malagos Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Tym bardziej, ze nigdy nie ma pewności, ze pies znajdzie dom zaraz, za chwilę, często trzeba nastawić się na dłuuugie tymczasowanie. Quote
papryka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 już rozmawiałam z papryką Auro i jakie ustalenia w sprawie suńki biglowo-bassetowej?? Quote
auraa Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 po "akcji " sunia trafi do hotelu w ciepłym pomieszczeniu, gdzie przebywa dorosły bigiel. Będziemy w kontakcie telefonicznym. Quote
auraa Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Oby była bardziej biglowata niż bassetowata.. Quote
konfirm31 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 I ja też :). I pozdrawiam bohatera wątku :) Quote
papryka Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Witamy:) Bezik z Plamką wariują non stop:) obżerają się kostkami do "mymłania" z wapnem więc mają zajęcie w te deszczowe dni:)))) Pogoda u nas fatalna, cały dzień pada, nie chce się psiakom nawet na sikanie wyłazić:) Bezik to piecuch, lubi się wygrzać, przyzwyczajony do ciepła. Apetyt mu dopisuje, nie jest wybredny je wszystko:) Załatwia swoje potrzeby na dworzu, rzadko zdarza mu się nabrudzić w pomieszczeniu. Dba o swoje potrzeby Mądrala:) Jak nie zwraca się na niego uwagi to "wisi" na człowieku i szczeka dopóki się go nie pogłaszcze:) oby jutro pogoda dopisała - obiecaliśmy filmik i czekamy aż przestanie padać. Ostatnio jesteśmy pochłonięci wyciąganiem ze schronu suńki Gwiazdki (banerek niżej). 18.01 jest transport psiaków z Radys, mamy DT a zbieramy na karmę - to duży psiak. jeśli możecie rozsyłajcie wątek Gwiazdki:) Quote
papryka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Zapraszamy na bazarek dla Gwiazdki: http://www.dogomania...-110115-210115/ Robimy wszystko by Gwiazdka mogłą przyjechać z Krabikiem i Pianką Quote
kabaja Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Bezik piecuch :) i pomyśleć ,że jeszcze niedawno nie miał w ogóle dachu nad głową a co mówić o cieple a teraz szczęśliwy psiak . A może zrobić zdjęcia w pomieszczeniu aby ludzie zobaczyli jaki Bezik świetnie nadaje się do mieszkania . Quote
konfirm31 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Tez jestem za domowymi zdjęciami :). A że "piecuch"? Cóż, do dobrego i człowiek i pies, szybko się przyzwyczaja :) Quote
auraa Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Może rzeczywiście może mu zrobić parę zdjęć 'Kanapowych", to chyba się ludziom podoba. Quote
konfirm31 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Tak myślę. Ludzie chcą widzieć psa obok człowieka i ich wzajemną relację w warunkach domowych :) Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Fotki domowe do ogłoszeń - bezcenne! :) Quote
auraa Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Zaglądam do Bezika, dobry wieczór!!!!!!!!!!!! Quote
agat21 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Co tam u Bezika i sunieczki beaglowatej? Quote
papryka Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 dziewczyny w weekend obiecane fotki i filmik :) teraz mamy ta akcje psiaków z Radys ale udało się - 4 psiaki przyjeżdżają do nas w niedziele, fotki wrzucimy w sb, czasu brakuje ostatnio, ale w sb 100% nowe zdjęcia i filmik obiecany. Na szczęście te wichury już przeszły, położyło nam drzewo jedno (akurat na ogrodzenie więc mieliśmy dodatkową robotę) niech już wiosna idzie!!!:) Bezik bez zmian- bardzo się zżył z Plamką, ostatnio jak sam latał na wybiegu a Plamka została w boksie to strasznie piszczała za Bezikiem:) odwrotnie jest to samo więc jak latają to zawsze w duecie:) Quote
konfirm31 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 No, to czekamy na filmy :). Zaproszenie do kina ;) - przyjęte. Kaktus u Murki, też ma swoją "Julię" Quote
agat21 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 No co się dziwić, że szukają sobie "drugich połówek" - w końcu pies to też człowiek Quote
auraa Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Na wsi Bezik tez miał przyjaciółki, Arię i Wigę. Ten chłopak nie potrafi być sam :-) Quote
auraa Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Sunię musimy jakoś .... ale to ze względów operacyjnych sprawa na weekend. Quote
papryka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Bezik złamał ząb, i ma stan zapalny, dzisiaj był mój TZ z nim u weta, dostał pyralginę a jutro rano jada na zabieg usunięcia zęba, damy znać co i jak Quote
elik Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Biedaczek, pewnie go bardzo boli :( Wreszcie mam nieco więcej czasu i mogę przygotować paczke z ręcznikami, szmatami i coś tam jeszcze może się znajdzie. Poproszę na PW adres do wysyłki. Quote
Recommended Posts