pani, cicho, bezboleśnie. Myślę, że to imię przyniesie naszemu Murzynowi szczęście:) )

Posted

Jak można po 18latach oddać psa do schronu?:crazyeye::placz: Także będe trzymać kciuki za Murzyna.Dla mnie psie staruszki są najwspanialsze.Niestety nie mam już miejsca w podpisie no chyba,że pod spodem napiszę.

Posted

ARKA napisał(a):
:mad: :mad: :mad: zobaczymy co oni porobia. Jak niewiele, to od wrzesnia zrobimy kampanie e-mail, do Prezydenta!

Trzeba tez na skierniewickim forum zalozyc stosowny watek, ze zdjeciem tych pieknych bud! ;) Zaloguj sie;) A my bedziemy sie wpisywac, ja mysle,ze UM, czyta to forum;)

NO NIESTETY OFICJALNA STRONA URZĘDU MIASTA NIE MA FORUM !..... jest forum na innej stronie skierniewickej ale chyba nie do końca sprawne bo juz próbowałam założyć tam wątek skierniewickiego schroniska i nie stety,,,,, moze wam się uda ...

...założyłam dwa watki dotyczące naszego schroniska oraz staruszka na forum gazeta.pl

Posted

dziewczęta z banerkiem do podpisu robicie tak: kliknijcie prawym klawiszem myszki w banerek i "kopiuj" potem wejdźcie w panel użytkownika-potem w "edytuj swój podpis"-ustawcie się i znów prawym klawiszem myszki "wklej" potem "zapisz swój podpis" i zrobione!!!

a poza tym do wyboru jeszcze malutki i średni banerek starusia:

gdyby ktoś miał cienko z miejscem to ten najmniejszy;)

Posted

Jutro jade w odwiedziny do Murzynka, porobie nowe zdjecia, mam nadziej,ze bedą lepsze niz te no i aktualne bardziej.;) mam nadzje,ze sie zmiesci w kadr;)