Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 No właśnie,gdzie. Bo ja znowu nic nie wiem. Pika 11.11 wszystkie paluchy będę mieć w pogotowiu. :bigok: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Taka gooopia to ja nie jestem, jeszcze od tych domyslow cos by mi sie zrobilo :oops: samo by Ci się zrobiło, czy byś w tym pomogla? :roll: 8) Je mam zieloną żarówkę :lol: Lece zobaczyc co to znaczy :lol: :lol: Ciekawe gdzie to sprawdzi ? :hmmmm: Chyba nadal szuka gdzie to sprawdzic bo nie wróciła :roll: A tak w ogóle to nas podgladasz przez te dziurke od klucza? Bila dzieki, :D ale przypomian, zebys się jednak zastanowila nad skonsultowaniem Bilba z Garncarzem :wink: Quote
Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Bila dzieki, :D ale przypomian, zebys się jednak zastanowila nad skonsultowaniem Bilba z Garncarzem :wink: Myślisz Pika, ze na początek e-mailowo mogę? Quote
Arga Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 znalazłam objaśnienie na stronie chyba 106-107 tego wątku :) A więc juz nei szukam tylko staram się pracowac i pilnie wypełniać moje obowiązki 8) :D Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Bila pewnie możesz, tego nie wiem :roll: Ale ja osobiście w konsultacje lekarskie bez obejrzenia pacjenta nie wierze po prostu znalazłam objaśnienie na stronie chyba 106-107 tego wątku :) Arga ale te wyjasnienia nie są za bardzo dokladne, teraz jest jakos inaczej z tymi ząróweczkami Z tego co zauważyłam to zielona żaróweczka oznacza osobę, która jest aktywna w ogóle na forum nie koniecznie na temacie który akurat przeglądamy Osoby aktywne, bez żaróweczek to soby które się „ukrywają” Quote
Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Problem w tym, że ja się absolutnie teraz nie jestem w stanie wyrwać do Wawy. Nie mam możliwości, żeby wziąć urlop (to, co będę mogła wyskrobać, to kilka dni wolnego na czas pooperacyjny). A i tak będę musiałą prosić rodzinkę o pomoc. Quote
Arga Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Też to zauważyłam :) Ale i tak żarówka jest fajna :) Kiedyś sie dowiem co to oznacza 8) :oops: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Problem w tym, że ja się absolutnie teraz nie jestem w stanie wyrwać do Wawy. Nie mam możliwości, żeby wziąć urlop (to, co będę mogła wyskrobać, to kilka dni wolnego na czas pooperacyjny). A i tak będę musiałą prosić rodzinkę o pomoc. No tak bida z tym czasem i urlopami :( Ja mam to samo, będę musiała dobrze błagać, żeby dostać urlop chociaż na dwa dni, :( stąd mój wybór terminu, bo wpada mi jeden dzień wolny (11) i mogę dłużej z suczydłem posiedzieć, a tak to operacja w piątek a w poniedziałek do roboty i tylko dwa dni opieki nad psem :( Mój TZ to niezdyscyplinowany panikarz, (jeśli chodzi o psa) i na początku wole ją mieć osobiście na oku :wink: Quote
Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Tak to jest, że cholerka, człowiek zaufanie może mieć tylko do siebie :x Quote
argo Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 PIKA :modla: :buzi: jesteś super psychologiem, wyleczyłaś mnie, teraz jest nawet lepiej niż przedtem ( żarówki, bajerki, mniam mniam) :lol: :lol: Od jutra zaczynam trenować Pagaja.... A my też, a my też zaczęliśmy się trenować :angel: Ale w innym sporcie 8) Sport to zdrowie :multi: Tfierdzisz wienc, że tera moje mozliwosci som zbliżone do Twoich ? :roll: :hmmmm: :) :wink: A o sporcie to słyszałem też, że prowadzi do kalectwa. 8) Sluchajcie, czy wam też sie tak dziwnie piętrowe cytaty robią? :o Ja zacytowałam prawidlowo - własnie sprawdzilam :hmmmm: starsznie to niewygodne i nieczytelne :-? ROBIOM :evil: Ponoć gorsze wypiera lepsze. :wink: Tak twierdził Kopernik w odniesieniu do piniędzy. Ale KOGO tu 'posmarować' coby było normalnie i czytelnie ? :eggface: Eeee ... na frasunek najlepszy jest :wink: :lol: > :morning: Pozdrawiam ja i Arga z niebieskim opatrunkiem :D Wygląda jak sportowiec w skarpetach :D :D No tak. :lol: Ale siem nam namnożyło sportsmenek :roll: Jedna w skarpetkach biega, druga trenuje niewiadomo co, trzecia ma zamiar laba przerobic na psiura pociągowego ... :o CO TU SIEM DZIEJE ? - pytam cichutko, grzecznie i asertywnie :roll: :wink: :D Evelina :D OKO masz nieziemsko wyraziste :roll: :evil_lol: :gent: Tak to jest, że choler, człowiek zaufanie może mieć tylko dla siebie :x Ty ... ee :o Straciłaś wiarę w ludzi? Za pesymistke zamierzasz TU :wink: robić ? :roll: TU SOM SAME 'CZŁOWIEK' :lol: :roll: :wink: Quote
Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Tak to jest, że choler, człowiek zaufanie może mieć tylko dla siebie :x Ty ... ee :o Straciłaś wiarę w ludzi? Za pesymistke zamierzasz TU :wink: robić ? :roll: TU SOM SAME 'CZŁOWIEK' :lol: :roll: :wink: Ależ Argo ja myślołek ino o moim bardzo bezpośrednim otoczeniu, w żadnym wypadku o wirtualnym. :wink: :lol: Quote
zachraniarka Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 PIKA :modla: :buzi: jesteś super psychologiem, wyleczyłaś mnie, teraz jest nawet lepiej niż przedtem ( żarówki, bajerki, mniam mniam) :lol: :lol: Od jutra zaczynam trenować Pagaja.... A my też, a my też zaczęliśmy się trenować :angel: Ale w innym sporcie 8) Sport to zdrowie :multi: Tfierdzisz wienc, że tera moje mozliwosci som zbliżone do Twoich ? :roll: :hmmmm: :) :wink: A o sporcie to słyszałem też, że prowadzi do kalectwa. 8) No wiesz.. by zbliżyć się do Ciebie to jeszcze będę musiała parę razy skorzystać z pomocy PIKI-psychologa :P :P :wink: A co do kalectwa, ja słyszałam o: "Bez wiary potykamy się o źdźbło słomy, z wiarą przenosimy góry." Soren Kierkegaard Ja się potykać nie zamierzam 8) :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Tak to jest, że choler, człowiek zaufanie może mieć tylko dla siebie :x Ty ... ee :o Straciłaś wiarę w ludzi? Za pesymistke zamierzasz TU :wink: robić ? :roll: TU SOM SAME 'CZŁOWIEK' :lol: :roll: :wink: Ależ Argo ja myślołek ino o moim bardzo bezpośrednim otoczeniu, w żadnym wypadku o wirtualnym. :wink: :lol: Etam Bila nie tlumacz sie On się tylko tak delikatnie oferuje, ze n naszymi psicami po zabiegach posiedzi 8) :lol: :wink: Tfierdzisz wienc, że tera moje mozliwosci som zbliżone do Twoich ? :roll: :hmmmm: :) :wink: No wiesz.. by zbliżyć się do Ciebie to jeszcze będę musiała parę razy skorzystać z pomocy PIKI-psychologa :P :P :wink: :o :o No przepraszam, jeśli chodzi o zbliżenia to proponuje udac się do seksuologa :roll: Quote
Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 mMyślę, ze Bilbkowi by nie dał rady. :lol: Zwłaszcza jak w kapelusiku będzie :) Quote
zachraniarka Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Tfierdzisz wienc, że tera moje mozliwosci som zbliżone do Twoich ? :roll: :hmmmm: :) :wink: No wiesz.. by zbliżyć się do Ciebie to jeszcze będę musiała parę razy skorzystać z pomocy PIKI-psychologa :P :P :wink: :o :o No przepraszam, jeśli chodzi o zbliżenia to proponuje udac się do seksuologa :roll: No wiesz Ty co, a ja myslałam, że do Ciebie to ze wszystkim :silly: A tak poza tym to Argo zaczął z tymi zbliżeniami :oops: Quote
argo Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Etam Bila nie tlumacz sie On się tylko tak delikatnie oferuje, ze n naszymi psicami po zabiegach posiedzi Pewne jak w banku. :lol: :) jeśli chodzi o zbliżenia to proponuje udac się do seksuologa :roll: NIGDY :evil: ale seksuolożka brzmi lepiej :roll: :wink: :) A co do kalectwa, ja słyszałam o: "Bez wiary potykamy się o źdźbło słomy, z wiarą przenosimy góry." Soren Kierkegaard Ja się potykać nie zamierzam 8) :D :lol: A ja stosuje to :roll: :lol: Dobroć jest czymś bardzo prostym, być zawsze do dyspozycji drugich, nigdy nie szukać samego siebie. Dag Hammarskjold 8) :lol: Quote
Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 : ale seksuolożka brzmi lepiej :roll: :wink: Kobitka zwana Jarugą-Nowicką byłaby z Ciebie dumna :lol: Quote
argo Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 : ale seksuolożka brzmi lepiej :roll: :wink: Kobitka zwana Jarugą-Nowicką byłaby z Ciebie dumna :lol: BILA :D Nie mam dostepu na salony polityczne. Zresztą nie interesują mnie. 8) :) Mnie interesują 'CZŁOWIEKA' :wink: Szczególnie w DGM :lol: gdy w niej jestem. :roll: :D Sprawy prywatne są poza DGM. 8) :D :roll: :wink: Quote
Bila Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 [Nie mam dostepu na salony polityczne.Zresztą nie interesują mnie. :wink: I chwała Bogu :wink: Quote
argo Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 [Nie mam dostepu na salony polityczne.Zresztą nie interesują mnie. :wink: I chwała Bogu :wink: AMEN :D :saint1: :D :gent: Quote
argo Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 Jak już to już ... :D :wink: :modla: :modla: :modla: :hmmmm: ale, ale KTO jestaj 'bożkiem' :roll: :) :wink: Quote
PIKA Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 mMyślę, ze Bilbkowi by nie dał rady. :lol: Zwłaszcza jak w kapelusiku będzie :) Łoj jeśli chodzi o dawanie rady to z moją będzie miał gorzej :lol: A moja będzie w sukienusi :lol: No wiesz Ty co, a ja myslałam, że do Ciebie to ze wszystkim :silly: spox drugi fakultet koncze :roll: A tak poza tym to Argo zaczął z tymi zbliżeniami :oops: zaczął, jak zaczął, zobaczymy jak skończy 8) Etam Bila nie tlumacz sie On się tylko tak delikatnie oferuje, ze n naszymi psicami po zabiegach posiedzi Pewne jak w banku. :lol: :) Dobra to jak się umawiamy? Ty do Wawki przyjeżdżasz, czy ja psa do Łodzi wioze 8) jeśli chodzi o zbliżenia to proponuje udac się do seksuologa :roll: NIGDY :evil: spokojnie, :roll: wiedzialam że se sam poradzisz :roll: I znów zaczynamy modły :angel: a kto na tace zbiera? Quote
Recommended Posts