aaliw Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='cuciola']aaliw ale cie dawno nie bylo..daj jakies nowe zdjecia! Nie mam za duzo nowych zdjec :shake: Nasz aparat fotograficzny mnie dobija :cry: Za wolny, za slaby itd :wallbash: Na zdjeciach najczesciej mam trawe + koniec psiego ogona albo rozmazana biala plame (znaczy sie Polus w ruchu) :angryy: Quote
cuciola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja musze tez sobie sprawic aparat taki podreczny..po nie chce TZ-towi zepsuc jego Canona EOS 250 d bo mnie zabije :D chce taki podreczny cyfrowy ale z canona.. jaki ty masz? Quote
aaliw Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Teraz mam bardzo starego Kodaka :grab: Tez chce Canona :cool3: Quote
cuciola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja pewnie dostane aparat jakos dopiero na Boze Narodzenie..a wczesniej bede TZ-ta meczyc Quote
URIA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cucci - super awatarek :loveu: aaliw - zdjecia z kawalkiem ogona zdarzaja sie nawet przy super aparatach:cool1: a co do spacerkow coz - jesli tylko wlasciciele Romy wyraza chec to ja jestem jak najbardziej za! Quote
Gazuś Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='aleb']Gazuś a po co tam jedziesz? :mdrmed: Jadę sobie przywieść jakiegoś Francuza :evil_lol: Hihi, nie no żartuje :lol: Taka mala wycieczka, przed wakacyjna, na odstresowanie i zwiedzanie mojego ukochanego Luwru :lol: Coicci - fajny Avatar :cool3: Quote
cuciola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dzieki dzieki! ide spac..sorry URIA za dyskuzje wywiazana w innym temacie .. Quote
URIA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No prosze cie daj spokoj - po to to forum jest zeby dyskutowac nie? ja sie nie czuje urazona, obrazona czy cokolwiek - wszystkie komentarze przeczytalam z wielka uwaga i bede miala je w pamieci na przyszlosc;) Troche dystansu tu potrzeba;) Branoc. Quote
KarolinkaAndRoni Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Ciucci niepoznalam Cie przez ten nowy awatarek:) Quote
cuciola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 hihi ja czasem lubie sobie pozmieniac avki.. no nic..lece do nauki.. dzisiaj snilo mi sie ze jechalismy po malucha...ehh..juz niedlugo.. poza tym z listy na egzamin wykasowalo sie 5 osob przede mna..czyzby sie wystraszyli? Quote
Gazuś Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A mi się dzisiaj śniło, że wyjazd mieliśmy przełozony z godziny 6 na 12, bo ktoś musiał aparat kupić :roll: Quote
rodzina_rr Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 mi się nic nie śniło. Może to i dobrze... Ciuciola, widać zmiany w avatarku. Quote
aleb Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 cuci fajny av :) Mi tam nic się nie śniło... Jutro trzymajcie za mnie kciuki, bo będę poprawiac spr. z matmy ;) Quote
cuciola Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 a ja za tydzien mam egzamin! kurcze..bylam 65 a spadlam na 58..zobaczcie ile osob sie wypisalo z listy.. zapraszam do ogladania bloga http://cuciola.blog.interia.pl/Cuciola/ Quote
Gazuś Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No to Kochani Dogomaniacy, widzimy się za tydzień :lol: Jutro raniutko opuszczam Malbork, kilka godizn później Polske, a wracam za ponad tydzień :lol: Paaa i licze, ż ebęde miała duuużo do napisania jak wróce :lol: Quote
cuciola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 nowe fotki w galerii prywatnej kto jeszcze nie widzial :D Quote
cuciola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 http://www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=402388&uid=305442&Local_Session=b738c19200e09a7a5903768348691041 zaglosujcie w sondzie na mojego bloga z andresem Cuciola..sa nowe fotki szczeniaczkow..mozna glosowac raz na dzien do 21 czerwca...oddawajcie glosy!!! Quote
aleb Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 U mnie też :) no cucci, jesteś narazie pierwsza! Quote
cuciola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 dzieki wam wielkie! glosujcie codziennie bo mozna raz na dzien! fajnie by bylo jakbyscie wpadali na bloga czasem i dali jakiegos komenta..zawsze bedzie mi milo.. Quote
Gazuś Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Wróciłam :lol: Wyjazd - super. Ale zacznę od początku. Więc wyjechaliśmy z Malborka o 8 rano, na drugi dzień o 8 byłam już w Paryżu :lol: Więc od razu zwiedzanie - na początek Ogród Luksemburski, Pola Elizejskie, Piramidy przy Luwrze, Centrum Pompidu, Katerda Notre-Dame i kościół Sant-Sulpice... W kolejnych dniach katedra Sacre Care, Wieża Eifla (Kurcze, jak się uszy zatykają od wysokości!) rejs po sekwanie (machanie WSZYSTKIM turystom), Luwr, Wersal :lol: Na ostatni dzień "Francuski" pojechaliśmy do Disnaylandu :lol: Zabawa na całego, wszyscy darli się na kolejkach jak głupi, a wychodzili zaryczani :cool3: Mi osobiście najbardziej podobały się Amerykańskie Górki i Star Wars :lol: A tak po psiowemu: We Francji panuje prawdziwy szał na Cavaliery - widziałam z 20 różnych :lol: Goldki widziałam 4, które przyjechały na Championat de France, połączony z wakacjami. Po za tymi 4 widziałam też jednego z Cheek to Cheeka (fajny psiur :lol: ) i jednego z Ashbury :lol: Z labkami ciekawsza sprawa, bo dyrektor Luwru ma jedną śliczną czekaladową labkę, którą wymiziałam jak tylko mogłam :lol: Psinka jest championką francji, hiszpanii, belgii i niemiec, ma wspaniały charakterek i jest urocza :lol: Widziałam też kilka Jack Russel Terierów (czarno - białych ...Zdawało mi się, że te plamki muszę być rude, albo rude podpalane), King Charles Spanielów, Cokerów Angielskich z ogonkami i dwa piękne okazy Papillonów :lol: A teraz - wróciłam - PADNIĘTA :lol: Jutro wstawie może zdjęcia :lol: PS. Tak wspomne, że największą atrakcją Paryża byli...WŁOSI :lol: Ciucci - powiem jedno - nie dziwię Ci się :cool3: Quote
cuciola Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 napisz cos wiecej o tych Wlochach? oni to sie wszedzie musza zmiescic..w Paryzu tez :D Quote
Recommended Posts