Samba Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Artykul o bakteriach i co pies na to znajdziecie pod: http://www.njboxers.com/Question.htm Quote
argo Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Evelina myc nim jedzonko przed spozyciem. :lol: A szczegolnie dobrze wyszorowac wszelka surowizne, az sie spieni, np indycza szyje. :lol: :o :evil: :x :wink: 'Szorować' schabowego? :( ... kapustę zasmażaną? :o Argulowi nie bendem szorował 'indora' bo un - indor - MA, całe mnóstwa pożytecznej 'flory' :roll: No i nie bendem Mu kupował Actimela :wink: No i skończyly sie mnie 'renkawice gumowe' 8) :lol: Pika z myciem to jest podobno tak, że :roll: „brud do centymetra jest nieszkodliwy, a powyżej sam odpada „ :roll: Wienc 'sungerujesz', :lol: że powinienem siem myć tylko na Wielganoc ? :o Argo by, chyba, 'zgłupł' od tech zapachów. :wink: Samba Dzięki za linka. :lol: Poczytam :lol: :hand: Quote
PIKA Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 [ Wienc 'sungerujesz', :lol: że powinienem siem myć tylko na Wielganoc ? :o Jak Ci od Wielganocy do Wileganocy narośnie pow. 1 cm, to i tak sam odpadnie :-? To po siem myć? :niewiem: Siem utopić w wannie można :roll: Quote
Samba Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 [ Wienc 'sungerujesz', :lol: że powinienem siem myć tylko na Wielganoc ? :o Jak Ci od Wielganocy do Wileganocy narośnie pow. 1 cm, to i tak sam odpadnie :-? To po siem myć? :niewiem: Siem utopić w wannie można :roll: Albo siem na mydle poslizgnac i wyjsc na tym, jak Zablocki. Quote
argo Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Pika Jako człek przewidujacy i 'przewrażliwiony' wchodzem do wanny w kapoku 8) Wiendz siem nie utopie ku uciesze 'gawiedzi' :wink: Samba Nie uzywam myndła ale żelu do myncia. 8) Wiendz wyjdę na tem 'najtenwyżej' ślizgajaco... i MYJACO :roll: :wink: :lol: Quote
Evelina Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Nie uzywam myndła ale żelu do myncia. 8) Ciekawe co to ? :roll: Quote
argo Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 :o Nie znasz ... ? :o Tak siem SUPER ciangnie miendzy paluszkami :wink: :roll: :lol: Quote
PIKA Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 PikaJako człek przewidujacy i 'przewrażliwiony' wchodzem do wanny w kapoku 8) Wiendz siem nie utopie ku uciesze 'gawiedzi' :wink: Samba Nie uzywam myndła ale żelu do myncia. 8) Wiendz wyjdę na tem 'najtenwyżej' ślizgajaco... i MYJACO :roll: :wink: :lol: Chyba raczej PIORĄCO :roll: Znaczy z upranym kapokiem :roll: :hmmmm: a to nie lepiej od razu jakiegos VIZIRU uzyc? :hmmmm: Quote
Samba Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Nie uzywam myndła ale żelu do myncia. 8) O.... Myjemy sie piaseczkiem... 8) A co na to miejsca intymne...? :oops: Quote
PIKA Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Nie uzywam myndła ale żelu do myncia. 8) O.... Myjemy sie piaseczkiem... 8) : :hmmmm: Samba sugerujesz, że uzywa żelu ze scrubbem? :o Quote
Samba Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Nie uzywam myndła ale żelu do myncia. 8) O.... Myjemy sie piaseczkiem... 8) : :hmmmm: Samba sugerujesz, że uzywa żelu ze scrubbem? :o Nie, po prostu dopada mnie grypa i mi sie zamazuje przed oczami. Przeczytalam: Nie uzywam myndła ani żelu do myncia. 8) zamiast: Nie uzywam myndła ale żelu do myncia. 8) Tia... ps. co to sa scrubby? Bo ja znalazlam scrub - wypierdek :lol: :lol: :lol: Quote
argo Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 Myncie sie ciagnie ? :oops: To zależy :great: , co kto lubi. :wink: Przeca 'myncie' to myncie :roll: :roll: :wink: a to nie lepiej od razu jakiegos VIZIRU uzyc? :hmmmm: Ale koniecznie trza dodać Lambi, do p .... łukania :lol: Jak se pomyśle :roll: o tym 'runie' - to z rekalmy Lambi - :wink: to mnie AŻ :lol: O.... Myjemy sie piaseczkiem... :roll: A co na to miejsca intymne...? :oops: S ....aaaaa ...mba ależ mi się :hmmmm: 'nieswojo' zrobiło :smhair2: :wink: Prawdziwy z Ciebie 'fizyk doswiadczalny'. Ten sposób znasz oczywiście z 'doswiadczen'??? :roll: :wink: BTW. :lol: Zajrzyjcie na Galerie - jet 'najnowszy' Argo :roll: Quote
PIKA Posted September 13, 2004 Posted September 13, 2004 ps. co to sa scrubby? Bo ja znalazlam scrub - wypierdek :o Samba a wiesz co to peeling ? :roll: Ale koniecznie trza dodać Lambi, do p .... łukania :lol: Jak se pomyśle :roll: o tym 'runie' - to z rekalmy Lambi - :wink: to mnie AŻ :lol: :hmmmm: marzy Ci sie puszyste futerko? :oops: O.... Myjemy sie piaseczkiem... :roll: A co na to miejsca intymne...? :oops: S ....aaaaa ...mba ależ mi się :hmmmm: 'nieswojo' zrobiło :o :o Jak bym się piachem wymyła tez mi by nieswojo było :roll: Ten sposób znasz oczywiście z 'doswiadczen'??? Ciekawe doswiadczenie :hmmmm: Samba nie pozacierałaś sie? :lol: Quote
argo Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 argo napisał: Ale koniecznie trza dodać Lambi, do p .... łukania Jak se pomyśle o tym 'runie' - to z rekalmy Lambi - :wink: to mnie AŻ :D marzy Ci sie puszyste futerko? Puszyste 'futerko' :lol: ... właściwie przystrzyżone ... no ... i stale 'konserwowane' lanoliną. :roll: :wink: Evelina, Samba A co WY tak nagle zamilkłyscie ? Czy? :roll: ... od wczoraj :o ciągle 'zażywacie my ... ncia' :roll: ? :wink: Quote
PIKA Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Puszyste 'futerko' ... właściwie przystrzyżone ... no ... i stale 'konserwowane' lanoliną. A to sie teraz lanolina nazywa, :roll: nie wiedziałam :oops: :o :o :o widac mojego posta :o a gdzie posty, wysłane wcześniej? :o No i mamy dwa równoległe światy 0X I gdzie mój awatar ? :evil: Quote
argo Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 No właśnie ... !!!! :-? GDZIE mój awatar ? KTO siem na niego 'połakomił'? :wink: Pika :lol: Przesyłam Tobie cuś z 'zaświatów' :wink: Samba napisał: ps. co to sa scrubby? Bo ja znalazlam scrub - wypierdek Samba a wiesz co to peeling ? argo napisał: Ale koniecznie trza dodać Lambi, do p .... łukania Jak se pomyśle o tym 'runie' - to z rekalmy Lambi - to mnie AŻ marzy Ci sie puszyste futerko? argo napisał: Samba napisał: O.... Myjemy sie piaseczkiem... A co na to miejsca intymne...? S ....aaaaa ...mba ależ mi się 'nieswojo' zrobiło Jak bym się piachem wymyła tez mi by nieswojo było argo do Samby napisał: Ten sposób znasz oczywiście z 'doswiadczen'??? Ciekawe doswiadczenie Samba nie pozacierałaś sie? Niestety 'koslawe' to i bez emotów ale ... :wink: :D Quote
PIKA Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Pika :lol: Przesyłam Tobie cuś z 'zaświatów' :wink: Nie z zaświatów, ale ze świata równoległego :lol: To masz cós ode mnie :wink: post skopiowany z 36 strony :o argo napisał: Ale koniecznie trza dodać Lambi, do p .... łukania Jak se pomyśle o tym 'runie' - to z rekalmy Lambi - :wink: to mnie AŻ :D marzy Ci sie puszyste futerko? Puszyste 'futerko' :lol: ... właściwie przystrzyżone ... no ... i stale 'konserwowane' lanoliną. :roll: :wink: Evelina, Samba A co WY tak nagle zamilkłyscie ? Czy? :roll: ... od wczoraj :o ciągle 'zażywacie my ... ncia' :roll: ? :wink: IDŹCIE NA PIERWSZĄ STRONE TEGO TEMATU :o Ciekawie jest, ze 3 posty z marca, zaraz pod nimi z sierpnia :o potem znów wczesniejsze :o Totalny bajzel :o Quote
argo Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Totalny bajzel :o Pika :D :confused: :oops: :hmmmm: A może my som już w R ... A ... J :roll: :wink: ... UUUUUUUU ! :evil: Masz rację :( to zwykły bardak zwany 'mile' BURDE*** :evilbat: Quote
PIKA Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 zwany 'mile' BURDE*** :hmmmm: mile? :roll: To zależy dla kogo :roll: Bo o męskim mówimy 8) Quote
argo Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 argo napisał: zwany 'mile' BURDE*** :hmmmm: mile? :roll: To zależy dla kogo :roll: Bo o męskim mówimy 8) 'mile', 'mile' - Pika :wink: :lol: A ja bym nazwał go Administracyjnym. 8) Quote
Ala&Milo Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Bardzo chętnie czytałam o goldkach. Z moim goldusiem jesteśmy sobie razem od 16 mies. Goldus jest moim pierwszym goldkiem, stąd takie zainteresownie tą stroną. Ale teraz TA STRONA, TO JUZ JEST KOMPLETNIE PRYWATNY RYNECZEK I KOMPLETNIE PRYWATNE ROZMOWY, W DODATKU W JAKIEJS NOWOMOWIE!!! I nie wiem czy ktokolwiek, poza aktualnymi rozmówcami, jest mile widziany!!! SZKODA! P.S. Prawde mówiąc, wg wszelkich prawideł sztuki - to takie rozmowy na priv powinny mieć miejsce Quote
PIKA Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 A ja bym nazwał go Administracyjnym czyli meski znaczy się 8) Ale teraz TA STRONA, TO JUZ JEST KOMPLETNIE PRYWATNY RYNECZEK I KOMPLETNIE PRYWATNE ROZMOWY, W DODATKU W JAKIEJS NOWOMOWIE!!!P.S. Prawde mówiąc, wg wszelkich prawideł sztuki - to takie rozmowy na priv powinny mieć miejsce :o :o Teraz to wyskoczyłaś nie wiadomo skąd :o Ala tu jest off, tylko że na retriverach jakby co :fadein: I mogłabyś nie krzyczeć :oops: Quote
argo Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 argo napisał: A ja bym nazwał go Administracyjnym czyli meski znaczy się 8) Jesteś pewna ? :roll: :lol: Ala&Milo] ... nie wiem czy ktokolwiek, poza aktualnymi rozmówcami, jest mile widziany!!! :o Wszyscy, którzy dołaczą do rozmowy są bardzo mile widziani. :lol: Witaj :D na labowym offie :bigok: :roll: Quote
PIKA Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 A ja bym nazwał go Administracyjnym czyli meski znaczy się Jesteś pewna ? :roll: :lol: nie, nie jestem :roll: Po dzisiejszym dniu na dogo niczego nie jestem pewna :silly: Quote
Recommended Posts