Gabi79 Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Kajunia ma ...Kajtuniowe spojrzenie :calus: :calus: :calus:przecudna zdrowenka zdrowenka wszystkiego najlepsiutkiego dla Was :calus: Dzięki Ewuś!!! A gdzie się wszystkie cioteczki podziały? Nikt oprócz Ewy nie podziwia Kajusi??? Quote
Juso Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 No jak nie jak tak ;) i w takiej scenerii wolę ją dużo bardziej ;) buziaki dla Was... boska jest :) Quote
Malgoska Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 śliczna maleńka i jakie cudowne zakończenie :) Quote
yolanovi Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Kajunia jest słodziutka i ma super ucholki. Dobrze, że malutka w domu, nie tuła się Bóg wie gdzie. Quote
Nadziejka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Gabryniu niechaj Wam się wszystko szczęści w kazdem dzioneczku w kazdenkim roku calyski wstawiam ...ale niuc mi dziś w tym kompie nie działa mysle o tym bidaku umierającym z podkarpacia ..srece peka Quote
Elisabeta Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Gabi, ja też podziwiam Kajunię! :) Więcej. To mój typ. Kocham takie gładkowłose umaszczenie z takimi stojącymi uszami. :) I prawie takie mam w domu... Tylko los chciał, że niskopodłogowe, z dłuższym włosem i klapniętymi uszkami... ;) Dlaczego nie mam emotikonek??? Tylko te z klawiszy.. . :( Quote
Martika&Aischa Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Gabi, ja też podziwiam Kajunię! :) Więcej. To mój typ. Kocham takie gładkowłose umaszczenie z takimi stojącymi uszami. :) I prawie takie mam w domu... Tylko los chciał, że niskopodłogowe, z dłuższym włosem i klapniętymi uszkami... ;) Dlaczego nie mam emotikonek??? Tylko te z klawiszy.. . :( ciocia a ja myślałam że to tylko u mnie coś się stało :) pewnie dogo znów szwankuje ;) Quote
Gabi79 Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 No jak nie jak tak ;) i w takiej scenerii wolę ją dużo bardziej ;) buziaki dla Was... boska jest :) Oj, ja też!!! Kajunia uwielbia leżeć na kanapie, a jak tylko usiądę wskakuje mi na kolana śliczna maleńka i jakie cudowne zakończenie :) Nie wyobrażałam sobie innego zakończenia kochany pycholek :calus: Kajunia jest cudowna, grzeczna, idealna!!! Kajunia jest słodziutka i ma super ucholki. Dobrze, że malutka w domu, nie tuła się Bóg wie gdzie. Ucholki ma super, to fakt!!! Kochany słodziak Gabryniu niechaj Wam się wszystko szczęści w kazdem dzioneczku w kazdenkim roku calyski wstawiam ...ale niuc mi dziś w tym kompie nie działa mysle o tym bidaku umierającym z podkarpacia ..srece peka Dziękuję Ewuś, o tym biedaku jutro poczytam jestem i podziwiam :) Bardzo się cieszę!!! Gabi, ja też podziwiam Kajunię! :) Więcej. To mój typ. Kocham takie gładkowłose umaszczenie z takimi stojącymi uszami. :) I prawie takie mam w domu... Tylko los chciał, że niskopodłogowe, z dłuższym włosem i klapniętymi uszkami... ;) Dlaczego nie mam emotikonek??? Tylko te z klawiszy.. . :( Ja właściwie nie mam swojego typu, po prostu spojrzę i się zakochuję. Głaski i buziaki dla Twojej sunieczki!!! Quote
Mysza2 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 A ja dzisiaj miałam okazję Kajunię znowu widzieć na żywo i wygłaskać. Wpatrzona w Gabrysię jak w tęczę, wykąpana i pachnąca:) :) Śliczna z niej dziewczyna:) Quote
Gabi79 Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 A ja dzisiaj miałam okazję Kajunię znowu widzieć na żywo i wygłaskać. Wpatrzona w Gabrysię jak w tęczę, wykąpana i pachnąca:) :) Śliczna z niej dziewczyna:) To prawda, Myszka nas dzisiaj odwiedziła, a jak zadzwoniła do drzwi to Kajulka nawet zaszczekała. Kajunia jest wspaniała, juz się nauczyła, że po porannym spacerze musi zostać w domu, a jak przychodzę z pracy szaleje z radości. Jak wychodzimy z mieszkania i czekamy na windę szaleje, skacze, a jak wracamy ciągnie z windy do drzwi. Na dworze piszczy na widok każdego pieska i ciągnie do niego, aby się przywitać. Quote
Jasza Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 I piękną ma strzałeczkę na czole :):):) Dobrego świętowania - Tobie Gabi, Twoim bliskim i Kajusi oczywiście :):) Quote
Gabi79 Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 I piękną ma strzałeczkę na czole :):) :) Dobrego świętowania - Tobie Gabi, Twoim bliskim i Kajusi oczywiście :):) Dziękuję Jaszko!!! Życzę wszystkim zdrowych, pogodnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt, a bezdomniakom wspaniałych domów!!! Bardzo się cieszę, że Kajunia jest z nami, pokochaliśmy ją najmocniej, jak się dało. Smutno, że Kajtunia nie ma, och.... Quote
halszka Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Kajuniu Tobie,mamci i całej rodzince PIĘKNYCH ŚWIĄT życzę Quote
Nadziejka Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Gabrysienkoo Dziekuje Cudownosci Swiateczkowej Najpiekniejszej Niechaj Trwa Caly Czas Tobie Czterolapciom Najblizszym Ludeczkom Quote
Nadziejka Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Gabryniu Swiateczkowo Pozdrawiamy Caly Twój Domek Quote
Gabi79 Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 I już po Świętach. Kajunia zaliczyła 2 kolacje wigilijne oraz wczorajsze wyjście "w gości" Była bardzo grzeczna, ale gdy tylko mogła wskakiwała mi na kolana, abym jej przypadkiem nie uciekła. Kochana Kajunia pozdrawia wszystkie cioteczki!!! Quote
Bogusik Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Śliczna jest Kajeczka!Wcale się Gabrysiu nie dziwię,że jak ją tylko zobaczyłaś,to się w niej zakochałaś :) Quote
Gabi79 Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Śliczna jest Kajeczka!Wcale się Gabrysiu nie dziwię,że jak ją tylko zobaczyłaś,to się w niej zakochałaś :) Jak zwykle u mnie to była strzała amora!!! Quote
Gabi79 Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 [url=http://up.programosy.pl/foto/1_6757.jpg][/url] [url=http://up.programosy.pl/foto/2_4531.jpg][/url] [url=http://up.programosy.pl/foto/3_2687.jpg][/url] [url=http://up.programosy.pl/foto/5_826.jpg][/url] Quote
Bogusik Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Hura! Gabrysiu,widzę,że jednak kocio-psia "wojna" zażegnana :) Piękne zdjęcia! Jak widać,do komputera Melcia Ciebie nie dopuszcza... Chyba,że Pańcio weźmie na kolanka...? Piękny widok! :) Quote
AgusiaP Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 ja również z uśmiechem na pysku oglądam Kajunię bezpieczną w ciepełku :) Quote
Recommended Posts