Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asik89 napisał(a):

No pies w tym wieku to już chyba powinien mieć przyklejony temat :mad:

o tak-pełnoletni to on jest - na ludzkie-ale na psie to rekordzista w przeliczeniu na ludzkie!!! 100 latkom daje burmistrz laurkę! a tu co?:mad:

Posted

Podnoszę starszego-Bidulka.
Czy naprawdę nie znajdzie się choć jedna osoba,która zaofiaruje na ostatnie lata życia,godną starość małemu Pieskowi????!!!!
Przecież On nie zasłużył sobie na taką okrutną starość:placz::placz::placz::placz:!!

Posted

Ludzie boją się brać stare psy...
Kiedyś pewna pani zadoptowała starszą sunię, oczywiście nie w tak pięknym wieku jak bahater wątku. Zapytana dlaczego zdecydowała się na "psią babcię" odpowiedziała:
"Ja jestem stara i ten pies jest stary...:lol: przynajmniej będziemy miały o czym porozmawiać... Młode psy powinny trafiać do młodych ludzi, ja nie wiem ile jeszcze pożyje... Nie chcem aby mój pies kiedyś trafił do schoniska. Dlatego właśnie, wybrałam Tinę"

Trzymam kciuki za małego i mocno wierzę, że jest gdzieś taka osoba, taka sama jak ta, która adoptowała 12 letnią Tinę...

Posted

Fiona.22 napisał(a):
..."Ja jestem stara i ten pies jest stary...:lol: przynajmniej będziemy miały o czym porozmawiać... Młode psy powinny trafiać do młodych ludzi, ja nie wiem ile jeszcze pożyje... Nie chcem aby mój pies kiedyś trafił do schoniska. Dlatego właśnie, wybrałam Tinę"...

Bardzo mądra starsza Pani...
Starszy Pan (i nie tylko) pilnie poszukiwany, do opieki nad naszym bohaterem...

EDIT: cytat pochodzi z wpisu Fiona.22, ale nie dotyczy jej samej... to tak na wszelki wypadek, żeby nie było wątpliwości ;-)