Gusiaczek Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Koopa rzecz najważniejsza bez 2adań Wkuniu, dobry sze(w)f to idealny sprawa ;) spokojnej nocki Quote
Mattilu Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Ellig, dzieki za to co robisz dla tych dwoch chudziaszek Quote
ewu Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Ellig, dzieki za to co robisz dla tych dwoch chudziaszek Oj tak:) Ela, Ania.Ewa Marta -dziękuję Wam moje kochane :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
Ewa Marta Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Dziewczyny, a za co tu dziękować? Wszystkie tutaj robimy to samo:-) My tak naprawdę spijamy tę śmietankę, bo widzimy jak z przestraszonych ogonków robią nam się super kochane psiaki:-) To absolutnie czysta przyjemność i radość móc pomagać takim skarbom, do tego w tak doborowym towarzystwie:-) Cieszymy się bardzo z Waszej obecności, bo wiemy, że nie tylko nam zależy na tych suniach:-) Quote
auraa Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Sunie są cudowne, życzę im wspaniałych domów!!!! Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Dzień dobry:-) Cieszę się, że jest tak ciepło:-) Sunie mogą przebywać w ogródku i nie jest im zimno:-) Quote
Mattilu Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 No, a biedna żółwica już śpi i nawet nie pozna nowych koleżanek ;-) Quote
agat21 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 cudownie się dzieje u chudzinek :) czekam z wielką niecierpliwością na zdjęcia :) pewnie będą na nich trochu mniej chudzinki ;) Quote
Ellig Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Dzień dobry! Serdecznie witam wszystkich w ciepłe piątkowe popołudnie :) Quote
atulek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Poproszę nr. konta wspomogę grosikiem maleńkie. Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Poproszę nr. konta wspomogę grosikiem maleńkie. Bardzo serdecznie dziękujemy! Mam nadzieję, że uda mi się wysłać do Ciebie PW z numerem:-) Quote
atulek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Udało Ci się wysłać ,a mi odczytać i już przelew poleciał, ale będzie u Ciebie dopiero w poniedziałek. w weekend banki nie robią przelewówW Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Udało Ci się wysłać ,a mi odczytać i już przelew poleciał, ale będzie u Ciebie dopiero w poniedziałek. w weekend banki nie robią przelewówW Atulek, bardzo dziękujemy!!! Quote
atulek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Nie dziękujcie na zdrowie dla dziewczynek. Quote
Ellig Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Atulek, bardzo dziękujemy!!! Serdecznie dziękujemy :) Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Nie dziękujcie na zdrowie dla dziewczynek. atulek ..........Dobra Dusza na dogo znajomość wirtualna, a tak bliska sercu cieszę się ogromnie, że zawitałaś u W&M atulku Quote
atulek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Gusiaczku ,bo ja krok w krok za Tobą podążam. Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Gusiaczku ,bo ja krok w krok za Tobą podążam. obym na manowce Cię nie sprowadziła :) Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Nasze sunieczki mają też cichą wielbicielkę:-) Pani Beata, która rok temu adoptowała naszą Oli śledzi nasze wątki i dzisiaj wpłaciła dla suniek 100 zł!!! Pani Beato, najserdeczniej dziękujemy za wpłatę i za to, że Pani jest z nami:-) Mamy szczęście do ludzi, bo po pierwsze kochają Państwo Olisię, ale nie pozostajecie obojętni na los innych pokrzywdzonych i szukających swojego miejsca:-) Z radością pędzę do rozliczeń wpisać tę niespodziewaną wpłatę:-) Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Nasze sunieczki mają też cichą wielbicielkę :smile: Pani Beata, która rok temu adoptowała naszą Oli śledzi nasze wątki i dzisiaj wpłaciła dla suniek 100 zł!!! Pani Beato, najserdeczniej dziękujemy za wpłatę i za to, że Pani jest z nami:-) Mamy szczęście do ludzi, bo po pierwsze kochają Państwo Olisię, ale nie pozostajecie obojętni na los innych pokrzywdzonych i szukających swojego miejsca:-) Z radością pędzę do rozliczeń wpisać tę niespodziewaną wpłatę :smile: Bo Beaty fajne kobity są serce rośnie, gdy czytam takie niusy szkoda, że do rzadkości przynależne są takie gesty i Serce Ewuś, szczęście do ludzi nie jest przypadkowe .. Quote
auraa Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Początek był taki smutny a jest coraz lepiej !!!! 1 Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Bo Beaty fajne kobity są serce rośnie, gdy czytam takie niusy szkoda, że do rzadkości przynależne są takie gesty i Serce Ewuś, szczęście do ludzi nie jest przypadkowe .. Gusiaczku :loveu: Quote
Recommended Posts