Gabi79 Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Wizyta trwa.... Ciekawe co się tam dzieje... Też jestem ciekawa. Przez te emocje obiad nie gotowy :megagrin: Quote
Gabi79 Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Wiola rozmawiała z Makilą. Tosia się bała, ale merdała ogonkiem i pojechała. W domku czeka na nią ryż z mięskiem i adresatka. Na Makili Pani też zrobiła bardzo dobre wrażenie. Czekamy na relację Makili. 1 Quote
Elisabeta Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Czekamy na Makilę, ale coś już wiemy. :smile: ;-) Tosiu, wszystkiego dobrego we własnym Domku. :iloveyou: Będziemy tu teraz mocno trzymac kciuki. Quote
b-b Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Tosieńko szczęścia i samych radosnych dni! Kciuki nadal trzymam! :) Quote
kontaktogloszenia Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Dzwoniłam już do nowego domku Tosi :) Malutka jest wystraszona ,ale cieszy sie jak pani do niej podchodzi ,mówi do niej,głaszcze a Tosia merda ogonkiem. Podróż minęła spokojnie ,Tosia obwąchała kawałeczek ogródka zrobiła siusiu i poszła z panią do domku. Teraz leży spokojniutko na kocyku,który dostała od Makili :). Wierzę,że będzie dobrze!!!! Pani mówiła że Tosieńka to bardzo mądry i śliczny piesek :) My wiemy że Tosieńka jest WYJĄTKOWA :loveu: NASZA MALUTKA :kiss_2: 2 Quote
kama210 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 a ja zaglądam .. i trzymam kciuki BARDZOOOOOOOOOO , BARDZOOOOOO TRZYMAM kciukale i dziekuję Wam BARDZO za zajęcie się szydłowiecka Tośką :) Quote
Elisabeta Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 a ja zaglądam .. i trzymam kciuki BARDZOOOOOOOOOO , BARDZOOOOOO TRZYMAM kciukale i dziekuję Wam BARDZO za zajęcie się szydłowiecka Tośką :) Pamiętamy też, kto Tosię wypatrzył tam, w tej klatce, Kamo... I kto walczy w Szydłowcu o lepszy los dla Bezdomniaków... :kiss_2: Tosiu, jest dobrze i będzie dobrze. :smile: :smile: Quote
halszka Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 jak dobrze z rana czytać takie wieści :) kcikam nieustannie za szybką aklimatyzację Tosi :kciuki: Quote
kontaktogloszenia Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Witam :) Dzisiaj Tosia już pochodziła po ogródku i zjada jedzonko z apetytem. Pani mówiła mi że Tosia leży sobie teraz blisko niej i od czasu do czasu podnosi główkę i obserwuje . Dzisiaj jak Tosia była na ogródku to wystraszył ja pies sąsiadów i szybciutko uciekła do domku, wie już malutka że w domku jest bezpieczna :) Quote
Elisabeta Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Tosiu, jesteś bezpieczna. Na zawsze. :loveu: :kiss_2: Quote
halszka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 również bardzo,bardzo się cieszę :laugh2_2: ale mimo wszystko jeszcze przez jakiś czas zostawię ogłoszenia aktywne Quote
Gabi79 Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Dzisiaj odszedł mój Kajtuś, wybaczcie, jeśli nie będzie mnie kilka dni na dogo. Pamiętam o przelewie za hotelik w listopadzie, jak trochę ochłonę zrobię przelew Quote
halszka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 jej :-( tak bardzo,bardzo mi przykro i z całego serca współczuję,wiem Gabi,że w tej chwili żadne słowa nie ukoją bólu...myślami jestem przy Tobie Kajtusiu Quote
yolanovi Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Dzisiaj odszedł mój Kajtuś, wybaczcie, jeśli nie będzie mnie kilka dni na dogo. Pamiętam o przelewie za hotelik w listopadzie, jak trochę ochłonę zrobię przelew Gabrysiu, tak mi przykro. Trzymaj się. Słowa nie pomogą jedynie czas. Śpij Kajtusiu [*] Quote
agat21 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Gabi, tak bardzo mi przykro.. Trzymaj się kochana. Myślę o Tobie ciepło. Kajtusiu, biegaj po zielonych łąkach, kiedyś spotkasz się znowu ze swoją ukochaną Panią. ( ' ) Quote
Panna Marple Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Gabrysiu, przytulam mocno... Kajtuniu, biegaj szczęsliwie za TM i powiedz mojemu Pablowi, że nie ma dnia, żebym o nim nie myślała. To takie trudne, Gabi... :( Quote
Recommended Posts