Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak już wiemy Goliat poza schroniskiem, pod opieką Fundacji Boksery w Potrzebie.

A mini dobermanka niestety nie dała rady. Była już w tak złym stanie, ledwie żywa, chora, wyniszczona, że wet pomógł jej dziś odejść :(.

Ogromna szkoda, bo za tydzień miała jechać po nowe życie do Niemiec :(. Zabrakło kilku dni... :(.

Posted

Strasznie szkoda:(

A Kropek jednak nie pojedzie do nowego domu:shake:, bo pan dzisiaj wziął innego pieska - ze schroniska w Olkuszu.. Przeprosił za zamieszanie, życzył nam wszystkim dużo dobrego na święta.

Posted

jesteście blisko

chorzów

dzwoniła w sprawie szczeniaka kundelka do mnie kobitka miła rozgadana prawie mnie ujeła

otóz co znalazłam wpisujac nr tel w google

http://chorzow.olx.pl/przyjme-za-darmo-iid-147067947

ITAM JEŻELI JEST KTOŚ KTO MOŻE ODDAĆ ZA DARMO PIESKA LUB SUCZKĘ RASY BULTELIER LUB DOBERMAN TO BĘDĘ WDZIĘCZNA.NIE STAC MNIE NA WYDATEK Z RZĘDU PARU TYŚIĘCY.MOGE DOJECHAC DALEJ PROSZE O KONTAKT POD NUMERAMI TELEFONOW
0792-084-697
0602-385-431
BARDZO KOCHAM ZWIERZETA

podaje całynumer gdyz jest to ogłoszenie ogólnodostepne uwazjacie

plisssssssssss

powiedziałam jej ze psa juz nie ma adoptowany

bedzie szukac dalej

Posted

Co do Roxi - dobeczki malutkiej. Miałam ja odbierać w poniedziałek. NIe zdążyłam. Lekarz podjał decyzje o eutanazji - i chyba słusznie. Była w bardzo złym stanie. TAk mi jej zal. MIała 28.12. jechać do domku.

Posted

leonarda napisał(a):
Strasznie szkoda:(

A Kropek jednak nie pojedzie do nowego domu:shake:, bo pan dzisiaj wziął innego pieska - ze schroniska w Olkuszu.. Przeprosił za zamieszanie, życzył nam wszystkim dużo dobrego na święta.

Olkusz to mordownia, może lepiej że wziął stamtąd.

Posted

:tree1::x-mas: Z okazji świąt wszystkim życzę szczęścia, miłości, no i - żeby nam psów i kotów w schronisku zabrakło, a zamiast ogłoszeń - zapisy kolejkowe dla chętnych na adopcję trzeba było robić :dog: :kociak: :tree1:

Posted

Wszystkim, którzy odwiedzają ten wątek i którym nie jest obojętny los zwierząt życzę:
Spokojnych, radosnych, relaksujących Świąt spędzonych z bliskimi (również tymi czworonożnymi!). Żebyśmy nie mieli komu szukać domów, a zwierzęta były szczęśliwe!
:x-mas::x-mas::x-mas::tree1::x-mas::x-mas::x-mas:

----------------------------

Na katowickie konto wpłynęło 100 zł od Ireny P. (przyznać się któż to! :evil_lol:). Mamy teraz: 1177,79 zł.

Posted

Spokojnych Świąt, wszystkim Wam, dzięki którym schronisko w Katowicach jest jakie jest!
Oby kolejny rok dla przebywających w nim zwierząt nie był gorszy, a może nawet ciut lepszy niż ten mijający.

Posted

[quote name='jolkablaszczyk']dzis ok 16.40 kolo dworca pkp, od str placu sw andrzeja biega taki maly czarny zagubiony i zastraszony psiak... jesli by ktos mogl go odlowic i go wsadzic w cieply jakis kat... boje sie ze nie przetrzyma nocy w tym mrozie... piesek chowa sie przed ludzmi mierdzy samochodami ale nie oddala sie wcale.. krazy przy tamtej bocznej ulczce ...
tu kilka zdjec malucha

niestety zdjecia slabej jakosci bo robione zza zamarznietej szyby busika w ktorym siedzialam....

No dobra, mam go i co dalej???

To jest 3 kg wygłodzonego psa. A ja właśnie walczyłam o życie mojego staruszka Filipa. Jest bardzo osłabiony (ten mój). Mówię wprost - boję się trzymać tego mikrusa. Wygląda na zdrowego tylko zabiedzonego - ale jak mu coś jest, to mi załatwi mojego psiaka (a już Heksę straciłam na początku miesiąca).

Nazywamy go Bingo. Jest taki trochę ratlerkowaty - szpetyny jak noc, ale ma coś rudawego w maści. Był bez obroży (ta czerwona była u nas na stanie po prostu.) Czy ktoś mi pomoże z tym trzy kilowym kłopotem??? 601-748-728