Ayam1980 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Przed chwilą wysłałam do ogłoszeń zdjęcia Barona i Rity. Zostało jeszcze jedno ogłoszenia. Quote
PSYzRADYS Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Przed chwilą wysłałam do ogłoszeń zdjęcia Barona i Rity. Zostało jeszcze jedno ogłoszenia. może jednak ogłoś Lalkę - bo pani, która o nią tak wypytywała już się więcej nie odezwała... a jak nie to poczekaj - jutro będą następne biedy... :( z dobrych wiadomości - Sherry dzisiaj pojechała do nowego domku do Gdańska :) :) :) ze złych - Popcorn uciekła :( :( Quote
Grażyna49 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Dziewczyny,już to napisałam na wątku Mokki,ale może tu więcej osób zagląda. Dziewczyny,błagam jak któraś dobrze się porusza po fb zgłoście ją do Czernysz w potrzebie https://www.facebook...ysz.w.Potrzebie Może się nią zainteresują Ja co prawda czytam i bywam na fb ,ale słaba jestem netowo Quote
konfirm31 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Dziewczyny,już to napisałam na wątku Mokki,ale może tu więcej osób zagląda. Dziewczyny,błagam jak któraś dobrze się porusza po fb zgłoście ją do Czernysz w potrzebie https://www.facebook...ysz.w.Potrzebie Może się nią zainteresują Ja co prawda czytam i bywam na fb ,ale słaba jestem netowo Mam podobnie ;) Quote
mdk8 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 spojrzałam na Barona i serce mi pękło :( przecież on tam długo nie pożyje a jak siądą mu stawy to go zamordują Quote
lunarmermaid Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ja niestety nie jestem na fb... Baron faktycznie biedniutki, a taki ładny pies. Quote
Florentyna Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Popcorn kręci się w okolicach działki. Patrycja widziała ją dziś 2 km od działki. Oczywiście złapać się nie dała. Popcorn nie ma chipa. Jedzenie na działce rozstawione. Napisałam, żeby wzięli Piankę na spacer, może Popcorn po śladach Pianki wróci. W końcu ją zna... Popcorn jest już bez szelek i smyczy. Ma tylko czerwoną obrożę na sobie. Quote
Mazowszanka13 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Ona uciekła przez płot czy na spacerze ? Quote
Grażyna49 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Ona uciekła przez płot czy na spacerze ? Na spacerze z p.Pawłem się wyrwała. Quote
PSYzRADYS Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Za 2 tygodnie, czyli 7-8 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą. Na razie miejscówkę ma Pankracy. Rozgłaszajcie to proszę na innych wątkach psiaków z Radys - może znajdą się do tego czasu jakieś DT. a tak z innej beczki gdzie są narzędzia do formatowania tekstu, które były na starym dogo? - pogrubienia, wielkość czcionki, kolor itp. Quote
PSYzRADYS Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 aktualizacja BURZA - opuściła schronisko Quote
Ayam1980 Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Jak Wera pójdzie do adopcji w przyszły weekend, to też będę zabierać z Radys. Jeżeli szczeniaki nie pójdą do adopcji, to ściągnę którąś z nich na szybką adopcję! Za 3 tygodnie, czyli 14-15 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą. Na razie miejscówkę ma Pankracy. Rozgłaszajcie to proszę na innych wątkach psiaków z Radys - może znajdą się do tego czasu jakieś DT. a tak z innej beczki gdzie są narzędzia do formatowania tekstu, które były na starym dogo? - pogrubienia, wielkość czcionki, kolor itp. Quote
Kejciu Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Za 3 tygodnie, czyli 14-15 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą. Na razie miejscówkę ma Pankracy. Rozgłaszajcie to proszę na innych wątkach psiaków z Radys - może znajdą się do tego czasu jakieś DT.a tak z innej beczki gdzie są narzędzia do formatowania tekstu, które były na starym dogo? - pogrubienia, wielkość czcionki, kolor itp. niestety u wielu forumowiczów poprostu ten pasek zniknął - u mnie jest w pracy a na dwóch różnych komputerach w domu tego nie mam :( mimo że takie same przeglądarki... Quote
kinga Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Za 3 tygodnie, czyli 14-15 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą. Na razie miejscówkę ma Pankracy. Rozgłaszajcie to proszę na innych wątkach psiaków z Radys - może znajdą się do tego czasu jakieś DT. a tak z innej beczki gdzie są narzędzia do formatowania tekstu, które były na starym dogo? - pogrubienia, wielkość czcionki, kolor itp. Za DWA tygodnie, nie za trzy. 7-8 lutego. Quote
mdk8 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 byłoby cudownie wyciągnąć Barona. On taki biedny :( Quote
konfirm31 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 byłoby cudownie wyciągnąć Barona. On taki biedny :( Ba, ale co dalej? Quote
mdk8 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 wiem ,że to raczej odpowiedzialność do końca jego dni. Raczej na adopcję nie ma szans, Dt za karmę i weta też raczej nierealny ale przecież owczarki długo nie żyją . On jest wiekowy i zniszczony więc ile mu tego życia zostało , rok , dwa ? :( Quote
Ziutka Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Nie mogę coś postu zacytować. .... chodzi mi o psa w kącie z postu 738 ostatnie zdjęcie, czy to azjata? Quote
PSYzRADYS Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 już poprawiam ;)Za 2 tygodnie, czyli 7-8 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą. Rozgłaszajcie to proszę na innych wątkach psiaków z Radys - może znajdą się do tego czasu jakieś DT. jak za dwa tygodnie, to nawet lepiej - mam ofertę transportu Buliona z Tomaszowa Mazowieckiego do Jaworzna na 10 lutego. Może udałoby sie to połączyć? Quote
Mazowszanka13 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Nie mogę coś postu zacytować. .... chodzi mi o psa w kącie z postu 738 ostatnie zdjęcie, czy to azjata? Też tak pomyslałam. Quote
Marysia R. Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Mokka jest piękna. I taka strasznie biedna... :( Nie mogę coś postu zacytować. .... chodzi mi o psa w kącie z postu 738 ostatnie zdjęcie, czy to azjata? Też tak pomyslałam. Też zwróciłam na niego uwagę bo faktycznie bardzo przypomina owczarka środkowoazjatyckiego. Quote
Ziutka Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jeśli to azjata trzeba go zgłosić do ducha Leona Quote
Recommended Posts