Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niedobrze :(. Trzymam mocno kciuki za Minnie  i za całą resztę podróżujących z nią psiaków. A co z psami, z którymi mieszkała w jednym boksie w schronisku?

Mieszkała z suczką, która już jest w szpitaliku.

Posted

Tuńczyk był rano u lekarza, Pestka w piątek, jest ok.Jeżyna jest u mnie i szaleje,  zjadła spory kawał drzwii ,skonsultuję sie w poniedziałek z lekarzem.  Cztery psy są w Fundacji Człowiek dla Zwierząt,  dzwonili dzisiaj, na razie wszystko jest ok.  Spartan już się oswoił i uspokoił.

Posted

Dzięki Bogu ze reszta póki co dobrze. Może to pojedynczy przypadek. W kazdym razie ja też trzymam kciuki za wszystkie psiaki. Mam nadzieje ze ta druga Bezimienna Sunia z boksu Minnie nie bedzue miała wirusa.

Posted

Dzięki Bogu ze reszta póki co dobrze. Może to pojedynczy przypadek. W kazdym razie ja też trzymam kciuki za wszystkie psiaki. Mam nadzieje ze ta druga Bezimienna Sunia z boksu Minnie nie bedzue miała wirusa.

Drugą sunię "wyłapali" w schronisku dość szybko, od wczoraj ma wdrożone leczenie.

Posted

Minnie dziś lepiej, ale nie wiem czy już się cieszyć, bo czytałam ze poprawa może być zludna. W kazdym razie ta postać - jelitowa- nosowki u Minnie nie przebiega póki co dramatycznie źle - od początku sunia je sama, pije, wczoraj i dziś dostała kurczaka z ryżem i zjadła wszystko. Gorączka póki co spadła do 39,3, a biegunki dziś w nocy nie było! Za to wybralysmy się ma krótki spacerek i Minnie zrobiła siku. Nosek juz zimniejszy, a mała nie chce siedzieć juz sama w izolacji i puka do drzwi:).. kochany okruszek, kciuki nadal potrzebne.

Posted

ŻABKA - jest malutka, grubiutka, ma krzywy zgryz - i na pewno znajdzie od razu rzesze wielbicieli. Bo wszystkie Żabki tak mają. Wychowana przy człowieku, spragniona go bardzo. Tulenia na rękach, spania na kolanach, wylegiwania się pod kocem i na kanapie. W bezpiecznym, własnym domu. Wyobraźcie sobie, jak taka malizna czuje się w schronisku,gdzie jest niewątpliwie jednym z najmniejszych psów.
Żabka ma ok. 3 lat. W schronisku przebywa od września 2015r.
KOJEC: IV - 5

Link do albumu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.446811305506090.1073742371.299621636891725&type=3

11230033_446811308839423_804403594133151

12140776_446811345506086_683696650152230

10945635_446811388839415_587178341760335

11221939_446811348839419_502851547700540

Sialalalaaaaa.... mam w Warszawie DT dla Żabki :) I mam nadzieję, że się nawet skończy DS ;)

Jutro dzwonię ją zarezerwować!

I proszę Żabencję zapisać na najbliższy transport :D

• Upvote 2
Posted

Ale niesamowite. Sunia u AniB czuje się lepiej, Agrest wyadoptowany HUUURRRRRA !!!! Żabcia ma szansę na DS.Jak Wy to robicie??

Czary ;)

Posted

Ale niesamowite. Sunia u AniB czuje się lepiej, Agrest wyadoptowany HUUURRRRRA !!!! Żabcia ma szansę na DS.Jak Wy to robicie??

I mamy już piękne zdjęcia z pierwszego dnia Agresta w nowym domu.

Ogolonego i wyfiokowanego :)

Wygląda!

(jutro wstawimy)

Posted

Biedny Elvis......Może i nad nim Los się ulituje?

Biedne te wszystkie psiaki...

Serce się kraje jak się widzi te smutne oczy :(