ARKA Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 aa jest!:) on jak dla mnie jest malo-sredni-no teraz' pączuszek" to wazy z 15 kg a powinien gora 12kg wazyc;) On jest wysokosci do połowy łydki(mojej);) 168cm wzrostu mam;) Quote
Lemoniada Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='gallegro']Murzynek na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=217454439 Super! Wielkie dzięki:loveu: Quote
Lemoniada Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='ARKA'] On jest wysokosci do połowy łydki(mojej);) 168cm wzrostu mam;) Do połowy łydki to jamniki sa, jak dla mnie to on chyba bardziek do kolana (mam 177cm wzrostu;) ) :) Quote
ARKA Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Lemoniada napisał(a):Do połowy łydki to jamniki sa, jak dla mnie to on chyba bardziek do kolana (mam 177cm wzrostu;) ) :) Lemoniada, chyba jestes zmęczona;) Najpierw mi wmawiasz,ze on czekladowy a teraz ze do kolana?:crazyeye: jamnik to jest powyzej kostki:evil_lol: On jest troszke wyzszy od jamnika ale nie do kolana!:mad: Zadzwon do P.Ewy i zapytaj;) Moge się z Tobą zalozyc, o co chcesz!;) ps. zmierz ile masz cm do kolana:evil_lol: Quote
Lemoniada Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='ARKA']Lemoniada, chyba jestes zmęczona;) Najpierw mi wmawiasz,ze on czekladowy a teraz ze do kolana?:crazyeye: jamnik to jest powyzej kostki:evil_lol: On jest troszke wyzszy od jamnika ale nie do kolana!:mad: Zadzwon do P.Ewy i zapytaj;) Moge się z Tobą zalozyc, o co chcesz!;) ps. zmierz ile masz cm do kolana:evil_lol: To zakładam się o lody czekoladowe, że on jest czekoladowy:) I zakładam się o kolanko od rury że on jest wyższy niz do połowy łydki!:evil_lol: A opiniom pani Ewy, wybacz, nie dowierzam:p Quote
marola Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Na Murzynkowym pokładzie melduje się kolejna fanka, która bedzie go dopingować. Bo narazie tylko tyle może zrobić.Mam już 3 pieski i 4 niedługo. Narazie nie mogę wiecej, nawet na tymczas niestety :-(Nie wiem jakim złym "człowiekiem" trzeba być by po 18-tu latach oddać przyjaciela. Quote
ARKA Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Lemoniada']To zakładam się o lody czekoladowe, że on jest czekoladowy:) I zakładam się o kolanko od rury że on jest wyższy niz do połowy łydki!:evil_lol: Cos widzę,ze schodzimy w dół, wyjdzie, za chwile, ze nizszy Kasiu od jamnika:evil_lol: pisalas tak, cyt: Do połowy łydki to jamniki sa, jak dla mnie to on chyba bardziek do kolana (mam 177cm wzrostu;-) ) :smile: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kochany nasz Murzynku tu nie o domek "walka" ale o Twoją wielkosc! Jedno jest pewne, ze masz wielkieee serce, ciagle, dla człowieka a Kasi kupimy lody waniliowe,jak domek znajdziesz:multi: :evil_lol: Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='ARKA']Cos widzę,ze schodzimy w dół, wyjdzie, za chwile, ze nizszy Kasiu od jamnika:evil_lol: pisalas tak, cyt: Do połowy łydki to jamniki sa, jak dla mnie to on chyba bardziek do kolana (mam 177cm wzrostu;-) ) :smile: Bardziej do kolana a wyżej niż do połowy łydki to jak dla mnie jedno i to samo. Ty znowu mi coś wmawiasz!:evil_lol: [quote name='ARKA'] Kochany nasz Murzynku tu nie o domek "walka" ale o Twoją wielkosc! Jedno jest pewne, ze masz wielkieee serce, ciagle, dla człowieka a Kasi kupimy lody waniliowe,jak domek znajdziesz:multi: :evil_lol: Czekoladowe! Waniliowe są be. Mam szampański humor dziś i jakieś dziwne przeczucie czegoś dobrego... Oby się spełniło! Murzynku, wierze, że znajdziesz domek najlepszy pod słońcem:loveu: Quote
ARKA Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Merdający okrąglutką doopinką, dopominający sie delikatniutko o pieszczoty, na kazdym kroku, Murzynek prosi o dom. To naprawde bardzoooo wdzieczne psisko jest, bardzo..On potrzebuje miec swojego czlowieka aby jeszcze mogl przekazac swoja psia miłośc i wiernosc.:-( Quote
Czarodziejka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Steruszeczek zagubiony...w schronisku... Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Staruszku bądź na górze,niech ktoś Cię wypatrzy:multi::multi: Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ARKA napisał(a): Dwa miesiace temu, jego "kochany pan' oddał go do schroniska, ot i juz. Synowej czy córce miało sie urodzic dziecko wiec pies napewno' by przeszkadzał", gubi siersc(przypomnial sobie po 18 latach!:angryy: ) A tak wyglada wybieg i mieszkanie dla małych psow. Tam zakoczył by tez zycie:placz: halo!!! pomocy!!! :Help_2: :Help_2: niech ktos go weźmie-od śmierci dzielą go tylko miesiące!!! szybko umrze z tęsknoty!!! czy jest tutaj ktos z domem ogrodem albo z mieszkaniem? ARKA zmień tytuł z tego na ten "18-letni pies oddany przez właściciela-daj mu dom na ostatnie tygodnie jego życia" P.S. stres zabija szybciej jak rak michy:roll: Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ARKA - nie możesz go zabrac do siebie? dogadałby się z Twoimi 2 piesiulami-w tym wieku-to już tylko na tygodnie.....góra miesiące...... Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Błyskawicznie taki tragiczny wątek spada:roll: ARKA dałabyś radę? posłanie mogłabyś mu wyczarowac w swoim ogrodzie-teraz jest ciepło-w nocy do domku by przychodził... Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hopsaj śliczny Murzynku! Oktawio, Aniela zastanawiała się nad tym, ale ma przecież swoje dwa psy i trzy koty, nie sądzę żeby mogła go przygarnąć. Największą jednak przeszkodą jest, zdaje się, mąż. Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Lemoniada napisał(a): Hopsaj śliczny Murzynku! Oktawio, Aniela zastanawiała się nad tym, ale ma przecież swoje dwa psy i trzy koty, nie sądzę żeby mogła go przygarnąć. Największą jednak przeszkodą jest, zdaje się, mąż. Wiesz Leomaniada to nie przyjdzie do mnie na nauki:razz: -bo ja na swego TZ-mam takie spoosby-że mogę te rady już sprzedawac!!! na najbardziej zatwardziałego chłopa poskutkuje! ja mam 3 psy i 30 m kw kawalrekę i 4 pieska na tymczasie:roll: a takiego TZ to już bym zbajerowała:cool3: Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 oktawia6 napisał(a):Wiesz Leomaniada to nie przyjdzie do mnie na nauki:razz: -bo ja na swego TZ-mam takie spoosby-że mogę te rady już sprzedawac!!! na najbardziej zatwardziałego chłopa poskutkuje! ja mam 3 psy i 30 m kw kawalrekę i 4 pieska na tymczasie:roll: a takiego TZ to już bym zbajerowała:cool3: Leomaniada?:vamp: Tak to się jeszcze nikt do mnie nie zwracał:lol: Oktawio, ale dlaczego miałabyś te pomysły sprzedawać? Nie lepiej za darmo dać, żeby się psom przysłużyły?:roll: No nie bądź taka...:loveu: Quote
marola Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Oktawio, ale dlaczego miałabyś te pomysły sprzedawać? Nie lepiej za darmo dać, żeby się psom przysłużyły?:roll: No nie bądź taka...:loveu:[/quote] Mi też by się przydały. Mój przyszły mąż trochę zaczyna kręcić nosem.Mam już 3 psy, 4 niedługo. Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 marola napisał(a): Oktawio, ale dlaczego miałabyś te pomysły sprzedawać? Nie lepiej za darmo dać, żeby się psom przysłużyły?:roll: No nie bądź taka...:loveu: Mi też by się przydały. Mój przyszły mąż trochę zaczyna kręcić nosem.Mam już 3 psy, 4 niedługo. Lemoniada-przepraszam to literówka:oops: Marola ale zależy jaki fortel mam Ci sprzedac?:evil_lol: bo mam kilkato jest podzielic się za free? Pierwszy jest najprostszy, ale musisz wierzyc jak to będziesz mówic i najlepiej zaangażowac w to drugą osobę-też przekonującą:evil_lol: otóz pierw robisz dobrą kolację dla TZ-potem pokazujesz mu chińską farmę-tuż po jedzeniu-musisz tylko skowyt podgłosic na ekranie-potem siedzisz i tępo patrzysz przed siebie-TZ podchodzi i widzi co oglądasz...no i na drugi może 3 dzień przychodzisz do domu z koleżanką-koleżanka jest już "ustawiona":eviltong: przychodzi do Was i opowiada, że ma znajomą-która za 2 dni jedzie ...do Chin i ma psa-oczywiście koleżanka musi powiedziec, ze na granicy od razu go zwiną na ten targ lub do restauracji-takie są przepisy-no i prośba o przechowanie u was tegoż psa na jakieś 1.5 mies-1.5 mies. brzmi lepiej niż 2 mies-bo potem można dodac te 2 tyg:evil_lol: -potem na potwierdzenie znów włączasz ten film (jesteście już po obiedzie) i pokazujesz "oo tam ona jedzie"!!! no i proszę-mam jeszcze więcej-sama wymyśliłam:diabloti: :razz: linki do filmów mogę podac. Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 oktawia6 napisał(a): Lemoniada-przepraszam to literówka:oops: Marola ale zależy jaki fortel mam Ci sprzedac?:evil_lol: bo mam kilkato jest podzielic się za free? Pierwszy jest najprostszy, ale musisz wierzyc jak to będziesz mówic i najlepiej zaangażowac w to drugą osobę-też przekonującą:evil_lol: otóz pierw robisz dobrą kolację dla TZ-potem pokazujesz mu chińską farmę-tuż po jedzeniu-musisz tylko skowyt podgłosic na ekranie-potem siedzisz i tępo patrzysz przed siebie-TZ podchodzi i widzi co oglądasz...no i na drugi może 3 dzień przychodzisz do domu z koleżanką-koleżanka jest już "ustawiona":eviltong: przychodzi do Was i opowiada, że ma znajomą-która za 2 dni jedzie ...do Chin i ma psa-oczywiście koleżanka musi powiedziec, ze na granicy od razu go zwiną na ten targ lub do restauracji-takie są przepisy-no i prośba o przechowanie u was tegoż psa na jakieś 1.5 mies-1.5 mies. brzmi lepiej niż 2 mies-bo potem można dodac te 2 tyg:evil_lol: -potem na potwierdzenie znów włączasz ten film (jesteście już po obiedzie) i pokazujesz "oo tam ona jedzie"!!! no i proszę-mam jeszcze więcej-sama wymyśliłam:diabloti: :razz: linki do filmów mogę podac. A przepraszam, to teoria tylko czy stosowałaś w praktyce? Brzmi wręcz surrealistycznie:roll: :lol: Quote
Recommended Posts