Anula Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Zjawiskowa jest! Anulo, podaj proszę stan konta Gwiazdki Ayam z prośbą o wpisanie do pierwszego postu. Musimy zacząć zbieranie "na tacę"... Mój pierwszy chyba wpis na wątku Gwiazdy jest na str.7 post 125.Czy mam w tym poście umieszczać finanse Gwiazdeczki,czy na aktualnej stronie wątku? Stan konta i wydatki Gwiazdy: 1. Bazarek cegiełkowy-11.01.15 - 725,00zł Wydatki: 1. 20.01.15 - 75,00zł - (1/2 - opłata za Hotelik - I) 2. 27.01.15 - 116,00zł - (66,00zł-wet + 50,00zł-SPA) 3. 02.02.15 - 150,00zł - (opłata za Hotelik - II) Stan konta na 02.02.15 - 384,00zł Quote
Nutusia Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Może niech Ayam wpisze w pierwszym poście, że post rozliczeniowy jest na str. 7 w poście 125 i tam będziemy zaglądać. Bo zdaje się, że na nowym dogo moderatorzy NIC nie mogą :( Quote
bela51 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Prześliczna sunia ! Prawdziwa Gwiazdeczka :) Quote
Anula Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Może niech Ayam wpisze w pierwszym poście, że post rozliczeniowy jest na str. 7 w poście 125 i tam będziemy zaglądać. Bo zdaje się, że na nowym dogo moderatorzy NIC nie mogą :( Dwa razy napisałam do Pianki o udostępnienie postu,jest na Dogo ale nie odpisała.Wypadałoby chociaż odpisać,że niema uprawnień albo nie da się,czy coś w tym stylu.Przenoszę rozliczenie na str.7 post125. Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Możesz jeszcze spróbować napisać do Maupa4 - ona może przynajmniej Ci odpowie (albo i nie) ;) Quote
Anula Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Też napisałam i czekam w zasadzie nie wiadomo na co,jestem zła na to wszystko. Wczoraj późnym wieczorem zrobiłam Gwiazdce wyróżnione ogłoszenie na Wrocław,na OLX.Może jakiś sensowny dom się odezwie (chodzi głównie o sterylkę).Jeżeli komuś będzie zależeć na Gwiazdce to przyjedzie po nią.Już dzisiaj rano było ponad 70wejść i jeden wyświetlony telefon.Podałam tel.Patrycji a mail jest mój. Tu ogłoszenie: http://olx.pl/oferta/gwiazda-przepiekna-suczka-w-typie-landseera-szuka-domu-CID103-ID8MQsr.html?action=show&id=129852083&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20150203-%5BdiplayLink%5D-1428779@1-20150203004238 Zaraz zabieram się za bazarek dla naszej Gwiazdeczki,miesiąc szybko przeminie i trzeba będzie zapłacić za jedzonko,no i sterylka w zapasie czeka.Jak tylko uporam się z bazarkiem wstawię go na wątek i będę prosić o pomoc w podnoszeniu bazarunia. Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Pati - dziś przyszła umowa. Postaram się odesłać do końca tego tygodnia. Quote
Grażyna49 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Anulka,piękne ogłoszenie. Ja niestety nie miałam szczęścia .Ani jeden telefon nie zadzwonił. Może dlatego,że mimo moich prywatnych danych na zdjęciach było widać "Psy z Radys" 114 wyświetleń to sporo jak na tak krótki okres. Quote
konfirm31 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Piękne ogłoszenie. Trzymam kciuki, żeby zaowocowało domem :) Quote
Anula Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Zapraszam na bazarek sklecony w pocie czoła dla naszej cudownej Gwiazdeczki.Wszystkie fanty są nowe,prosto z Niemiec,podarowane przez moją Kochaną Siostrzyczkę-Bogusik i wspaniałą Kochaną Grazia_1979. Zapraszam i proszę o podnoszenie,ponieważ u mnie z czasem jest bardzo kiepsko. http://www.dogomania.com/forum/topic/145411-bazarek-dla-gwiazdkikosmetykico%C5%9B-dla-psiaka-i-jeszcze-co%C5%9B030215-150215/?p=16057315 Quote
Grażyna49 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Anula wielkie dzięki. Podrzucać to ja mogę bez przerwy. Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 I ja się do podziękowań dołączam:) Pędzę na bazarrrrrroooooooo........ Quote
Nadziejka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Zagladam do przecudnej z pozdrowionkami Quote
mimbr Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Domek dla Gwiazdeczki przeminął z wiatrem? Buuuuu...A gdzie ona ma ogłoszenia? Quote
Grażyna49 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Witaj Gwiazdeczko. Jak się czujesz? Pozdrawiam wszystkich fanów zaglądających,podczytujących,uczestniczących. Quote
Grażyna49 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Domek dla Gwiazdeczki przeminął z wiatrem? Buuuuu... A gdzie ona ma ogłoszenia? W tej chwili nowych nie ma . Czekamy na sterylkę,ale mam zbunkrowane wyróżnienie dla niej jak tylko będzie gotowa. Nad tamtym domkiem płakała nie będę,bo od początku wydawał mi sie mało pewny. Ona zasługuje na miłość i to taką od pierwszego wejrzenia. Mocno wierzę,że taka się trafi. Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Anula ją ogłosiła, ale chyba na Wrocław. Może faktycznie już ją zacząć ogłaszać, choć na sterylkę przyjdzie jeszcze chwilę poczekać... Quote
mimbr Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 A mógłby ktoś zebrać w jednym poście info o Niuni?-jak reaguje na inne psy(małe, duże i wielkie), na koty, czy jest zazdrosna o względy człowieka i takie tam. Jakiego domu potrzebuje? Na podstawie starych ogłoszeń nawet jej wielkość trudno sobie wyobrazić, no bo różnicz między borderem a landserem jest, no....spora.Mając takie podstawowe informacje można by też szukać jej domku tak na gębę. Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 O szczegółach to musi Papryka napisać. Jeśli chodzi o wielkość, to ona sięga tak powyżej kolana, ale nawet nie do połowy uda (mam 167 cm wzrostu). Wydaję się dużo większa, bo jest mocno kudłata, ale wysoka nie jest. Na koty nie ma jak jej sprawdzić, bo w hotelu mruczków brak. W stosunku do człowieka jest bardzo pozytywna, ufna, szuka kontaktu. Bardzo OK do dzieci. Jeśli chodzi o dogadywanie się z psami/sukami - różnie bywa, niestety i trudno stwierdzić czy z tym konkretnym "zagra". Aha, całkiem dobrze funkcjonuje w domu, nie brudzi. Na smyczy chodzi dobrze. Coś jeszcze? ;) Quote
papryka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 O szczegółach to musi Papryka napisać. Jeśli chodzi o wielkość, to ona sięga tak powyżej kolana, ale nawet nie do połowy uda (mam 167 cm wzrostu). Wydaję się dużo większa, bo jest mocno kudłata, ale wysoka nie jest. Na koty nie ma jak jej sprawdzić, bo w hotelu mruczków brak. W stosunku do człowieka jest bardzo pozytywna, ufna, szuka kontaktu. Bardzo OK do dzieci. Jeśli chodzi o dogadywanie się z psami/sukami - różnie bywa, niestety i trudno stwierdzić czy z tym konkretnym "zagra". Aha, całkiem dobrze funkcjonuje w domu, nie brudzi. Na smyczy chodzi dobrze. Coś jeszcze? ;) Nie jest żarłokiem, nie je łapczywie, raczej podjada przez cały dzień, nie walczy o miskę z naszymi psami (nieraz razem wszystkie leżą w wiatrołapie, miska Gwiazdy pełna, kość leży i jest spokój. Nosi kapcie, ubrania swoich opiekunów - lubi czuć ich zapach. Nie gryzie, nie psoci, nie psuje nic:) Pilnuje się, nie jest absorbująca, nie skacze, za to przytulać się uwielbia:) Daje łapkę. Nie lubi za długo przebywać na dworzu. Szczeka:) z psami póki co się nie kłóci u nas, jednak z sukami nie dogaduje się. Toleruje tylko naszą Zuźkę - ale nasza Zuźka to wyjątkowa sunia, która jest oazą spokoju i kocha wszystko i wszystkich. Quote
papryka Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Anula dziękujemy za wpłatę - 150,00 za luty (wyżywienie Gwiazdki) Quote
Kejciu Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 teraz ludzie cwani są - chcą psa wysterylizowanego ( aby nie ponosić kosztów ), zadbanego, nauczonego wszystkiego - zaszczepionego na wsio i odrobaczonego - no i ułożonego...wszystko na gotowe....ot taka wygoda ludzka...ale dać coś od siebie to już niekoniecznie...jeszcze sterylkę zrozumiem bo nie każdy chce przechodzić przez wizyty u weta ze strachu że coś się może wydarzyć po zabiegu itp....ale miłoby było jakby chociaż większość zapytała czy uiścić jakąś opłatę, oddać połowę na inną bidę czy cuś...no ale.... trzymam nieustannie kciuki za TEN domek :) Quote
Recommended Posts