Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kuncewmr napisał(a):
Na calym swiecie czytniki zapewnia organizator.
No nie, nie na całym świecie ;). W USA po prostu nie ma wymogu identyfikacji na wystawach czy zawodach, więc czytniki nie są potrzebne i żadne szczenięta nie są barbarzyńsko tatuowane. Może to się kiedyś zmieni i tam, ale póki co, mnie podoba się system, gdzie zawodnikom i wystawcom się ufa, a przynajmniej, gdzie uważa się, że przekrętami najbardziej szkodziliby sobie samym...

Mokka napisał(a):
Nikt z nas nie ma nic przeciwko identyfikacji
Oczywiście, że nie - moje psy mają chipy - ale sorry, ja nadal twierdzą, że w chwili obecnej, na polskich zawodach agility po prostu nie ma potrzeby identyfikacji - bo czemu, na Boga, miałaby ona służyć? Jakim ogromniastym przekrętom by zapobiegła i co by takie przekręty komukowiek dały??? :niewiem: To samo w polskim obedience - wywracanie psów do góry kołami przed startem w sopockiej zerówce, żeby sprawdzić tatuaże - czemu to miało służyć??? :shock:

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka napisał(a):
Super!!! Wszyscy jak jeden mąż (i żona) będziemy reprezentować klub "cenzura" :lol:

Wy tu sobie podśmie...... robicie, a ja mam pół pudełka samoprzylepnego papieru ;) i drukareczkę, co prawda tylko cz-b, ale mam...

Jeśli to jest propozycja ;) to myślę, że Paula, która będzie biegać z Uną, chętnie pobiegnie w barwach klubu "cenzura" :evil_lol: Naszego klubu nie ma, a tym bardziej nie ma koszulek klubowych, ale idea powołania i biegania w barwach "cenzury" jest tak szczytna, że chętnie dołączymy :evil_lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Naszego klubu nie ma, a tym bardziej nie ma koszulek klubowych, ale idea powołania i biegania w barwach "cenzury" jest tak szczytna, że chętnie dołączymy :evil_lol:
:Cool!::cool2::bigcool::ylsuper::terazpol:

Posted

Oooopsss, tom się wyrwała :cool3: . No to muszę pogadać z drukarenką zdobiącą moje zagracone biurko, gdyż odmówiła własnie współpracy z moim osobistym kompem. Dam Wam znać, jak nam idzie :lol:

Posted

A ten no tegez....przeca nr chipa jest wpisany w psi paszport nie?to nie styknie? Trzeba czytnik??
Zresztą Zuza ma tatuaż.....w pachwinie-niech jej sędzia sprawdzi :diabloti: :diabloti: :diabloti: .
Żartowałam.....

Mokka
przesyłka odebrana :)

Posted

sic! napisał(a):
A ten no tegez....przeca nr chipa jest wpisany w psi paszport nie?to nie styknie? Trzeba czytnik??

no a jak przyprowadzisz Zuze-bis?
wiesz w ja się cały czas zastanawiam, jak Wy właściciele psów np. rotków odróżniacie, który jest Wasz ;)

ja mam chociaż merlaka - od razu rozpoznam wśród śniadasków a i wśród merlaków mają różnie łatki rozłożone....

Posted

[quote name='OlaAB']to trochę offtopic;)

Sic!
a jak będą ustawione doopkami? :evil_lol:
Może i wyraz dooopki ma równie wredny :diabloti: .

[quote name='sic!']Mokka
przesyłka odebrana :smile:
Jesssooooo, jak siem cieszę :loveu: . Jaką flaszkie mam zadysponować? :lol:

Posted

Ja chyba bede wiernym obserwatorem.. bo rozumiem, ze wstep jest za darmo dla kazdego? Moge wziac psa, ktory nie bedzie brał udziału w zawodach?

Posted

Wstęp jest wolny, psa mozesz zabrać.

Nie wiem dlaczego wam się mapka nie otwiera. Mi wchodzi bez problemu:crazyeye:

Kierujecie sie na Gdańsk, aż po lewej będzie stacja Bliska, tam zawracacie w Szosę Gdańską i odbieracie wjazdówke od Ł jak nie macie(wjazdówka jest na auto, nie człowieka, jest ich określona ilosc więc jak ktos weźmie podwójnie to dla innych zabraknie), i pierwsza w prawo to konna, przed mostkiem parking, dalej na nogach.

Posted

Mokka napisał(a):

Jesssooooo, jak siem cieszę :loveu: . Jaką flaszkie mam zadysponować? :lol:

Przestań przestań ! Wzięłam se jeden pucharek :diabloti:

Posted

A nas jednak nie bedzie :( Sorry, ze tak pozno, ale myslalam, ze Mamę, która miala ze mna jechac, wykurujemy na czas, ale jednak niet :( Nic takiego, ale na 8h + podroz nie ma mowy...

Powodzenia wszystkim :)

Posted

no dotarliśmy :multi:
No i znowu Fion na podium a Saba detka :roll: jakoś nie mogę sie do tego przyzwyczaić :eviltong:

No a poza tym to pogode przeżyliśmy, udało mi sie pouczyć no można było więcej ale trochę sie udało
Wspaniałe nagrody, przy tym sponsorzy :razz:
Dzięki odział Bydgoszcz :loveu: