aleb Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Dzięki Pika :wink: Już naprawili dogomanię, spoko jest :P Quote
Evelina Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 :lol: :lol: :lol: Tak mi sie podoba ta zarowa ze musze ja sobie do postu wstawic A co bede sobie zalowac, jeszcze kilka :roll: dla radochy :lol: P. S. zdazylam zauwazyc, ze regulamin wcielo, w kazdym razie nie ma go tam gdzie byl :lol: Quote
aleb Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Taaak :) Żarówa jest najlepsza :flasings: Na początku nie wiedziałam o co chodzi, ale teraz wiem :lol: SPOKO jest Quote
PIKA Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Rany ale popierniczone :o Chciałam se Bile zacytowac, wciskam na górze a Tu mi Zachraniarka wyszła :o Teraz, żeby zacytować to trzeba cisnąc pod postem :roll: A widzieliście ten temat postu ? :o Ja wypróbuję 8) Co do oczu, to Bilbadło ma od małego z tym kłopoty.... . Bila rany to tu może pomóc Garncarz, co do entropium to on robił praktycznie 90% z populacji ogarów w Polsce. Z tego co wiem, to "korekt" nie miewa :roll: Zastanów się czy nie skonsultować Bilba w Wawce :roll: Służe pomocą, jakby co :) Znowu żarówki? Ciekawe jak długo ? :roll: :wink: Quote
BeataK Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 a tak na marginesie co te żarówy oznaczaja :hmmmm: Quote
PIKA Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 BeataK biała żróweczka oznacza, że dana osoba jest w ogóle na forum a zielona, że aktualnie przegląda dany temat :) brak żaróweczki oznacza, że danej osoby w ogóle na forum nie ma :) nie wiem tylko co oznacza żółta żaróweczka bo taka tez widziałam :roll: A i zapomniałam napisać :roll: bo się zmartwiłam oczkami Bilba :( Jesteśmy umówieni na sterylkę na dzień 10 listopada :roll: Jak Sabcia nie dostanie cieczki a ja sra... to .. to .. musi być dobrze 8) Quote
PIKA Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Beata a kliknij sobie na własna aktywna żaróweczke to cos zobaczysz :lol: Ja zobaczyłam, ze przed chwilą byłaś na WSZYSTKO O PSACH :lol: a argo np. pisał jakąś wiadomośc :laugh2_2: Quote
argo Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 BeataK biała żróweczka oznacza, że dana osoba jest w ogóle na forum a zielona, że aktualnie przegląda dany temat :) brak żaróweczki oznacza, że danej osoby w ogóle na forum nie ma :) nie wiem tylko co oznacza żółta żaróweczka bo taka tez widziałam :roll: Kurna. Znowu ćwiczymy żarówy. :o Lepiej by Nam w offie dali możliwość kasowania postów. 8) 8) :P A jak Wam sie podoba :lol: :wink: ...............NEBESKA ŻARÓWA :roll: Quote
PIKA Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Kurna.Znowu ćwiczymy żarówy. :o Lepiej by Nam w offie dali możliwość kasowania postów. 8) 8) :P a co żes nawywijał na offie, że chcesz kasować? 8) ] A jak Wam sie podoba :lol: :wink: ...............NEBESKA ŻARÓWA :roll: nie musi byc niebieska te zielone jako inwigilator wystarczą Ja tam niebieskich nie lubiam, :roll: chociaż nic na sumieniu nie mam :roll: Chyba :-? :wink: Quote
aleb Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Żarówki są super, wiadomo kto jest na forum, a tak przy okazji co znaczy zółta żarówa? :-? Oj argo przyznaj się coś napisał, ze az musisz skasować :happy1: Quote
Evelina Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Oj argo przyznaj się coś napisał, ze az musisz skasować :happy1:Dajcie mu spokoj, on sie o moje bije :roll: To mnie sie marzylo kasowanie poscikow na Labowym offie :oops: Widac tez zasmakowal w kasowaniu :lol: Quote
00000 Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Dobry wieczór :D Nie było mnie przez weekend - pojechałam na zawody psich zaprzęgów Worona Cup do Szczecina :lol: Było bosko!!!!!! Od jutra zaczynam trenować Pagaja.... :wink: Quote
Evelina Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Od jutra zaczynam trenować Pagaja.... :wink:A z jakiej racji ?Ze sie tak zapytam :roll: Quote
00000 Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Od jutra zaczynam trenować Pagaja.... :wink:A z jakiej racji ?Ze sie tak zapytam :roll: HAHAHA - żeby zająć pierwsze miejsce w velo na przykład.... 8) 8) 8) :wink: Quote
Evelina Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Od jutra zaczynam trenować Pagaja.... :wink:A z jakiej racji ?Ze sie tak zapytam :roll: HAHAHA - żeby zająć pierwsze miejsce w velo na przykład.... 8) 8) 8) :wink:Znaczy tandem uprawiacie ? :hmmmm: Quote
PIKA Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 HAHAHA - żeby zająć pierwsze miejsce w velo na przykład.... 8) 8) 8) :wink: Znaczy tandem uprawiacie ? :hmmmm:Pagaj zwariowała chce z pływaka pociagowca zrobic :roll: Chyba po to żeby ja latem na nartach wodnych pociagał :lol: Quote
Evelina Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 HAHAHA - żeby zająć pierwsze miejsce w velo na przykład.... 8) 8) 8) :wink: Znaczy tandem uprawiacie ? :hmmmm:Pagaj zwariowała chce z pływaka pociagowca zrobic :roll: Chyba po to żeby ja latem na nartach wodnych pociagał :lol:Ludzie to maja pokrecone :wink: Najpierw mozolnie oduczaja psa ciagniecia, a potem go zaprzegaja :hmmmm: PIKA, zdazylam zauwazyc, zes podpisik i awatarek zmienila. Ladne :D Powiedz skad je masz ? :oops: ale wscibska baba jestem Quote
PIKA Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 PIKA, zdazylam zauwazyc, zes podpisik i awatarek zmienila. Ladne :D Powiedz skad je masz ? :oops: ale wscibska baba jestem pytasz jakbyś nie widziała :roll: Ja taka zdolna nie jestem :roll: i możliwości tyz takich do końca ni mom :roll: Także pochwały nie do mnie tylko do jednego Pana prosze kierowac :lol: Tylko ten album na którym mam podpis to jednak nawala, szczególnie wieczorem :-? a zachraniarka przed kfilka podglądała co kto robi na forum 8) Tak ja zresztą :lol: Quote
Evelina Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 pytasz jakbyś nie widziała :roll: Ja taka zdolna nie jestem :roll: i możliwości tyz takich do końca ni mom :roll: Także pochwały nie do mnie tylko do jednego Pana prosze kierowac :lol:Tylko ten album na którym mam podpis to jednak nawala, szczególnie wieczorem :-? A niby skad mam wiedziec ? :o Pytam, bo nie wiem. :oops: Gratulacje dla tego Pana :D A podpis daj do mnie, nie bedzie Ci nawalal 8) Quote
zachraniarka Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 To ja porobię za psychologa i Cie pocieszę, Nie masz żadnych wewnętrznych problemów PIKA :modla: :buzi: jesteś super psychologiem, wyleczyłaś mnie, teraz jest nawet lepiej niż przedtem ( żarówki, bajerki, mniam mniam) :lol: :lol: Od jutra zaczynam trenować Pagaja.... A my też, a my też zaczęliśmy się trenować :angel: Ale w innym sporcie 8) Sport to zdrowie :multi: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 pytasz jakbyś nie widziała Pytam, bo nie wiem :oops: A niby skad mam wiedziec ? :o Pytam, bo nie wiem. :oops: :hmmmm: Myślałam, że się domyslisz :roll: no ale zwalmy to na późną porę :roll: :wink: To ja porobię za psychologa i Cie pocieszę, Nie masz żadnych wewnętrznych problemów PIKA :modla: :buzi: jesteś super psychologiem, wyleczyłaś mnie, teraz jest nawet lepiej niż przedtem ( żarówki, bajerki, mniam mniam) :lol: :lol: :o :o chyba gabinet psychologiczny otworzę :o Będę żarówki rozdawać :o :wink: Sluchajcie, czy wam też sie tak dziwnie piętrowe cytaty robią? :o Ja zacytowałam prawidlowo - własnie sprawdzilam :hmmmm: starsznie to niewygodne i nieczytelne :-? Quote
Arga Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Ale wy tu długo siedzicie :) Ja o 23 to juz drugi sen zaczynam snić :) Pozdrawiam ja i Arga z niebieskim opatrunkiem :D Wygląda jak sportowiec w skarpetach :D :D Quote
Arga Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Je mam zieloną żarówkę :D Lece zobaczyc co to znaczy :D :D Quote
Evelina Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 pytasz jakbyś nie widziała Pytam, bo nie wiem :oops: A niby skad mam wiedziec ? :o Pytam, bo nie wiem. :oops: :hmmmm: Myślałam, że się domyslisz :roll: no ale zwalmy to na późną porę :roll: :wink: Taka gooopia to ja nie jestem, jeszcze od tych domyslow cos by mi sie zrobilo :oops:Je mam zieloną żarówkę :lol: Lece zobaczyc co to znaczy :lol: :lol: Ciekawe gdzie to sprawdzi ? :hmmmm: Quote
Recommended Posts