Mazowszanka13 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Małgosiu u Makili:) Nie ma tak tanich hotelików, Makila to wszystko robi z serca ale nie może już brać więcej psiaków za weta .... Ma ich teraz tylko ode mnie 7....( szczeniaczki i Toto) Gosiu nie wiem czy zauważyłaś ,że Rysio w listopadzie poszedł do ds. Rozliczę osobno wpłaty i wydatki na niego. Czy Rysiową deklarację przekazujesz na innego biedaka z tego schronu? Za Rysia zapłaciłam jeszcze za grudzień,bo zrozumiałam, że zostawił dług, a jego deklarację przeniosłam na Gacki. Quote
ewu Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Za Rysia zapłaciłam jeszcze za grudzień,bo zrozumiałam, że zostawił dług, a jego deklarację przeniosłam na Gacki. Niestety zostawił.Czyli Gosiu od stycznia Gacki a w dodatkowo grudniu Rysio? Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Kochani, tak niewiele brakuje do wyciągnięcia gacków, poproszę najpiękniej jak umiem o najmniejsze nawet deklaracje. Może po 5 złotych? 10 osób da piątaka i już mamy komplet! Quote
edek Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Kochani, tak niewiele brakuje do wyciągnięcia gacków, poproszę najpiękniej jak umiem o najmniejsze nawet deklaracje. Może po 5 złotych? 10 osób da piątaka i już mamy komplet! Baaardzo prosimy, niech te Gacki będą już bezpieczne :( Quote
Ala44 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Wyciagajcie je, 12 przyjedzie moja siostrzenica ktora ma polskie Konto i bedziemy mogly przeslac jednorazowo 100 Zl ..... Quote
Mazowszanka13 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Niestety zostawił.Czyli Gosiu od stycznia Gacki a w dodatkowo grudniu Rysio? Wpłaciłam w grudniu 20 zł: za Rysia i sunię Husky. jeśli zbieracie za Gacki już w grudniu to dopłace jeszcze 10 zł. Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Wpłaciłam w grudniu 20 zł: za Rysia i sunię Husky. jeśli zbieracie za Gacki już w grudniu to dopłace jeszcze 10 zł. Małgosia, one sa do zabrania na CITo, dlatego każda stała deklaracja jest na wagę złota:-) Jednorazowe też, ale bardzo ważne jest, żeby uzbierać jak najwięcej stałych, dających gwarancję, że psiaki będą miały z czego się utrzymać. Te jednorazowe pójdą pewnie na szczepienia, odrobaczanie, kastrację, może leczenie... Quote
Mysiakowa Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Poproszę o nr konta- mogę wpłacać na Gacki 30 zł miesięcznie. Quote
ewu Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Poproszę o nr konta- mogę wpłacać na Gacki 30 zł miesięcznie. Elik poda, dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
ewu Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Wyciagajcie je, 12 przyjedzie moja siostrzenica ktora ma polskie Konto i bedziemy mogly przeslac jednorazowo 100 Zl ..... Dziękujemy :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Poproszę o nr konta- mogę wpłacać na Gacki 30 zł miesięcznie. Hurrraaaaa!!!!!! Quote
ewu Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Brakuje tylko 20 zł :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
Mariolaok Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Dam te brakujące 20 zł miesięcznie - poproszę o nr konta. Quote
elik Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Wyciagajcie je, 12 przyjedzie moja siostrzenica ktora ma polskie Konto i bedziemy mogly przeslac jednorazowo 100 Zl ..... Wpłaciłam w grudniu 20 zł: za Rysia i sunię Husky. jeśli zbieracie za Gacki już w grudniu to dopłace jeszcze 10 zł. Poproszę o nr konta- mogę wpłacać na Gacki 30 zł miesięcznie. Dam te brakujące 20 zł miesięcznie - poproszę o nr konta. Kochane, jesteście wspaniałe :iloveyou: :Rose: :thumbs: Nie było mnie na dogo kilka godzin i proszę, deklaracje na pełną potrzebną kwotę :laola: Zaraz roześlę PW z numerem konta dla Gacorków. Quote
ewu Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Dziękuję Wszystkim Kochanym Darczyńcom :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
ewu Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Mariolaok -witam Sąsiadkę z tego samego miasta :kiss_2: Dziękuję za pomoc:) Quote
elik Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Mariolaok -witam Sąsiadkę z tego samego miasta :kiss_2: Dziękuję za pomoc:) Witam i ja :) Jak z tego samego miasta, to może nawiąże sie bliższa współpraca :) Quote
elik Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Jutro Gacki będą bezpieczne:) Huraaaaaaa :klacz: :jumpie: Quote
elik Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Dzisiaj wpłynęły kolejne kwoty na konto Gacusiów 10,00 zł - Mazowszanka13 30,00 zł - Dorcia01 20,00 zł - Elf i Mango 30,00 zł - Mysiakowa Gacusie pięknie dziękują :Rose: :Rose: :Rose: Quote
elik Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Moja wpłata tez już powinna być :) I jest :) :kiss_2: Quote
Gusiaczek Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Jutro Gacki będą bezpieczne:) Fantastycznie :) Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ale się cieszę!!! Nie mogę się doczekać informacji, że już je masz ewu:-) Quote
jotpeg Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Jutro Gacki będą bezpieczne:) zaciskam kciuki! :happy1: :happy1: Quote
Recommended Posts