00000 Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Dzień dobry w ten piękny listopadowy poranek 8) PaYook ma w piątek urodziny, ja w niedzielę, no i Argo też ma urodziny na dniach.... :lol: Tylko dokładnej daty nie pamiętam... :oops: Jak ja lubię listopad.... :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 : Z gazetą nie będę próbować bo mi ją obślini :roll: tez tak myslałam, :lol: ale nie jest tak źle :wink: PIKA, sadzisz , ze jak wyciagne reke po te gazete to Samba mi ja da ? :roll:: Ja nie wiem, czy SAMBA Ci da :niewiem: , siem musisz SAMBY zapytać :roll: Bo SABA, może by ci dała, zamiennie za jkowąś kielbaske :lol: Quote
Bila Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 I co Wy na to? To wszystko dzieło Samby :klacz: Quote
aleb Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Sambuś czy zrobiłabyś mi emblemacik? :grins: Quote
00000 Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 PIKA z moim niuchaczem ten numer by nie przeszedł - Pagaj na spacerze przyjmuje pozycję psa tropiącego - idzei z nosem nisko przy ziemi i jeszcze mu z tego nosa kapie.... :lol: Gazeta byłaby dla niego niepotrzebnym przeszkadzaczem :D Ale widziałam w Pobierowie tego lata psa, wyżła, piękną starą juz sukę, która nosiła panu co rano bułki i drobne zakupy w siatce, w pysku :D Szła dumnie przodem i wszystko dookoła miała w nosie :D Quote
PIKA Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Pagaj – moja tez jest niuchacz pospolity :lol: a najbardziej ostatnio lubi przeszukiwać kupy zgrabionych liści :roll: Niemniej, niesienie czegoś jest dla niej chyba bardziej atrakcyjne, co absolutnie nie przeszkadza niuchać. :wink: Przecież jak się trafi na jakiś intrygujący zapach to można to cos w pysku położyć obadac dokładnie co tak wania, a po sprawdzeniu wziąć rzecz i iść dalej, :wink: Najciekawsze jest to, że ona załatwia się z gazetą w pysku. (nie wypuszcza) Najśmieszniej to wyglada jak robi kupę, :lol: Kurna, a może dac jej do pyska rolke papieru toaletowego? Ale byłby ubaw :lol: Quote
Bila Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Ale widziałam w Pobierowie tego lata psa, wyżła, piękną starą juz sukę, która nosiła panu co rano bułki i drobne zakupy w siatce, w pysku :D Szła dumnie przodem i wszystko dookoła miała w nosie :D Boże, z Bilbadłem ten numer by nie wyszedł. :lol: Konsumpcja natychmiastowa jak w banku :lol: Quote
00000 Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Kurna, a może dac jej do pyska rolke papieru toaletowego? Ale byłby ubaw :lol: I wtedy jej zrób zdjęcie - wygrywasz wszystkie konkursy fotograficzne jak nic!! :lol: :lol: :lol: Boże, z Bilbadłem ten numer by nie wyszedł. Konsumpcja natychmiastowa jak w banku Hahahaha - z Pagajem byłoby to samo :lol: :lol: :lol: Quote
pepsi Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 no Bila jezdem pod wrażeniem, tylko w głowie mi się troche kręci :D Quote
Arga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Jak ja bym dała małej do pyska siadkę z bułkami czy czym kolwiek innym to mam pewność że Argi nie zobacze aż wszystko zostanie zjedzone :) Zwiała by tak daleko jak tylko mozna- oczywiście żeby pańci z oczu nie zgubić ;) A gazetę albo by poszarpała albo niosła- to juz loteria :D Quote
Bila Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 no Bila jezdem pod wrażeniem, tylko w głowie mi się troche kręci :D Super, nie. Snookerowy podpisik, moim skromnym zdaniem, jest rewelacyjny. Kolejny turniej mogę godnie powitać. :lol: Quote
pepsi Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 PAGAJ jesteś w niedzielę na wystawie, prawda?????? My z BILĄ (prawda Bila tyż siem wybieramy :wink: ) chust co prawda nie mamy ale na pewno Cię namierzymy :D Quote
00000 Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Oczywiście, że jestem na wystawie, proszę mnie zaczepiać ile sił starczy, bo ja, ekchm.... po tych urodzinkach to mogę mieć nieco wzrok przytępiony... 8) A i inne zmysły też..... :lol: :lol: :lol: Będę z całą bandą dogomaniacką - z PaYookiem, Aggą, Marcino, Aghatą, AnTu, Dianą, Lusille, Lazy i jej Perełką (TZ) i...... więcej już nie pamiętam :oops: - no dużo nas w każdym razie będzie :lol: :lol: :lol: Quote
pepsi Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 no to jesteśmy umówione mam numer telefonu kom. Payooka, jakby co zadzwonię i jakoś się wszyscy spotkamy :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
argo Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Witam 'pacyfistycznie' :D :kaffee_2: :Rose: :D Pika :P Jak TY 'wyczarowujesz' te aktualne zdjątka? SABY :D Evelina :P Pięści odpadajom. 8) :wink: 'Rzeki TYLKO KIJASZKIEM nie zawrócisz' :roll: :wink: 'Rudzielec' aportuje, nosi w paszczy tylko kijaszki lub swoje zabawki do rzucania. :hmmmm: :laugh2_2: Ja tyż widziałem jak znaczył teren mając w zębiskach taką metrową, brzozową kłodę - im cuś wienkszego tym wienksza radość z noszenia - i nie za bardzo wychodziło mu znalezienie miejsca przy drzewku. Ciongle siem obijal o drzewo. Ale najlepiej wyglądał :wink: gdy siem mu rzepy pod ogonem przyczepiły :mdrmed: najpierw guupio podskakiwał, nerwowo patrzył za siebie. Potem poszedł po rozum do głowy i nadstawił zadek sfemu panu. :lol: No i ja mu czyściłem podogonie. :lol: :D Quote
Niebieska Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 – moja tez jest niuchacz pospolity :lol: a najbardziej ostatnio lubi przeszukiwać kupy zgrabionych liści :roll: Moja się wdrapuje na taką stertę i robi tam siku. A raz przez przypadek weszła nakota który sobie w tych liściach smacznie spał, no i teraz bardziej juz uważa. Pika Jak TY 'wyczarowujesz' te aktualne zdjątka? SABY Ja wiem! Ja wiem! Ma telefon z aparatem! Teraz już mi nie powiecie że niedokładnie czytam :lol: Quote
PIKA Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Pika :P Jak TY 'wyczarowujesz' te aktualne zdjątka? SABY :D Tak jak Niebieska zauważyła telefonem komórkowym 8) a potem MMS na maila. Zdjecie jest w domu szybciej niz my z tą gazetą :lol: Tylko jakość nie za bardzo :roll: Niebieska a ja siem kiedys chwaliłam, tym telefonem? :hmmmm: Ale najlepiej wyglądał :wink: gdy siem mu rzepy pod ogonem przyczepiły :mdrmed: najpierw guupio podskakiwał, nerwowo patrzył za siebie. Potem poszedł po rozum do głowy i nadstawił zadek sfemu panu. :lol: No i ja mu czyściłem podogonie. :lol: :D Mojej kiedyś wbil się w poduszke w tylnej łapie cierń i to spory. :-? Nic z tym nie próbowała robić, tylko od razu przykicała na trzech łapach do mnie, usiadła i wyciagła tą łape z cierniem wprost pod moje oczy :lol: Cierń wyjełam, sucz pomerdal ogonem i dalej "poszedł w las" :lol: Quote
argo Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Sambuś czy zrobiłabyś mi emblemacik? :grins: :o :cool1: Okropnie wybredna z Ciebie userka. Ty siem lepiej bierz OSTRO za nauke klikania. 8) Bila :D Twój podpis i awatarek to rewelka. Ale ... poczytaj troszke regulaminu na ten temat Zachraniarka jest czujna :roll: :lol: :wink: Pika zdjęcia som, po prostu, fajowe. Tak krawiec kraje, jako mu materii staje :roll: :wink: Quote
Arga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 POMOCY Zrobiłąm sobie podpis i mam juz w swojej galerii ale nie wiem jak i gdzie go umiescić zeby było go widac pod moimi wypowiedziami- prosze o rade mądrzejszych ode mnie :D Quote
Arga Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Juz nei trzeba juz sama z głupoty to zrobiłam a teraz zmieniam podpis :) Quote
BeataK Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 musze sie pochwalic ze kupilam sobie dzisiaj papuszke falista.Nie byloby w tym nic dziwnego ale moja Sara jak ja zauwazyla to sie chyba obrazila. Najpierw mnie wylizala, pchala sie na kolana(a przeciez nie jest malutka) a pozniej zamiast zostac ze mna tak jak zawsze to robi poszla z nonszalancja do innego pokoju. Mam nadzieje ze jej to minie tylko troche sie do niej przyzwyczai. :lol: Quote
aleb Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Argo :cry: co ty chcesz ode mnie? Proszę tylko o pomoc w zrobieniu emblemecika, bo nie umiem... jak nikt nie chce zrobić to trudno :placz: Quote
zachraniarka Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Bila :D Twój podpis i awatarek to rewelka. Ale ... poczytaj troszke regulaminu na ten temat Zachraniarka jest czujna :roll: :lol: :wink: Czujna jestem, bardzo czujna.. :evilbat: nadrabiam za Hugusia, bo on słabo czujny :wink: Awatar może być animowany, animacje są zabronione tylko w podpisach. Dlatego CZUJNIE lustruje :nonono2: Wasze podpisy, ale póki co niczego niestosownego nie znalazłam :D Chyba, że już zdążyliście zaprowadzić zmiany :wink: A mi Argo nasz kochany unowocześnił awatarek i jest teraz jeszcze lepszy. Huguś wygląda jak trójwymiarowy. Argo: :calus: Quote
Bila Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Bila :D Twój podpis i awatarek to rewelka. Ale ... poczytaj troszke regulaminu na ten temat Zachraniarka jest czujna :roll: :lol: :wink: Czujna jestem, bardzo czujna.. :evilbat: nadrabiam za Hugusia, bo on słabo czujny :wink: Awatar może być animowany, animacje są zabronione tylko w podpisach. Dlatego CZUJNIE lustruje :nonono2: Wasze podpisy, ale póki co niczego niestosownego nie znalazłam :D Chyba, że już zdążyliście zaprowadzić zmiany :wink: A mi Argo nasz kochany unowocześnił awatarek i jest teraz jeszcze lepszy. Huguś wygląda jak trójwymiarowy. Argo: :calus: Argo ja mam taki defekt mózgu, któy przejawia się niechęcią do czytania regulaminó, okólnków i wszelkich kurend :oops: :oops: :oops: I, panie, tego ten, tego ten... że my bilowo-bilbadlokowi podpadamy pod regulamin??? :o :o :o A taki piękny podpisik mamay :evil: :help1: Quote
aleb Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Dobra, to kto mi też zrobi avartarek? Proszęęęę :great: Quote
Recommended Posts