Anula Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Strasznie mi przykro, ale będę musiała odwołać przyjazd Troi. Partner mnie ochrzanił, że moja suczka w życiu się z nią nie dogada (faktem jest, że Miła nie lubi ani psów ani suk, kocha tylko ludzi, ale z moim zmarłym owczarkiem jakoś się tolerowały). No a nie będzie jak tego sprawdzić. Trochę się przeraziłam i wycofam rezerwację. Jest mi naprawdę przykro. Troja jest piękna, dobrze że o niczym nie wie i nie przeżyła kolejnej zawiedzionej nadziei. Tylko zamieszania ludziom narobiłam - jeszcze raz przepraszam. O rany,wielka szkoda,że się tak stało.Troja dalej pozostanie w Radysach. Quote
Ayam1980 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 zamówiłam Gołdę na sobotę, więc wstrzymajcie jej ogłoszenia :) jedzie do Mokrego Noska, potem zamówię jej u Was pakiet ogłoszeń :) Quote
mdk8 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 a co z Remizą ? Przeglądałam wątek i doczytałam, że nikt po sunie się nie zgłosił. Jest jeszcze w schronie? Quote
Grażyna49 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Strasznie mi przykro, ale będę musiała odwołać przyjazd Troi. Partner mnie ochrzanił, że moja suczka w życiu się z nią nie dogada (faktem jest, że Miła nie lubi ani psów ani suk, kocha tylko ludzi, ale z moim zmarłym owczarkiem jakoś się tolerowały). No a nie będzie jak tego sprawdzić. Trochę się przeraziłam i wycofam rezerwację. Jest mi naprawdę przykro. Troja jest piękna, dobrze że o niczym nie wie i nie przeżyła kolejnej zawiedzionej nadziei. Tylko zamieszania ludziom narobiłam - jeszcze raz przepraszam. Przykre,że świetnie zapowiadający się domek odpadł. Nie mniej dziękujemy za wiadomość bo dużo gorsze by było przywiezienie suni do Marek i powrót do Radys,a tak się też zdarzało. Quote
Ayam1980 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 a co z Remizą ? Przeglądałam wątek i doczytałam, że nikt po sunie się nie zgłosił. Jest jeszcze w schronie? Remiza ma super domek :) inny i lepszy :) Quote
mdk8 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Remiza ma super domek :) inny i lepszy :) fajnie. Dzięki :) A co z Baronem ? Bo Sparta chyba jedzie? Quote
Nutusia Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ale się dzieje - coś mi mówiło, że Yogiś też "nie doczeka" ;) :) Troi bardzo szkoda, ale faktycznie ryzyko duże, jeśli rezydent nie jest z założenia przyjazny do psów. Szczególnie, że byłyby 2 sunie. Prędzej z psem do suni lepiej podjąć próbę, jeśli już... Quote
Ayam1980 Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Ale się dzieje - coś mi mówiło, że Yogiś też "nie doczeka" ;) :) Troi bardzo szkoda, ale faktycznie ryzyko duże, jeśli rezydent nie jest z założenia przyjazny do psów. Szczególnie, że byłyby 2 sunie. Prędzej z psem do suni lepiej podjąć próbę, jeśli już... Nutusia, nie ogłąszajcie Gołdy, jeżeli jeszcze jej nie ogłosiliście, bo ja ją zabieram na miejsce Wery do Mokrego Noska :) zrobię jej potem wątek na mazowieckim jak będzie już w hoteliku bezpieczna! Quote
PSYzRADYS Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Baron okazał się Baronessą - kolejna wiekowa owczarzyca :( Quote
mdk8 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Baron okazał się Baronessą - kolejna wiekowa owczarzyca :( o matko ! Quote
Grażyna49 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Tragedia. Zapewne była w boksie z panami. Ciekawe czy po sterylce jest czy już za stara na dzieci,czy....... Quote
konfirm31 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Niewesoło :(. Wątpię, żeby była wysterylizowana :(, chociaż nie można na 100% wykluczyć, że kiedyś? gdzieś? Suki są płodne cały czas, chociaż z wiekiem trudniej zachodzą w ciążę i są częste poronienia . Quote
Grażyna49 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Polarek ma jutro jechać do dt w Białymstoku. To wiem z fb,ale tam jak zwykle wielka pyskówka i wojna podjazdowa. Mam nadzieję,że faktycznie zabiorą maluszka. Quote
Florentyna Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Zobaczcie kto pozdrawia z nowego domku :) Quote
Ziutka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Widziałam - już zaalarmowałam Kasię ;) Juz ogłoszona ;) Quote
Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dzisiaj już piątek,ciekawe czy jeszcze jakieś bidulki załapią się na transport do Marek. Będę śledziła fb i dam znać jak coś się pojawi. Strasznie jestem ciekawa jak się potoczą losy Polarka. Tam był jeszcze jeden chętny domek na dt ,więc podrzuciłam Banderasa. Quote
Grażyna49 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Juz ogłoszona ;) Ja myślę,że trzeba zrobić tak jak sugerowała Nutusia . Trzeba odczekać ze trzy dni po pokazaniu piesków tu na dogo i na fb. Jak nic się nie pojawi to dopiero ogłaszać,bo szkoda i pracy Ziutki i ogłoszeń. Quote
Ayam1980 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 aktualizacja ZEUS - opuścił schronisko Quote
Ayam1980 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 aktualizacja FOCZKA - adoptowana :) Quote
Ayam1980 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Foczka i Zeus przesłane do ogłoszeń, a ja je wrzuciłam na olx Quote
Ayam1980 Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Psiaki, które jutro przyjeżdżają do Warszawy: - Sezam- Pixie- Pierniczek - Pankracy - Milo - Bulion - Mokka - Burza - Sparta - Sheridan - Bajka - Gołda - Calineczka - szczeniak bez imienia ale dzisiaj okaże się, kto jeszcze!! Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jak dziewczyny widzą adnotację "do pilnej adopcji" ogłaszają poza kolejnością. Teraz akurat jest transport - dlatego tak szybko się wszystko zmienia - i dobrze! :) Quote
kinga Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Psiaki, które jutro przyjeżdżają do Warszawy: - Sezam- Pixie- Pierniczek - Pankracy - Milo - Bulion - Mokka - Burza - Sparta - Sheridan - Bajka - Gołda - Calineczka - szczeniak bez imienia ale dzisiaj okaże się, kto jeszcze!! na ten moment Troja jeszcze a Pankracego mają pdoobno odebrać przyszli właściciele w następnym tygodniu, osobiście. 1 Quote
Recommended Posts