Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą wysłałam do ogłoszeń zdjęcia Barona i Rity. Zostało jeszcze jedno ogłoszenia.

może jednak ogłoś Lalkę - bo pani, która o nią tak wypytywała już się więcej nie odezwała... a jak nie to poczekaj - jutro będą następne biedy... :(

z dobrych wiadomości - Sherry dzisiaj pojechała do nowego domku do Gdańska :) :) :)

ze złych - Popcorn uciekła :( :(
Posted

Popcorn kręci się w okolicach działki. Patrycja widziała ją dziś 2 km od działki. Oczywiście złapać się nie dała.
Popcorn nie ma chipa. Jedzenie na działce rozstawione. Napisałam, żeby wzięli Piankę na spacer, może Popcorn po śladach Pianki wróci. W końcu ją zna...
Popcorn jest już bez szelek i smyczy. Ma tylko czerwoną obrożę na sobie.

Posted
Za 2 tygodnie, czyli 7-8 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą.

Na razie miejscówkę ma Pankracy.

Rozgłaszajcie to proszę na innych wątkach psiaków z Radys - może znajdą się do tego czasu jakieś DT.

a tak z innej beczki gdzie są narzędzia do formatowania tekstu, które były na starym dogo? - pogrubienia, wielkość czcionki, kolor itp.
Posted

Jak Wera pójdzie do adopcji w przyszły weekend, to też będę zabierać z Radys. Jeżeli szczeniaki nie pójdą do adopcji, to ściągnę którąś z nich na szybką adopcję!

Za 3 tygodnie, czyli 14-15 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą.

Rozgłaszajcie to proszę na innych wątkach psiaków z Radys - może znajdą się do tego czasu jakieś DT.

a tak z innej beczki gdzie są narzędzia do formatowania tekstu, które były na starym dogo? - pogrubienia, wielkość czcionki, kolor itp.

Posted

Za 3 tygodnie, czyli 14-15 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą.

niestety u wielu forumowiczów poprostu ten pasek zniknął - u mnie jest w pracy a na dwóch różnych komputerach w domu tego nie mam :( mimo że takie same przeglądarki...

Posted

Za DWA tygodnie, nie za trzy.

7-8 lutego.

Posted

wiem ,że to raczej odpowiedzialność do końca jego dni. Raczej na adopcję nie ma szans, Dt za karmę i weta też raczej nierealny ale przecież owczarki długo nie żyją . On jest wiekowy i zniszczony więc ile mu tego życia zostało , rok , dwa ? :(

Posted

już poprawiam ;)

Za 2 tygodnie, czyli 7-8 lutego planowany jest kolejny transport psów Radys do Marek pod Warszawą.

jak za dwa tygodnie, to nawet lepiej - mam ofertę transportu Buliona z Tomaszowa Mazowieckiego do Jaworzna na 10 lutego. Może udałoby sie to połączyć?

Posted

Mokka jest piękna. I taka strasznie biedna... :(

Nie mogę coś postu zacytować. .... chodzi mi o psa w kącie z postu 738 ostatnie zdjęcie, czy to azjata?

Też tak pomyslałam.

Też zwróciłam na niego uwagę bo faktycznie bardzo przypomina owczarka środkowoazjatyckiego.