Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No my mieliśmy naszego klubowego (powinnam chyba napisać oddziałowego :roll::eviltong: ) fotografa więc i od nas będą fotki, ale nie wiem kiedy. Quote
Klaudia :-) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Łódź również bardzo dziękuje za zawody,super atmosfera i śliczne nagródki:-) Magda oby jak najwięcej takich zawodów,no może z małą zmianą pogodową. Chciałabym również Niuce i Magdzie Ziółkowskiej podziękować za rady i mały pokaz pracy z Holką. Ewie,Agnieszce i Renacie za rzucanie talerzykami,a Marysi i Pauli za dokumentacje fotograficzną:-) i Tomkowi za pomoc przy rozmowie z sędziną i tłumaczenie podczas całych zawodów:-) Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Klaudia to raczej ja powinnam podziękować Ci za pokazanie jak ćwiczyć dokładnie z Fioną, Marzena pokazała mi kiedyś to, ale bez Fiony i okazało sie że w praktyce z nią to nie takie proste ;) Quote
Klaudia :-) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Renata bo to był wiesz taki łańcuszek frisbee,najpierw uczyłam się od Ewy rzucać flipy i w teorii uczyć skakania przez różne części ciała,potem męczyłam Whisky rzucankiem i ćwiczyłam na nim flipy,a potem jeszcze Fionka i zbieranie dysku z ręki:-) podium i przebiegi Quote
JIM Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ja takze zaczene wklejanie fotek [ ach ta pogoda.. :angryy:] Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No to pooooowooooluuuutku zaczynam wklejać te strasznie mokre fotki :)Poznański shelciak Maszkin Franc CDN Quote
JIM Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Moje zdjecia raczej takie super Marysi :loveu: nigdy nie beda, ale wklejam dalej :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 super fotki,czekamy na więcej:-) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jadę dalej :) Asti Emeryt Dino Drugi poznański shelciak (zaliczył fikołka po tej przeszkodzie i nie wiem dlaczego...) Emir? CDN Quote
JIM Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 DALSZA CZESC WIECZOREM :) [mam jeszcze pare filmikow (asti - aussie, mike, dina, une, kawalek cerbera) ale nie wiem czemu za kazdym razem jak chce wgrac na youtube wyskakuje "niepowodzenie" :(] Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Julix'][mam jeszcze pare filmikow (asti - aussie, mike, dina, une, kawalek cerbera) ale nie wiem czemu za kazdym razem jak chce wgrac na youtube wyskakuje "niepowodzenie" :(] Mam nadzieję, że szybko się dogadacie z youtube :cool1: SaJo, ja rozumiem, że pies powinien być szczypły, ale Whisky jest CHUDY... CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Czad Saga Wendy Cir Tola CDN Quote
Asti Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gratuluję zwycięzcom! (czyli wszystkim :) ). Oczywiście czekam na zdjęcia, filmy itd. Napiszcie tylko... Kto wygrał w smallach "0"? (dlaczego to mnie zawsze najbardziej interesuje? :cool3:) Quote
taura1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Small "0" 1: bydgoska Asti, 2: Franc i 3: ja z Dinem. :) Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Marysiu dzięki za Fionkę :loveu: Julix ten ogon jest świetny :evil_lol: Quote
belgunia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Właśnie wyjasniłam sprawę nieobecności Przewodniczącego Podkomisji na zakończeniu MP. Okazuje się, że jednak miał ważne powody by wrócić do domu wcześniej, więc przepraszam za moją wypowiedź na stronie 21 tego wątku. I pozdrawiam Quote
Angel_ Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Nie wiedziałam, że tylu uczestników zawodów jest tu na dogomani ! :) Bardzo było miło oglądac wasze zmagania! Psiaki wszystkie super- aż zazdrość bierze i powiem szczerze, że ogromne chęci na sprawdzenie się w tej dyscyplinie ( mimo tego , że mam astkę). Oglądaliśmy ( z przerwą na amku :razz: ) aż do "podium", ale byliśmy już tak zmarźnięci i przemoczeni, że nas już pogoniło :( Żałuję, że nie widziałam wszyskich psiaków na podium, ale jeszcze raz serdecznie gratuluję!! Szczerze mówiąc jestem zakochana w borderkach i wczoraj dane mi było pooglądac tyle tych pięknych psiaków- czeko na codzień nie mam :grins: Quote
Asti Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Kinga, dzięki za info i - gratuluję :) Quote
Magda i Saga Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Bardzo dziękuję za tak dobre przyjęcie zawodów. Jest mi bardzo miło i myślę że to wynika z jakiejs sympatii do Bydgoszczaków, bo jednak mieliśmy trochę wpadek. Przepraszam tych co musieli biec drugi raz, bo nie zmierzyliśmy czasu, tych co dostali kołem w głowę, bo było za wysoko, tych których nie wyczytałam do dekoracji, a powinnam, tych co mają błędy w książeczkach pracy (zgłoście się poprawimy jakoś). Staraliśmy się i ciągle uczymy. Uczyć się można przez praktykę, więc za dwa tygodnie znowu spróbujemy. Jak dziewczyny umieszczą wyniki to damy znać. Panu Salamonowi chyba wydrukuję niektóre posty , bo on tu nie zagląda. Niech jemu tez będzie miło. Jeszcze raz wam wszystkim dziękuję za wyrozumiałosc i dobre przyjęcie zawodów i gratuluję przebiegów. Dziękuję wszystkim za wielką pomoc, a szczególnie Der Tomek Gutkowy się sprawił.:lol: Ola przy fotokomórce i Dorotka Atosowa i druga Dorotka i wszyscy, wszyscy. Na przyszłość też czujcie się u nas jak u siebie. Quote
cyber_zbir Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 szkoda tylko że ta pogoda... taka mokra momentami była :/ Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 cyber_zbir świetne fotki :multi:Masz może Unę?? Gończy z zerówek... Grendel Shelti Antibes (dobrze piszę imie?) CD CDN Quote
cyber_zbir Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']cyber_zbir świetne fotki :multi:Masz może Unę?? Gończy z zerówek... tak szczerze... to to był mój pierwszy raz :oops: i niestety nie wiem o jakiego zwierzaka chodzi ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='cyber_zbir']tak szczerze... to to był mój pierwszy raz :oops: i niestety nie wiem o jakiego zwierzaka chodzi ;) Nieźle wyszedł Ci ten "pierwszy raz" :eviltong: To Ty byłeś tym dużym gościem, który robił fotki wciskając obiektyw między plandeki sponsorów? :razz: TO jest Una - pooooowiedz, że zrobiłeś jej zdjęcie :modla: Kiri (chyba :roll:) Draka Fragment zziębniętej, poznańskiej ekipy :cool3: CDN Quote
Recommended Posts