Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łódź również bardzo dziękuje za zawody,super atmosfera i śliczne nagródki:-) Magda oby jak najwięcej takich zawodów,no może z małą zmianą pogodową.
Chciałabym również Niuce i Magdzie Ziółkowskiej podziękować za rady i mały pokaz pracy z Holką. Ewie,Agnieszce i Renacie za rzucanie talerzykami,a Marysi i Pauli za dokumentacje fotograficzną:-)
i Tomkowi za pomoc przy rozmowie z sędziną i tłumaczenie podczas całych zawodów:-)

Posted

Klaudia to raczej ja powinnam podziękować Ci za pokazanie jak ćwiczyć dokładnie z Fioną, Marzena pokazała mi kiedyś to, ale bez Fiony i okazało sie że w praktyce z nią to nie takie proste ;)

Posted

Renata bo to był wiesz taki łańcuszek frisbee,najpierw uczyłam się od Ewy rzucać flipy i w teorii uczyć skakania przez różne części ciała,potem męczyłam Whisky rzucankiem i ćwiczyłam na nim flipy,a potem jeszcze Fionka i zbieranie dysku z ręki:-)

podium

i przebiegi

Posted

DALSZA CZESC WIECZOREM :)
[mam jeszcze pare filmikow (asti - aussie, mike, dina, une, kawalek cerbera) ale nie wiem czemu za kazdym razem jak chce wgrac na youtube wyskakuje "niepowodzenie" :(]

Posted

[quote name='Julix'][mam jeszcze pare filmikow (asti - aussie, mike, dina, une, kawalek cerbera) ale nie wiem czemu za kazdym razem jak chce wgrac na youtube wyskakuje "niepowodzenie" :(]

Mam nadzieję, że szybko się dogadacie z youtube :cool1:

SaJo, ja rozumiem, że pies powinien być szczypły, ale Whisky jest CHUDY...

CDN

Posted

Gratuluję zwycięzcom! (czyli wszystkim :) ). Oczywiście czekam na zdjęcia, filmy itd.

Napiszcie tylko... Kto wygrał w smallach "0"? (dlaczego to mnie zawsze najbardziej interesuje? :cool3:)

Posted

Właśnie wyjasniłam sprawę nieobecności Przewodniczącego Podkomisji na zakończeniu MP. Okazuje się, że jednak miał ważne powody by wrócić do domu wcześniej, więc przepraszam za moją wypowiedź na stronie 21 tego wątku.

I pozdrawiam

Posted

Nie wiedziałam, że tylu uczestników zawodów jest tu na dogomani ! :)
Bardzo było miło oglądac wasze zmagania! Psiaki wszystkie super- aż zazdrość bierze i powiem szczerze, że ogromne chęci na sprawdzenie się w tej dyscyplinie ( mimo tego , że mam astkę).
Oglądaliśmy ( z przerwą na amku :razz: ) aż do "podium", ale byliśmy już tak zmarźnięci i przemoczeni, że nas już pogoniło :( Żałuję, że nie widziałam wszyskich psiaków na podium, ale jeszcze raz serdecznie gratuluję!!

Szczerze mówiąc jestem zakochana w borderkach i wczoraj dane mi było pooglądac tyle tych pięknych psiaków- czeko na codzień nie mam :grins:

Posted

Bardzo dziękuję za tak dobre przyjęcie zawodów. Jest mi bardzo miło i myślę że to wynika z jakiejs sympatii do Bydgoszczaków, bo jednak mieliśmy trochę wpadek. Przepraszam tych co musieli biec drugi raz, bo nie zmierzyliśmy czasu, tych co dostali kołem w głowę, bo było za wysoko, tych których nie wyczytałam do dekoracji, a powinnam, tych co mają błędy w książeczkach pracy (zgłoście się poprawimy jakoś). Staraliśmy się i ciągle uczymy. Uczyć się można przez praktykę, więc za dwa tygodnie znowu spróbujemy. Jak dziewczyny umieszczą wyniki to damy znać. Panu Salamonowi chyba wydrukuję niektóre posty , bo on tu nie zagląda. Niech jemu tez będzie miło. Jeszcze raz wam wszystkim dziękuję za wyrozumiałosc i dobre przyjęcie zawodów i gratuluję przebiegów. Dziękuję wszystkim za wielką pomoc, a szczególnie Der Tomek Gutkowy się sprawił.:lol: Ola przy fotokomórce i Dorotka Atosowa i druga Dorotka i wszyscy, wszyscy. Na przyszłość też czujcie się u nas jak u siebie.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']cyber_zbir świetne fotki :multi:Masz może Unę?? Gończy z zerówek...

tak szczerze... to to był mój pierwszy raz :oops: i niestety nie wiem o jakiego zwierzaka chodzi ;)

Posted

[quote name='cyber_zbir']tak szczerze... to to był mój pierwszy raz :oops: i niestety nie wiem o jakiego zwierzaka chodzi ;)

Nieźle wyszedł Ci ten "pierwszy raz" :eviltong: To Ty byłeś tym dużym gościem, który robił fotki wciskając obiektyw między plandeki sponsorów? :razz:
TO jest Una - pooooowiedz, że zrobiłeś jej zdjęcie :modla:

Kiri (chyba :roll:)

Draka

Fragment zziębniętej, poznańskiej ekipy :cool3:

CDN