Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłata beata P. z fb na konto hotelu, to wplata od Foksia i Dżekuś - deklaracja stała w wysokości 50 zł, Edytuję więc na stronie pierwszej :) dziekuję :)

Posted

76magda 76 przysłała do mnie 26 tabletek minirinu 60mcg

oraz 16 tabletek vetorylu 30 mg z prośbą, by pieniędzmi z ich sprzedaży wspomóc Sumika lub Ergo. Bardzo dziękuję. :)  Ko pomoże w ogłaszaniu tych leków i za jaką cenę powinny być wystawione do sprzedaży? 

Posted

Vetoryl 30mg bierze Misiek  - w lecznicy jedno opakowanie kosztuje 250 zł, ale w opakowaniu jest chyba miesięczna porcja, 30 sztuk.

16 tabletek to +/- połowa opakowania - porcja na pół miesiąca.

Może opiekuni Misia byliby zainteresowani odkupieniem, o ile cena z kosztem przesyłki bylaby korzystna?

Posted

Chciałabym kupić ten Vetoryl,proszę o kontakt . Mój nr telefonu to 518 598 423. 

Co do ceny, to proponuję 100 zł i kupuję od razu, zrobię przelew.  Moja sunia jest ciężko chora i leczenie jest bardzo drogie, nie stać mnie żeby zapłacić więcej. Same badania kosztują ponad 200 zł. 

Będę wdzięczna

Dziękuję 

Lena

Posted

Co do ceny, to proponuję 100 zł i kupuję od razu, zrobię przelew.  Moja sunia jest ciężko chora i leczenie jest bardzo drogie, nie stać mnie żeby zapłacić więcej. Same badania kosztują ponad 200 zł. 

Będę wdzięczna

Dziękuję 

Lena

To ja wysłałam maila. Rozmawiałam już z Agnieszką, podaję do niej Kontakt:

501801553

Posted

Sprawdziłam ceny.

minirin  60 mg opakowanie 93,oo 1 sztuka 3,10

vetoryl 30 mg 4,50 za 1 sztukę

Po Vetoryl już się zgłosiła jakaś pani, dzwoniła do mnie gdy jechałam z Klikiem na adopcję. Ma wysłać 100 plus 10 za przesyłkę,:)

Natomiast minirin to chyba mniej poszukiwany lek? nie miałam z nim do czynienia w każdym razie

Posted

Poproszę o wpisanie mojej stałej deklaracji dla Sumika w wysokości 10 złotych miesięcznie od lutego do grudnia. Pieniążki poleciały :).

Na razie z 20 zł., które doszły od Ciebie na dwa psy Sumika i Ergo zdażyłam potwierdzić 10 dla Ergo. Tamta ma być jednorazowa czy stała? bo rozumiem, że drugie 10 wpisac jako stałą dla Sumika?  :)

Posted

Po Vetoryl już się zgłosiła jakaś pani, dzwoniła do mnie gdy jechałam z Klikiem na adopcję. Ma wysłać 100 plus 10 za przesyłkę, :)

Natomiast minirin to chyba mniej poszukiwany lek? nie miałam z nim do czynienia w każdym razie

Minirin jest mniej poszukiwanym lekiem, jest bardziej poszukiwany wsrod ludzi, weterynarze czasem przepisuja ten lek ludzki dla zwierzat u ktorych ciezar wlasciwy moczu jest za niski lub jak pies siusia wiecej niz powinien lub jak stwierdzono moczowke prosta. Jest bezpiecznym lekiem czesto daja je dzieciom, ktore mocza sie w nocy

Posted

Ceny jakie wyszukałam były z ludzkiej apteki,więc może są niższe niż te dla zwierząt,jeśli namieszałam,przepraszam.

Nic sie nie martw, nic nie namieszalas..., mirinin sie kupuje w ludzkiej aptece, jest o polowe tanszy niz vetoryl, no i przede wszystkim dostepny w Polsce, bo Vetoryl trzeba sprowadzac i niektore kliniki to robia, ale mimo wszystko ciezko go kupic.. a minirin jak ktos potrzebuje poprostu sobie kupuje i dlatego ciezej jest go sprzedac. Wyslalm go bo nawet jak sie nie sprzeda to dziewczyny, ktore zajmuja sie schroniskowymi pieskami moga go wykorzystac, a u mnie pewnie by sie tylko przeterminowal...

• Upvote 1
Posted

Na razie z 20 zł., które doszły od Ciebie na dwa psy Sumika i Ergo zdażyłam potwierdzić 10 dla Ergo. Tamta ma być jednorazowa czy stała? bo rozumiem, że drugie 10 wpisac jako stałą dla Sumika?  :)

Dokładnie tak. Stała deklaracja ma być tak  jak napisałam poprzednio, dla Sumika od lutego do grudnia :).  I dziękuję za potwierdzenie, że dotarło :).
  • Upvote 1
Posted

Będę wdzięczna

Dziękuję 

Lena

Wpłata już doszła. Jutro rano wyślę lek priorytetem. Bardzo dziekuję i dziekuję przede wszystkim 76magda76 bo lek był od niej, 100 złotych juz jest wpisane w poście rozliczeniowym na stronie pierwszej

Posted

Poproszę o wpisanie mojej stałej deklaracji dla Sumika w wysokości 10 złotych miesięcznie od lutego do grudnia. Pieniążki poleciały :).

Dana proszę zerknij i na wątek Ergo i Sumika czy dobrze to zaksięgowałam.:) Dziś przeniosłam wpłatę Sumika z jednorazowej na stałą.