Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiola rozmawiała z Makilą.

Tosia się bała, ale merdała ogonkiem i pojechała.

W domku czeka na nią ryż z mięskiem i adresatka.

Na Makili Pani też zrobiła bardzo dobre wrażenie.

Czekamy na relację Makili. 

• Upvote 1
Posted

Dzwoniłam już do nowego domku Tosi :) Malutka jest wystraszona ,ale cieszy sie jak pani do niej podchodzi ,mówi do niej,głaszcze a Tosia merda ogonkiem. Podróż minęła spokojnie ,Tosia obwąchała kawałeczek ogródka zrobiła siusiu i poszła z panią do domku. Teraz leży spokojniutko na kocyku,który dostała od Makili :). Wierzę,że będzie dobrze!!!! Pani mówiła że Tosieńka to bardzo mądry i śliczny piesek :) My wiemy że Tosieńka jest WYJĄTKOWA :loveu:  NASZA MALUTKA :kiss_2:

• Upvote 2
Posted

a ja zaglądam    .. i trzymam kciuki  

BARDZOOOOOOOOOO , BARDZOOOOOO   TRZYMAM kciukale

i dziekuję Wam BARDZO  za  zajęcie się szydłowiecka Tośką  :)

Pamiętamy też, kto Tosię wypatrzył tam, w tej klatce, Kamo... I kto walczy w Szydłowcu o lepszy los dla Bezdomniaków...  :kiss_2:

Tosiu, jest dobrze i będzie dobrze.  :smile:  :smile:

Posted

Witam :) Dzisiaj Tosia już pochodziła po ogródku i zjada jedzonko z apetytem. Pani mówiła mi że Tosia leży sobie teraz blisko niej i od czasu do czasu  podnosi główkę i obserwuje . Dzisiaj jak Tosia była na ogródku to wystraszył ja pies sąsiadów i szybciutko uciekła do domku, wie już malutka że w domku jest bezpieczna :)

Posted

Dzisiaj odszedł mój Kajtuś, wybaczcie, jeśli nie będzie mnie kilka dni na dogo.

Pamiętam o przelewie za hotelik w listopadzie, jak trochę ochłonę zrobię przelew

Posted

Dzisiaj odszedł mój Kajtuś, wybaczcie, jeśli nie będzie mnie kilka dni na dogo.

Pamiętam o przelewie za hotelik w listopadzie, jak trochę ochłonę zrobię przelew

Gabrysiu, tak mi przykro. Trzymaj się. Słowa nie pomogą jedynie czas. Śpij Kajtusiu [*]

Posted

Gabi, tak bardzo mi przykro.. Trzymaj się kochana. Myślę o Tobie ciepło.

Kajtusiu, biegaj po zielonych łąkach, kiedyś spotkasz się znowu ze swoją ukochaną Panią. ( ' )