Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cuciola']aaliw ale cie dawno nie bylo..daj jakies nowe zdjecia!

Nie mam za duzo nowych zdjec :shake: Nasz aparat fotograficzny mnie dobija :cry:
Za wolny, za slaby itd :wallbash: Na zdjeciach najczesciej mam trawe + koniec psiego ogona albo rozmazana biala plame (znaczy sie Polus w ruchu) :angryy:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja musze tez sobie sprawic aparat taki podreczny..po nie chce TZ-towi zepsuc jego Canona EOS 250 d bo mnie zabije :D
chce taki podreczny cyfrowy ale z canona..
jaki ty masz?

Posted

Cucci - super awatarek :loveu:
aaliw - zdjecia z kawalkiem ogona zdarzaja sie nawet przy super aparatach:cool1: a co do spacerkow coz - jesli tylko wlasciciele Romy wyraza chec to ja jestem jak najbardziej za!

Posted

[quote name='aleb']Gazuś a po co tam jedziesz? :mdrmed:

Jadę sobie przywieść jakiegoś Francuza :evil_lol: Hihi, nie no żartuje :lol: Taka mala wycieczka, przed wakacyjna, na odstresowanie i zwiedzanie mojego ukochanego Luwru :lol:

Coicci - fajny Avatar :cool3:

Posted

No prosze cie daj spokoj - po to to forum jest zeby dyskutowac nie? ja sie nie czuje urazona, obrazona czy cokolwiek - wszystkie komentarze przeczytalam z wielka uwaga i bede miala je w pamieci na przyszlosc;) Troche dystansu tu potrzeba;) Branoc.

Posted

hihi ja czasem lubie sobie pozmieniac avki..
no nic..lece do nauki..
dzisiaj snilo mi sie ze jechalismy po malucha...ehh..juz niedlugo..
poza tym z listy na egzamin wykasowalo sie 5 osob przede mna..czyzby sie wystraszyli?

Posted

No to Kochani Dogomaniacy, widzimy się za tydzień :lol: Jutro raniutko opuszczam Malbork, kilka godizn później Polske, a wracam za ponad tydzień :lol: Paaa i licze, ż ebęde miała duuużo do napisania jak wróce :lol:

Posted

dzieki wam wielkie! glosujcie codziennie bo mozna raz na dzien! fajnie by bylo jakbyscie wpadali na bloga czasem i dali jakiegos komenta..zawsze bedzie mi milo..

Posted

Wróciłam :lol:

Wyjazd - super. Ale zacznę od początku.
Więc wyjechaliśmy z Malborka o 8 rano, na drugi dzień o 8 byłam już w Paryżu :lol: Więc od razu zwiedzanie - na początek Ogród Luksemburski, Pola Elizejskie, Piramidy przy Luwrze, Centrum Pompidu, Katerda Notre-Dame i kościół Sant-Sulpice...
W kolejnych dniach katedra Sacre Care, Wieża Eifla (Kurcze, jak się uszy zatykają od wysokości!) rejs po sekwanie (machanie WSZYSTKIM turystom), Luwr, Wersal :lol:
Na ostatni dzień "Francuski" pojechaliśmy do Disnaylandu :lol: Zabawa na całego, wszyscy darli się na kolejkach jak głupi, a wychodzili zaryczani :cool3: Mi osobiście najbardziej podobały się Amerykańskie Górki i Star Wars :lol:

A tak po psiowemu:
We Francji panuje prawdziwy szał na Cavaliery - widziałam z 20 różnych :lol: Goldki widziałam 4, które przyjechały na Championat de France, połączony z wakacjami. Po za tymi 4 widziałam też jednego z Cheek to Cheeka (fajny psiur :lol: ) i jednego z Ashbury :lol:
Z labkami ciekawsza sprawa, bo dyrektor Luwru ma jedną śliczną czekaladową labkę, którą wymiziałam jak tylko mogłam :lol: Psinka jest championką francji, hiszpanii, belgii i niemiec, ma wspaniały charakterek i jest urocza :lol: Widziałam też kilka Jack Russel Terierów (czarno - białych ...Zdawało mi się, że te plamki muszę być rude, albo rude podpalane), King Charles Spanielów, Cokerów Angielskich z ogonkami i dwa piękne okazy Papillonów :lol:

A teraz - wróciłam - PADNIĘTA :lol: Jutro wstawie może zdjęcia :lol:

PS. Tak wspomne, że największą atrakcją Paryża byli...WŁOSI :lol: Ciucci - powiem jedno - nie dziwię Ci się :cool3: