Jump to content
Dogomania

Szkieleciki Wiki i Milka. Pati z przepukliną na brzuszku. Wiki i Milka już w DS. Pati szuka DS!

Recommended Posts

Posted

Skasowałam imię Lola w pierwszym poście. Jakoś nam do niej to imię nie pasuje.

Mi też nie ,) Lola, to jakaś zabawowa panienka, a to przecież jest milusia Milka :)

Posted

Witajcie kochane mordulki, piekna sesja Ewuniu, z wielka przyjemnościa slucham o tym jak Ania stosuje sie do moich zaleceń szkolenia Milki i ta malizna robi w tak krotkim czasie postępy, co bylo widac rowniez na filmiku.

Dobrego dnia dla Wszystkich życzę.

Posted

Ależ miałam frajdę oglądając filmiki i zdjęcia :loveu:

jestem pod wrażeniem Łatki - od tylu miesięcy gości u siebie Ogoniaste z radością, zrozumieniem

Łatko, miziam Cię wirtualnie, ale bardzo serdecznie

pan Pikuś, to naprawdę Klawy Facet ;)

Pozdrowienia i serdeczności zostawiam

Posted

Witajcie:-) Nie wiem, jak dawały radę w schronisku:-( Teraz już nic im nie grozi, a mimo to Milka jest bardzo ostrożna. Na zdjęciach nie widać jakie one są filigranowe. Mogłabym je nosić cały czas na rękach:-)

Posted

Poproszę nr. konta wspomogę grosikiem maleńkie.

Doszła wpłata od Atulek:-) No ładny mi grosik... całe 50 zł!!! Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc! Pędzę wpisać w rozliczenia ten prezent dla suniek:-)

Posted

Mam 2 potencjalne domki dla małej sunieczki - w Warszawie. Oba w bloku. Jeden z 2-letnim dzieckiem, cały czas ktoś jest w domu. Drugi - 8-letnia dziewczynka, bardzo malutkie mieszkanko, pies musiałby zostawać sam w domu na czas pracy pani, czyli ok. 8 godzin.

Posted

Mam 2 potencjalne domki dla małej sunieczki - w Warszawie. Oba w bloku. Jeden z 2-letnim dzieckiem, cały czas ktoś jest w domu. Drugi - 8-letnia dziewczynka, bardzo malutkie mieszkanko, pies musiałby zostawać sam w domu na czas pracy pani, czyli ok. 8 godzin.

Nutusiu, narazie odkarmiamy panienki, obie sunie są do szczepienia, a 2 tygodnie po szczepieniu Milka dodatkowo sterylkę. Narazie nie ogłaszamy malizn, pewnie dopiero za jakieś 2-3 tygodnie. Dzięki, że pomyślalaś, ale sunieczki musza mieć wszystko zrobione, żeby je oddać nowej Rodzince:-)

Posted

Nikt nie mówi, że mają iść do domu już dziś - póki co obie rodziny są gotowe poczekać, jeśli zaiskrzy pomiędzy ludźmi a psiakami... Na naszą Rudą też domek musi czekać i na to czekanie jest zdecydowany.

Posted

Witajcie:-) Kot Pikuś chyba nie wie, że jest kotem, bo od malutkiego kumplował się bardziej z psami, niż kotami:-) Lubi chodzić z Anią i psami na spacery:-) Na jednym z naszych wątków Elunia wgrywała filmik z takiego spaceru:-)

U suniek wszystko w porządku. Zajęte są odkrywaniem radości z przebywania na dworze i objadaniem się wszystkim, co dostaną. Mam nadzieję że w najbliższy weekend uda nam się zaszczepić obie, a potem jeszcze czeka nas sterylka Milki.

Posted

Ellig przekazała mi do sprzedania znaczki pocztowe, z których dochód miał zasilić konto suniek. Mój były teść zajmuje się filatelistyką i za jego pośrednictwem znaczki zostały sprzedane za 185 zł:-) 

Eluniu, pięknie Ci dziękuję i zapisuję w post rozliczeniowy:-)