Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie domny :)

Za to Tomek miał telefon  typu "Czy to pan prowadzi przytulisko, bo po wsi chodzi bezdomny pies" - Tomek polecił go zgłosić do gminy :(

Jacy ludzie po świętach się wrażliwi zrobili :\ Zauważyli bezdomnego psa!

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten pies to ponoć amstaff w czerwonej obroży (ktoś mówił Tomkowi o nim), ale jeszcze nie złapany do kojca. A tu taki mróz, ok. 7 rano było 18 stopni!

Posted

Ten pies to ponoć amstaff w czerwonej obroży (ktoś mówił Tomkowi o nim), ale jeszcze nie złapany do kojca. A tu taki mróz, ok. 7 rano było 18 stopni!

A tak sobie mówiłyśmy kiedyś, żeby się amstaff nie trafił.

To i na yorka czas przyjdzie !

Posted

Widziałam wczoraj Aresa pod jego blokiem. Niestety, byłam w samochodzie (z mężem, dwoma psami i wnukiem), wiec nie było mowy o witaniu się. Strasznie się cieszę, że nie jest już na tym krótkim sznurku przy ściance z desek :)

Posted

Prowadziłam korespondencję mejlową  z panią, która zapytała o ... Karusię. "Pokazałam" pani oczywiscie Arunię, ślicznie opisałam, ale pani zapadła w serce Kara i pani grzecznie podziękowała za inną suczkę.  A szkoda, bo to mógłby być dobry domek.

A ta małpeczka nic sobie z tego nie robi :)

Jaki to mądry psiak - wczoraj ją zdybałam, jak patrzyła na dwie zabawki lezące obok siebie na podłodze, wzięła w zęby jedną, położyła na drugiej i obie chwyciła w pyszczek i zaniosła sobie na kanapę :)

Posted

Oczywiscie, że i Aria znajdzie domek:) Przedostatni pies Rzepik znalazł w dzień po ogłoszeniu, to kolejny musi poczekać......

Wyróżniłam ogłoszenie na OLX.

Posted

Zaglądam do wnusi i widzę ,że obie z mamusią zapuściły korzenie w DT.Wiga dzielnie zniosła strzelaniny,a  w tym roku było ich nadzwyczaj dużo.

Też jest spryciula, widać mają to w genach.

Zyczę Arii dobrego DS ,a malagoskom zdrowia i wytrwałości w pomaganiu psim bidom.

Posted

Ja również życzę "naszym" psiakom wspaniałych domów a nam duuuuużo siły do dalszej pracy!

Najoryginalniejszą urodę ma Wiga a Aria "poszła " raczej w Bezika. Wcale nie są zwyczajne, są wspaniałe, tylko ludzie tego nie widzą!

Jak się cieszę, że nie stoją przywiązane na tych łańcuchach!!!!!!