Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry w ten piękny listopadowy poranek 8)

PaYook ma w piątek urodziny, ja w niedzielę, no i Argo też ma urodziny na dniach.... :lol: Tylko dokładnej daty nie pamiętam... :oops:

Jak ja lubię listopad.... :drinking: :drinking: :drinking:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
:

Z gazetą nie będę próbować bo mi ją obślini :roll:

tez tak myslałam, :lol: ale nie jest tak źle :wink:

PIKA, sadzisz , ze jak wyciagne reke po te gazete to Samba mi ja da ? :roll::

Ja nie wiem, czy SAMBA Ci da :niewiem: , siem musisz SAMBY zapytać :roll:

Bo SABA, może by ci dała, zamiennie za jkowąś kielbaske :lol:

Posted

PIKA z moim niuchaczem ten numer by nie przeszedł - Pagaj na spacerze przyjmuje pozycję psa tropiącego - idzei z nosem nisko przy ziemi i jeszcze mu z tego nosa kapie.... :lol:

Gazeta byłaby dla niego niepotrzebnym przeszkadzaczem :D

Ale widziałam w Pobierowie tego lata psa, wyżła, piękną starą juz sukę, która nosiła panu co rano bułki i drobne zakupy w siatce, w pysku :D Szła dumnie przodem i wszystko dookoła miała w nosie :D

Posted

Pagaj – moja tez jest niuchacz pospolity :lol: a najbardziej ostatnio lubi przeszukiwać kupy zgrabionych liści :roll:

Niemniej, niesienie czegoś jest dla niej chyba bardziej atrakcyjne, co absolutnie nie przeszkadza niuchać. :wink:

Przecież jak się trafi na jakiś intrygujący zapach to można to cos w pysku położyć obadac dokładnie co tak wania, a po sprawdzeniu wziąć rzecz i iść dalej, :wink:

Najciekawsze jest to, że ona załatwia się z gazetą w pysku. (nie wypuszcza) Najśmieszniej to wyglada jak robi kupę, :lol:

Kurna, a może dac jej do pyska rolke papieru toaletowego? Ale byłby ubaw :lol:

Posted

Ale widziałam w Pobierowie tego lata psa, wyżła, piękną starą juz sukę, która nosiła panu co rano bułki i drobne zakupy w siatce, w pysku :D Szła dumnie przodem i wszystko dookoła miała w nosie :D

Boże, z Bilbadłem ten numer by nie wyszedł. :lol: Konsumpcja natychmiastowa jak w banku :lol:

globe_tiny.gif

Posted
Kurna, a może dac jej do pyska rolke papieru toaletowego? Ale byłby ubaw :lol:

I wtedy jej zrób zdjęcie - wygrywasz wszystkie konkursy fotograficzne jak nic!! :lol: :lol: :lol:

Boże, z Bilbadłem ten numer by nie wyszedł. Konsumpcja natychmiastowa jak w banku

Hahahaha - z Pagajem byłoby to samo :lol: :lol: :lol:

Posted

Jak ja bym dała małej do pyska siadkę z bułkami czy czym kolwiek innym to mam pewność że Argi nie zobacze aż wszystko zostanie zjedzone :)

Zwiała by tak daleko jak tylko mozna- oczywiście żeby pańci z oczu nie zgubić ;)

A gazetę albo by poszarpała albo niosła- to juz loteria :D

Posted
no Bila jezdem pod wrażeniem, tylko w głowie mi się troche kręci :D

Super, nie. Snookerowy podpisik, moim skromnym zdaniem, jest rewelacyjny. Kolejny turniej mogę godnie powitać. :lol:

Posted

PAGAJ jesteś w niedzielę na wystawie, prawda??????

My z BILĄ (prawda Bila tyż siem wybieramy :wink: ) chust co prawda nie mamy ale na pewno Cię namierzymy :D

Posted

Oczywiście, że jestem na wystawie, proszę mnie zaczepiać ile sił starczy, bo ja, ekchm.... po tych urodzinkach to mogę mieć nieco wzrok przytępiony... 8) A i inne zmysły też..... :lol: :lol: :lol:

Będę z całą bandą dogomaniacką - z PaYookiem, Aggą, Marcino, Aghatą, AnTu, Dianą, Lusille, Lazy i jej Perełką (TZ) i...... więcej już nie pamiętam :oops: - no dużo nas w każdym razie będzie :lol: :lol: :lol:

Posted

Witam 'pacyfistycznie' :D :kaffee_2: :Rose:

:D

Pika :P

Jak TY 'wyczarowujesz' te aktualne zdjątka? SABY :D

Evelina :P

Pięści odpadajom. 8) :wink:

'Rzeki TYLKO KIJASZKIEM nie zawrócisz' :roll:

:wink:

'Rudzielec' aportuje, nosi w paszczy tylko kijaszki lub swoje zabawki do rzucania.

:hmmmm: :laugh2_2:

Ja tyż widziałem jak znaczył teren mając w zębiskach taką metrową, brzozową kłodę - im cuś wienkszego tym wienksza radość z noszenia - i nie za bardzo wychodziło mu znalezienie miejsca przy drzewku. Ciongle siem obijal o drzewo.

Ale najlepiej wyglądał :wink: gdy siem mu rzepy pod ogonem przyczepiły :mdrmed:

najpierw guupio podskakiwał, nerwowo patrzył za siebie.

Potem poszedł po rozum do głowy i nadstawił zadek sfemu panu. :lol:

No i ja mu czyściłem podogonie. :lol:

Posted
– moja tez jest niuchacz pospolity :lol: a najbardziej ostatnio lubi przeszukiwać kupy zgrabionych liści :roll:

Moja się wdrapuje na taką stertę i robi tam siku. A raz przez przypadek weszła nakota który sobie w tych liściach smacznie spał, no i teraz bardziej juz uważa.

Pika

Jak TY 'wyczarowujesz' te aktualne zdjątka? SABY

Ja wiem! Ja wiem!

Ma telefon z aparatem!

Teraz już mi nie powiecie że niedokładnie czytam :lol:

Posted
Pika :P

Jak TY 'wyczarowujesz' te aktualne zdjątka? SABY :D

Tak jak Niebieska zauważyła telefonem komórkowym 8) a potem MMS na maila. Zdjecie jest w domu szybciej niz my z tą gazetą :lol:

Tylko jakość nie za bardzo :roll:

Niebieska a ja siem kiedys chwaliłam, tym telefonem? :hmmmm:

Ale najlepiej wyglądał :wink: gdy siem mu rzepy pod ogonem przyczepiły :mdrmed:

najpierw guupio podskakiwał, nerwowo patrzył za siebie.

Potem poszedł po rozum do głowy i nadstawił zadek sfemu panu. :lol:

No i ja mu czyściłem podogonie. :lol:

Mojej kiedyś wbil się w poduszke w tylnej łapie cierń i to spory. :-? Nic z tym nie próbowała robić, tylko od razu przykicała na trzech łapach do mnie, usiadła i wyciagła tą łape z cierniem wprost pod moje oczy :lol:

Cierń wyjełam, sucz pomerdal ogonem i dalej "poszedł w las" :lol:

Posted
Sambuś czy zrobiłabyś mi emblemacik? :grins:

:o :cool1:

Okropnie wybredna z Ciebie userka.

Ty siem lepiej bierz OSTRO za nauke klikania.

8)

Bila :D

Twój podpis i awatarek to rewelka.

Ale ... poczytaj troszke regulaminu na ten temat

Zachraniarka jest czujna :roll: :lol:

Pika zdjęcia som, po prostu, fajowe.

Tak krawiec kraje, jako mu materii staje :roll: :wink:

Posted

POMOCY

Zrobiłąm sobie podpis i mam juz w swojej galerii ale nie wiem jak i gdzie go umiescić zeby było go widac pod moimi wypowiedziami- prosze o rade mądrzejszych ode mnie :D

Posted

musze sie pochwalic ze kupilam sobie dzisiaj papuszke falista.Nie byloby w tym nic dziwnego ale moja Sara jak ja zauwazyla to sie chyba obrazila. Najpierw mnie wylizala, pchala sie na kolana(a przeciez nie jest malutka) a pozniej zamiast zostac ze mna tak jak zawsze to robi poszla z nonszalancja do innego pokoju. Mam nadzieje ze jej to minie tylko troche sie do niej przyzwyczai. :lol:

Posted

Czujna jestem, bardzo czujna.. :evilbat:

nadrabiam za Hugusia, bo on słabo czujny :wink:

Awatar może być animowany, animacje są zabronione tylko w podpisach. Dlatego CZUJNIE lustruje :nonono2: Wasze podpisy, ale póki co niczego niestosownego nie znalazłam :D

Chyba, że już zdążyliście zaprowadzić zmiany :wink:

A mi Argo nasz kochany unowocześnił awatarek i jest teraz jeszcze lepszy. Huguś wygląda jak trójwymiarowy. Argo: :calus:

Posted

Czujna jestem, bardzo czujna.. :evilbat:

nadrabiam za Hugusia, bo on słabo czujny :wink:

Awatar może być animowany, animacje są zabronione tylko w podpisach. Dlatego CZUJNIE lustruje :nonono2: Wasze podpisy, ale póki co niczego niestosownego nie znalazłam :D

Chyba, że już zdążyliście zaprowadzić zmiany :wink:

A mi Argo nasz kochany unowocześnił awatarek i jest teraz jeszcze lepszy. Huguś wygląda jak trójwymiarowy. Argo: :calus:

Argo

ja mam taki defekt mózgu, któy przejawia się niechęcią do czytania regulaminó, okólnków i wszelkich kurend :oops: :oops: :oops:

I, panie, tego ten, tego ten... że my bilowo-bilbadlokowi podpadamy pod regulamin??? :o :o :o

A taki piękny podpisik mamay :evil: :help1: