argo Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Po dzisiejszym dniu na dogo niczego nie jestem pewna :silly: Ależ z Ciebie 'prawdziwa' P ... y ...tia siem zrobiła. To już inaczej niż tylko 'sposobem' i 'od tyłu' nie bendzie można ? :roll: :hmmmm: :facelick: To staje siem nużące. :evil: :HUT012: :gent: Quote
PIKA Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Ależ z Ciebie 'prawdziwa' P ... y ...tia siem zrobiła. To już inaczej niż tylko 'sposobem' i 'od tyłu' nie bendzie można ? :roll: :o a jakiego sposobu uzywasz, żeby "od tyłu" :oops: ? i kto mówi, ze nie będzie można? :niewiem: To staje siem nużące. No fakt, ciagle od tyłu szybko się znudzić może :oops: :roll: Quote
Evelina Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Evelina, SambaA co WY tak nagle zamilkłyscie ? Czy? :roll: ... od wczoraj :o ciągle 'zażywacie my ... ncia' :roll: ? :wink: Jako dobrze wychowane dziewcze przybytkow zwanych burd.. nie odwiedzam, a Dogo teraz tak zwa :roll:Ala&Milo, nic sie nie przejmuj, pisz jak chcesz i co chcesz. Ostatecznie Dogo to miejsce publiczne, jakby nie bylo. A PIKA co przewrazliwiona jest na halas sie nie przejmuj. Na offie wszystko wolno pisac. No moze .... prawie... wszystko :roll: Quote
Samba Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Evelina, SambaA co WY tak nagle zamilkłyscie ? Czy? :roll: ... od wczoraj :o ciągle 'zażywacie my ... ncia' :roll: ? :wink: Jako dobrze wychowane dziewcze przybytkow zwanych burd.. nie odwiedzam, a Dogo teraz tak zwa :roll:Ala&Milo, nic sie nie przejmuj, pisz jak chcesz i co chcesz. Ostatecznie Dogo to miejsce publiczne, jakby nie bylo. A PIKA co przewrazliwiona jest na halas sie nie przejmuj. Na offie wszystko wolno pisac. No moze .... prawie... wszystko :roll: O, ja nic nie wieu osochozi!? Znaczy sie, sie nie odzywalam, dopoki narcystycznie nie moglam pdziwiac wlasnego atawara... Ale chiba wraca cus do normy. Poza tym bylam przejeta i zajeta zakladaniem sobie nowej skrzynki mailowej, co mi wcale nie szlo za dobrze. Za to teraz mam 1GB miejsca na listy i supeeer system zarzadzania poczta. Z roznymi automatami, szufladkami i wodotryskiem. Co prawda jest to wersja beta, (robie za krolika doswiadczalnego), ale jest fajowsko. Ha! 8) Quote
argo Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Zuza - nie przejmuj siem tak bardzo. :lol: Najważniejsze, że masz 1 giga i 'wodotrysk' :oops: ... w zasiengu renki. :roll: :lol: :hmmmm: gdzie te jedne giga dają ? ... może i ja bedę 'królikiem' skoro TY zgodziłaś siem na 'króliczka' :o :wink: Evelina :o :) Zapewne zauważyłaś, że wszytko jezd już na swoim miejscu. Nie trza, do DGM, wchodzic od 'tyłu', stosować wyramfinowanych 'sposobów' :lol: :wink: Aleee ... bardzo, bardzo, bardzo ... odpowiadajajom 'moi' Twoje dywangacje na temat :lol: :wink: :roll: Myncie sie ciagnie ? :oops: :gent: BTW - 'kakafonii' nie cierpie :HUT012: ... jakoś JUŻ wyrosłem z 'pokrzykiwania' na koncertach 8) Wolem cuś, choć NIE tylko, w rodzaju - 'Blondynki, brunetki "Ja'" wszystkie "WAS" ... ' :D :Rose: ... :calus: KCEM :D :D :D :oops: :roll: :gent: Quote
Samba Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Najważniejsze, że masz 1 giga i 'wodotrysk' :oops: ... w zasiengu renki. :roll: :lol: :hmmmm: gdzie te jedne giga dają ? ... może i ja bedę 'królikiem' skoro TY zgodziłaś siem na 'króliczka' :o :wink: no wienc to jest na googlu i sie ma adres [email protected] Poniewaz to jest wersja testowa, to chyba dlatego jest w wersji limitowanej :D czyli tylko na imienne zaproszenia od, z przeproszeniem, czlonkow. Ja wlasnie takie dostalam i jestem juz z przeproszeniem czlonkiem :oops: Za jakis czas (ale nie wiem jeszcze jak szybko) dostane 6 zaproszen z czego jedno zuzyje na malzowinka (przynajmniej tak sadze, jak zobaczy jakie mam fajne, to chyba tysz bedzie chcial, nie?), jedno na jedna kolezanke, ale cztery beda do Waszej dyspozycji :D Quote
Samba Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Alez cos dzisiaj DoGo wolowato chodzi :o Ponad dwie godziny wysylalam poprzedniego maila. Ale siem jush chyba odetkalo :-? Quote
PIKA Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Nie trza, wchodzic od 'tyłu', stosować wyramfinowanych 'sposobów' a szkoda :roll: Aleee ... bardzo, bardzo, bardzo ... odpowiadajajom 'moi' :o :o :o :oops: BTW - 'kakafonii' nie cierpie to się ciesz, że nie jestes moim sąsiadem :roll: wyrosłem z 'pokrzykiwania' na koncertach :hmmmm: ja tam wyrosłam ze spodni na ten przykłąd, bo pokrzyczeć se lubiam :roll: (na kogoś) :wink: Wolem cuś,choć NIE tylko, w rodzaju - 'Blondynki, brunetki "Ja'" wszystkie "WAS" :o :o nie tylko? :o , znaczy co jeszcze? :o brunetów i blondynów..? :o :o Samba jakby coś ci zostało, to ja tez kcem :oops: Quote
Evelina Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Wolem cuś,choć NIE tylko, w rodzaju - 'Blondynki, brunetki "Ja'" wszystkie "WAS" :o :o nie tylko? :o , znaczy co jeszcze? :o brunetów i blondynów..? :o :oJa sie tak zastanawiam, jak nasz wieszcz : "Czy to jest przyjazn, czy to jest .... ? " :hmmmm: Quote
Samba Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Samba jakby coś ci zostało, to ja tez kcem :oops: No przeca to oczywiste, ze dla Ciebie w pierwszem rzedzie :D Na razie jeszcze dziele skore na niedzwiedziu, ale jak tylko dostane te zaproszenia, to od razu sie pochwale. :user: Quote
Samba Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Samba jakby coś ci zostało, to ja tez kcem :oops: No przeca to oczywiste, ze dla Ciebie w pierwszem rzedzie :D Na razie jeszcze dziele skore na niedzwiedziu, ale jak tylko dostane te zaproszenia, to od razu sie pochwale. :user: Quote
argo Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 ... Za jakis czas (ale nie wiem jeszcze jak szybko) ... cztery beda do Waszej dyspozycji :D Słowo siem rzekło - kobyłka u płota. :lol: :hmmmm: Ciekawe ile 'toto' bendzie żarło ? ... 'kasy' :roll: argo napisał: BTW - 'kakafonii' nie cierpie to się ciesz, że nie jestes moim sąsiadem :roll: A co ? - masz za ścianą stację diagnostyczną młotów pneumatycznych ? :o :wink: argo napisał: Wolem cuś,choć NIE tylko, w rodzaju - 'Blondynki, brunetki "Ja'" wszystkie "WAS" :o :o nie tylko? :o , znaczy co jeszcze? :o brunetów i blondynów..? :o :o NI :bigcool: :wink: Wolem, naten przykład :lol: 'golfa'. Wiesz przeca, ile wart jest właściwy 'kij', wybór odpowiedniej strategii, taktyki oraz techniki coby znależć siem w 'dołku' :roll: :gent: Ja sie tak zastanawiam, :hmmmm: jak nasz wieszcz ... : :hmmmm: :gent: Wolem Muze inną. :lol: Bardziej 'podkasaną'. :roll: :D Quote
PIKA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 No przeca to oczywiste, ze dla Ciebie w pierwszem rzedzie :D :hmmmm: Bilety jakoweś sprzedajesz? :hmmmm: :wink: Ja sie tak zastanawiam, jak nasz wieszcz :hmmmm: sądzisz, że on się zastanawiał co pisał? :roll: A ja myslałam, że to talent był :roll: Słowo siem rzekło - kobyłka u płota. :lol: :hmmmm: Ciekawe ile 'toto' bendzie żarło ? ... 'kasy' :roll: kobyłki z reguły żrom siano :roll: argo napisał: BTW - 'kakafonii' nie cierpie to się ciesz, że nie jestes moim sąsiadem :roll: A co ? - masz za ścianą stację diagnostyczną młotów pneumatycznych ? :o :wink: :o ni :o lubiam se pośpiewać 8) chociaż nie powinnam :oops: :roll: Wolem, naten przykład :lol: 'golfa'.Wiesz przeca, ile wart jest właściwy 'kij', wybór odpowiedniej strategii, taktyki oraz techniki coby znależć siem w 'dołku' :roll: :gent: :hmmmm: ale w Golfie bez uderzenia się nie obejdzie :-? lubisz tak? :o Quote
Samba Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Słowo siem rzekło - kobyłka u płota. :lol: :hmmmm: Ciekawe ile 'toto' bendzie żarło ? ... 'kasy' :roll: A ja nic nie wiem na temat oplat. Przeciez kroliki nie placa (a chlopaki nie placza, albo odwrotnie). Z terszta moj malzowinek twierdzi, ze potem, jak juz sie skonczy okrest testow, burz i naporow, to to tez bedzie darmowe... NI :bigcool: :wink: Wolem, naten przykład :lol: 'golfa'. Wiesz przeca, ile wart jest właściwy 'kij', wybór odpowiedniej strategii, taktyki oraz techniki coby znależć siem w 'dołku' :roll: :gent: Ja tam nie lubie byc w dolku. A z kulek to snookera ubielbiam, ktoren to on juz sie niedlugo zacznie sezonowo... BILA widzialas w niedziele mistrzostwa w tricky shot'ach? Quote
argo Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 argo napisał: NI :bigcool: :wink: Wolem, naten przykład :lol: 'golfa'. Wiesz przeca, ile wart jest właściwy 'kij', wybór odpowiedniej strategii, taktyki oraz techniki coby znależć siem w 'dołku' :roll: :gent: Ja tam nie lubie byc w dolku. A z kulek to snookera ubielbiam, ktoren to on juz sie niedlugo zacznie sezonowo... A kto lubi być w dołku ? :roll: 'Dołek' to juz insza sprawa. Ale zabawy z kulkami lubisz. :roll: :wink: argo napisał: Wolem, naten przykład :lol: 'golfa'. Wiesz przeca, ile wart jest właściwy 'kij', wybór odpowiedniej strategii, taktyki oraz techniki coby znależć siem w 'dołku' :roll: :gent: :hmmmm: ale w Golfie bez uderzenia się nie obejdzie :-? :o lubisz tak? O ile mi wiadomo to w Golfie 8) jest całe mnóstwo kurtyn powietrznych, poduszek itp. :lol: Wienc 'pasażerom' nic nie grozi. Chyba, ze masz na myśli 'czołowe' zderzenie :roll: :D :wink: z TIR - em. 8) Quote
PIKA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 O ile mi wiadomo to w Golfie 8) jest całe mnóstwo kurtyn powietrznych a co to? :o nie znam :oops: , poduszek itp. :lol: to dobrze ja lubie miekko :oops: Wienc 'pasażerom' nic nie grozi. :hmmmm: ja nie wiem, czy nic nie grozi. :roll: lepiej zawsze jeszcze zapasową dętkę mieć :roll: Chyba, ze masz na myśli 'czołowe' zderzenie :roll: :D :wink: z TIR - em. 8) A to już będzie duża wpadka :oops: Quote
Samba Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Ale zabawy z kulkami lubisz. :roll: :wink: ...ubielbiam... :oops: :oops: :oops: Quote
argo Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 :roll: Golf czy 'golf' :lol: :roll: Mniejsza o TO :roll: :lol: Mnie frapuje inne pytanie. Jak Ty - Pika ? :) I ja, na ten przykład, :lol: Moglibyśma :lol: zainicjować, i ODŚPIEWAĆ :roll: , na DGM - owym spotkaniu, np. 'U Cioci na Imieninach' lub 'Hej, hej, hej SOKOŁY' lub cokolwiek innego ... odpowiadającego nastrojowi lub zapotrzebowaniom :roll: TY, jako sama piszesz :wink: jesteś 'spiewaczym talentem'. Ja, jak samokrytycznie przyznaję, zostałem nawet wykluczony z chóru szkolnego ze wzglendu na fałszowanie i głos zbliżony do Armstronga :( TO MNIE teraz 'intryguje' :roll: :wink: A jesli chodzi o TIR - ówk ... :wink: to ... 'pies je drapał' :roll: Ale to chyba - zbyt wielga antrakcja dla Tirów ... :wink: :roll: :lol: argo napisał: Ale zabawy z kulkami lubisz. :roll: :wink: ...ubielbiam... :oops: :oops: :oops: Nooo :lol: :lol: Ja tyż 'uwielbiam' :lol: zabawy z 'kuleczkami' :roll: :lol: BILA ... jesli tylko możesz siem wlonczyc do chóru to prosiem bardzo :lol: Tylko 'chór' zyska dodatkowe brzmienie :roll: Quote
PIKA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 : Mnie frapuje inne pytanie.Jak Ty - Pika ? :) I ja, na ten przykład, :lol: Moglibyśma :lol: zainicjować, i ODŚPIEWAĆ :roll: , na DGM - owym spotkaniu, np. 'U Cioci na Imieninach' lub 'Hej, hej, hej SOKOŁY' lub cokolwiek innego ... odpowiadającego nastrojowi lub zapotrzebowaniom :roll: Jak? :roll: po kilku głebszych "U Cioci na imieninach" na pewno by nam pieśni poleciała hej, hej daleko jak te SOKOŁY omijając góry, lasy doły :lol: :lol: TY, jako sama piszesz :wink: jesteś 'spiewaczym talentem'. :o :o talentem? :o w zyciu tak nie mówiłam :o Ja mam chęci, niemniej talentu nie stało :roll: :cry: :Ja, jak samokrytycznie przyznaję, zostałem nawet wykluczony z chóru szkolnego ze wzglendu na fałszowanie To tak jak ja :roflt: :cunao: głos zbliżony do Armstronga :( uwielbiam Armstronga :Rose: i wszelkie głosy jemu podobne :iloveyou: Quote
aleb Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Hej wam... :fadein: Mam właśnie swoje dwie labki (suczki) maści czarnej... są kochane :) Quote
Samba Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Hej wam... :fadein: Mam właśnie swoje dwie labki (suczki) maści czarnej... są kochane :) Witaj aleb w zwariowanym watku :lol: Ja mam biszkopcike sztuk jeden, argo ma biszkopcika sztuk jeden, PIKA ma takiego jakiegos dziwnego laba... (mysle, ze to sa inu rasa ten Jej pies...), i jeszcze Evelinka z francuskim pieskiem :wink: i Bila z Bilbem i Pagaj i w ogole same fajne (bardzo przepraszam, ze nie dalam rady wymienic wszystkich, ale organizatorzy daja nam tylko chwile na przeczytanie podziekowan z kartki...) argo czy ten chor, to bylby "Chór wujów"? :roll: Quote
aleb Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Zdjęcia moich labków są w galerii w tym temacie o labkach i goldenach :D Quote
argo Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 argo napisał: :Ja, jak samokrytycznie przyznaję, zostałem nawet wykluczony z chóru szkolnego ze wzglendu na fałszowanie To tak jak ja :cunao: Miło mi znaleźć 'bratnia' duszę w Klubie 'pariasów śpiewaczych' :roll: argo napisał: głos zbliżony do Armstronga :( uwielbiam Armstronga :Rose: i wszelkie głosy jemu podobne :fadein: I świat, i życie jest WONDERFULL :buzi: aleeee ... zara uruchamia siem wyobraźnia. :roll: :roll: :lol: argo czy ten chor, to bylby "Chór wujów"? :roll: :hmmmm: Raczej 'Chór wujów i wujenek' 8) Ale ... najprawdopodobniej 'WYJCÓW' :oops: :lol: Quote
PIKA Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 PIKA ma takiego jakiegos dziwnego laba... (mysle, ze to sa inu rasa ten Jej pies...), :o :o Ja mam sucza nie psa "Chór wujów"? Czy próbowaliście zamienić między sobą pierwsze litery w tych słowach ? :roll:: I co wam wyszlo? :oops: Miło mi znaleźć 'bratnia' duszę w Klubie 'pariasów śpiewaczych' :roll: A czemu zaraz pariasów ? :niewiem: Spiwac ni umiem, ale inne zdolności za to mam :wink: I świat, i życie jest WONDERFULL :buzi: aleeee ... zara uruchamia siem wyobraźnia. :roll: :roll: I co przestaje być Wonderfull? :roll: Mnie jak wyobraźnia zadziała to jest „wonderfull” na maxa :oops: Quote
Samba Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 PIKA ma takiego jakiegos dziwnego laba... (mysle, ze to sa inu rasa ten Jej pies...), :o :o Ja mam sucza nie psa Si Señora! To byl tylko taki skrot perspektywiczny... "Chór wujów"? Czy próbowaliście zamienić między sobą pierwsze litery w tych słowach ? :roll:: I co wam wyszlo? :oops: Bo to jest tak zwana "Sra pólglówek" :oops: Jeszcze znam: pradziadek przy saniach domki w Slupsku pradziadek w salopie (nie wiem, co to jest ten salop...) slynna praczka reszty slowek nie pamietam, za wszystkie bardzo zaluje... Quote
Recommended Posts