oktawia6 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dziadek drepcze dziarsko na pierwszą stronę Quote
siekowa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No pies w tym wieku to już chyba powinien mieć przyklejony temat :mad: Quote
oktawia6 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 asik89 napisał(a): No pies w tym wieku to już chyba powinien mieć przyklejony temat :mad: o tak-pełnoletni to on jest - na ludzkie-ale na psie to rekordzista w przeliczeniu na ludzkie!!! 100 latkom daje burmistrz laurkę! a tu co?:mad: Quote
amelka0 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Podnoszę starszego-Bidulka. Czy naprawdę nie znajdzie się choć jedna osoba,która zaofiaruje na ostatnie lata życia,godną starość małemu Pieskowi????!!!! Przecież On nie zasłużył sobie na taką okrutną starość:placz::placz::placz::placz:!! Quote
Fiona.22 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jak tak można... :placz: Na stare lata w schronie...:placz: Do góry biedaczku !!! Quote
kiniaczeq Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 hop hop a tych co cie oddali osobiscie bym :mad: Quote
Fiona.22 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ludzie boją się brać stare psy... Kiedyś pewna pani zadoptowała starszą sunię, oczywiście nie w tak pięknym wieku jak bahater wątku. Zapytana dlaczego zdecydowała się na "psią babcię" odpowiedziała: "Ja jestem stara i ten pies jest stary...:lol: przynajmniej będziemy miały o czym porozmawiać... Młode psy powinny trafiać do młodych ludzi, ja nie wiem ile jeszcze pożyje... Nie chcem aby mój pies kiedyś trafił do schoniska. Dlatego właśnie, wybrałam Tinę" Trzymam kciuki za małego i mocno wierzę, że jest gdzieś taka osoba, taka sama jak ta, która adoptowała 12 letnią Tinę... Quote
gallegro Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fiona.22 napisał(a):..."Ja jestem stara i ten pies jest stary...:lol: przynajmniej będziemy miały o czym porozmawiać... Młode psy powinny trafiać do młodych ludzi, ja nie wiem ile jeszcze pożyje... Nie chcem aby mój pies kiedyś trafił do schoniska. Dlatego właśnie, wybrałam Tinę"... Bardzo mądra starsza Pani... Starszy Pan (i nie tylko) pilnie poszukiwany, do opieki nad naszym bohaterem... EDIT: cytat pochodzi z wpisu Fiona.22, ale nie dotyczy jej samej... to tak na wszelki wypadek, żeby nie było wątpliwości ;-) Quote
desdemona Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 podnosze! biedny pies:( na stare lata powinien miec dom... Quote
Fiona.22 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Od jak dawna nasz bohater przebywa w schronie...? Kochający domek pilnie poszukiwany...! Quote
oktawia6 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Faktycznie mądra ta pani-ale jest w mniejszości-jest bardzo odpiedzialna. Staruszek został przyjęty-na pierwszej stronie jest napisane-przez ARKĘ. Quote
kiniaczeq Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 fakt, piesek jest starszy ale dom należy mu się tak samo jak każdemu innemu pieskowi na dodatek na pewno jest oddany Quote
oktawia6 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Murzynek daleko - może ktoś się nad nizm zlituje:roll: Quote
Recommended Posts