PIKA Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 odmachnij mu ode mnie :hand:Serdecznie oczywiscie :lol: Evelina wykonałam Twoja prosbę i odmachałam, więc teraz znowu mam odmachać, ale do Ciebie :hand: I żeby nie było nieporozumień, odmachac mialam wczoraj :lol: ale z przyczyn niezaleznych mogłam dopiero teraz :roll: Quote
Evelina Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 odmachnij mu ode mnie :hand:Serdecznie oczywiscie :lol: Evelina wykonałam Twoja prosbę i odmachałam, więc teraz znowu mam odmachać, ale do Ciebie :hand: Ochhh PIKA jestes nieoceniona :buzi: Dzieki :buzi: Quote
argo Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Witam :lol: Alee wichry :roll: powstały od tego 'machania' :wink: Chyba Nas nie zmiotą z Forum? :roll: :bigok: :lol: ... o Panie :lol: :modla: :wink: :roll: :Rose: :P Quote
Evelina Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Witam :lol: Alee wichry :roll: powstały od tego 'machania' :wink: Chyba Nas nie zmiotą z Forum? :roll: Co najwyzej uniosa latawce :roll: :lol: Quote
argo Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Co najwyzej uniosa latawce :roll: :lol: Tak delikatnie :roll: spytam zatem - som na świecie 'latwce' bez ogonów ? :wink: Quote
Evelina Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Co najwyzej uniosa latawce :roll: :lol: Tak delikatnie :roll: spytam zatem - som na świecie 'latwce' bez ogonów ? :wink:Ja takich nie uznaje :roll:A tak na marginesie, w te wakacje jak sobie puszczalam latawca to trzy razy wywolalam deszcz i rodzina zabronila mi takich zabaw :oops: :roll: Quote
Samba Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Co najwyzej uniosa latawce :roll: :lol: Tak delikatnie :roll: spytam zatem - som na świecie 'latwce' bez ogonów ? :wink: Argo! :oops: :oops: :oops: Z reszta, jakby byly bez ogonow, to by to byly latawice, a nie latawce, nie? Quote
argo Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Ja takich nie uznaje :roll: A 'takie'? :roll: To jest model 'scorpio' 8) :lol: :hmmmm: ... Rozmiar: 160 x 80 cm Żagiel: Ripstop Nylon Szkielet: rurka ø 5, włókno szklane Linki: uchwyty z linkami w zestawie, poliester Waga: 225 g Wiatr: 3 - 5 Bft w te wakacje jak sobie puszczalam latawca to trzy razy wywolalam deszcz ... :oops: :roll: Trza go było 'trzymac' :wink: Argo! :oops: :oops: :oops: Z reszta, jakby byly bez ogonow, to by to byly latawice, a nie latawce, nie? :evil_lol: :lol: TAK 'prezentuje sie model nimf ... :roll: Calypso :roll: BTW - Rozmiar: 125 x 54 cm Żagiel: Ripstop Nylon Szkielet: ø 4 mm, włókno szklane Linki: z uchwytami w komplecie, 2x25 m, poliester 27 Kp Waga: 175 g Wiatr: 2 - 5 Bft Cena netto: 95 zł :oops: :wink: :roll: :wink: Quote
PIKA Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 "]Argo! :oops: :oops: :oops: Z reszta, jakby byly bez ogonow, to by to byly latawice, a nie latawce, nie? Cena netto: 95 zł :o Skąd znasz ceny? :o I to drogo, czy tanio? :roll: I od kiedy to latawice popdatek płacą? :niewiem: Quote
argo Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 W Hamburgu ... daaaawno nie byłem :roll: Zresztą - wtedy - TYLKO spacerowałem 8) :wink: A ceny ? 'lataw ... '? :wink: :hmmmm: http://www.latawce.com.pl/oferta.html?show=fotos&kat=3 :wink: :lol: Quote
PIKA Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 W Hamburgu ... daaaawno nie byłem :roll: A to trzeba az do Hamburga jechać? :o Wyskocz na Katowicką :lol: Zresztą - wtedy - TYLKO spacerowałem 8) :wink: Quote
argo Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Wyskocz na Katowicką :lol: Ojjj ... :oops: do czego TY 'moi' ... :wink: Na szczęście fragment 'katowickiej' mam tylko od Rawy/ gdy jadę do stolicy / ... a tam zadnych 'stójkowych' nie widziałem. A na E-1 są - i to multum - w okolicach Świecia. Ale tam, jak powszechnie wiadomo, jest szpital dla tych ... 'Tworkowych' :wink: :lol: Quote
PIKA Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Wyskocz na Katowicką :lol: Ojjj ... :oops: do czego TY 'moi' ... :wink: Ja :o w zyciu 8) Ale kto tu jest lepiej zorientowany w temacie ? :roll: Na szczęście fragment 'katowickiej' mam tylko od Rawy/ gdy jadę do stolicy / ... a tam zadnych 'stójkowych' nie widziałem.A na E-1 są - i to multum - w okolicach Świecia. :evil_lol: :smokin: Quote
Samba Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Pnienkne te latawce, kupie se jednego. Ostatni kupilismy na codorocznej Goraszce (rzut beretem od nas), ale ja jakos nie mialam szczescia do. Jak tylko sie na polu rozpedzalam, to zaliczalam czolkiem kazde kretowisko. A le zawsze latawiec mozna rozpiac na scianie, nie? :o Quote
Samba Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 A ja, zaprzatnieta awaria kota, zapomnialam sie pochwalic, ze wczoraj Samba skonczyla trzy lata!!! Listy kongratulacyjne prosimy nadsylac na adres [email protected] Mozemy nie odpowiedziec natychmiast, bo poniewaz mamy aktualnie awarie skrzynki pocztowej, ktora to ona sie dziwnie zachowuje. Niektorzy twierdza, ze strona yahoo nie wysyla ccs'a, cokolwiek to znaczy. Quote
00000 Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 No, Samba, to ty juz duuuuuuuzia dziewczynka jesteś!!! Gratulacje :klacz: :new-bday: Całuski od Pagaja!! Quote
Samba Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Dziekuje, dziejuje, juz sie oblizalam od ucha do ucha :facelick: Quote
argo Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Samba :lol: :bigok: Witaj zatem w gronie 'dojrzałych, mundrych i odpowiedzialnych' :lol: ... życzę TYLKO 'odpowiedzialnych' kawalirów :roll: i ... KILO szpiku z kości cielęcej :roll: :lol: Jak tylko sie na polu rozpedzalam, to zaliczalam czolkiem kazde kretowisko. A le zawsze latawiec mozna rozpiac na scianie, nie? :o Mam nadzieje, że nie masz 'podwójnych' :roll: guziołów na czole :confused: :wink: :oops: :hmmmm: :o 'landschaft' :o :o :o :wink: :D Quote
Samba Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Mam nadzieje, że nie masz 'podwójnych' :roll: guziołów na czole :confused: :wink: :oops: :hmmmm: Niewielkie. Ale to przez tatarskich przodkow, a nie zyrafy w rodzinie... :o 'landschaft' :o :o :o :wink: :D Taki, no wiesz, jelen na rykowisku... W sumie odpowiednio rozpiety latawiec moze nawet robic za poroze nad kominkiem... Tyle, ze trzeba miec do tego kominek... :hmmmm: Quote
Evelina Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 W sumie odpowiednio rozpiety latawiec moze nawet robic za poroze nad kominkiem... :lol: :lol: :lol: Quote
argo Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 W sumie odpowiednio rozpiety latawiec moze nawet robic za poroze nad kominkiem... :lol: :lol: :lol: :hmmmm: Ciekawe JAK Samba przymocuje latawca do ściany ? - gwoździami ? :smhair2: :wink: , a może zastosuje jakiś 'super' klej? :roll: :gent: Quote
Evelina Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Argo, dla Samby latawiec to synonim poroza, nie zapominaj :lol: Chyba trzeba sie cieszyc, ze Sambunia nie ma kominka. Jeszcze maz by sie czego domyslal :roll: Quote
Samba Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Argo, dla Samby latawiec to synonim poroza, nie zapominaj :lol: Chyba trzeba sie cieszyc, ze Sambunia nie ma kominka. Jeszcze maz by sie czego domyslal :roll: Nawet sie czasem o kims mowi latawiec :wink: Ale, jak sie zastrzeglam na poczatku, ja kominka nie mam 8) (w ogole jestem uosobieniem spokoju i oazy...) :evilbat: Quote
argo Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Ale, jak sie zastrzeglam na poczatku, ja kominka nie mam 8) Ale szafę z całą pewnoscią masz :roll: I zapewne jest ona typu 'Komandor" ... "Senator" :lol: :wink: Quote
Recommended Posts