Gabi79 Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Jestem na L4, choróbsko mnie zmogło. Wczoraj po południu i wieczorem nie byłam w stanie się ruszyć i Kajunia musiała wyjść z TZ-em 2 razy. Było szybkie siku i zaraz ciągnęła z powrotem. Dzisiaj pierwszy raz zaczęła się bawić pluszowym misiem. A jak rano z nią wychodziłam była przeszczęśliwa. Moja kochana sunieczka!!! Quote
Martika&Aischa Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Jestem na L4, choróbsko mnie zmogło. Wczoraj po południu i wieczorem nie byłam w stanie się ruszyć i Kajunia musiała wyjść z TZ-em 2 razy. Było szybkie siku i zaraz ciągnęła z powrotem. Dzisiaj pierwszy raz zaczęła się bawić pluszowym misiem. A jak rano z nią wychodziłam była przeszczęśliwa. Moja kochana sunieczka!!! zdrówka Gabi kochana :*:*:* Quote
Gabi79 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 zdrówka Gabi kochana :*:*:* Bardzo dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Dużo zdrowia Gabi :) Pozdrawiamy! Dziękuję, również pozdrawiam serdecznie!!! Quote
Nadziejka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Kajuni i kotuni wszelkiego zdrowka stokroc Gabryniu i Wam z mezem stokroc kochani cudowni ludzie z sercami wielkimi Kajuniu przecudna sciskamy Quote
Gabi79 Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Kajuni i kotuni wszelkiego zdrowka stokroc Gabryniu i Wam z mezem stokroc kochani cudowni ludzie z sercami wielkimi Kajuniu przecudna sciskamy Dzięki EWUNIU!!! Quote
Nadziejka Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 serdecznosci slemy i dzis i caluski druzynce Twojej kocince i sunienkom cudownym najlepsiutkiego mnostwoooooooooo zdrowenka kochane serca Quote
Recommended Posts