danyww Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Miód na serce widząc tak szczęśliwe maleństwa. :loveu: Śliczne suńki, prześliczne. :) Quote
elik Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Skasowałam imię Lola w pierwszym poście. Jakoś nam do niej to imię nie pasuje. Mi też nie ,) Lola, to jakaś zabawowa panienka, a to przecież jest milusia Milka :) Quote
Ellig Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Witajcie kochane mordulki, piekna sesja Ewuniu, z wielka przyjemnościa slucham o tym jak Ania stosuje sie do moich zaleceń szkolenia Milki i ta malizna robi w tak krotkim czasie postępy, co bylo widac rowniez na filmiku. Dobrego dnia dla Wszystkich życzę. Quote
Gusiaczek Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ależ miałam frajdę oglądając filmiki i zdjęcia :loveu: jestem pod wrażeniem Łatki - od tylu miesięcy gości u siebie Ogoniaste z radością, zrozumieniem Łatko, miziam Cię wirtualnie, ale bardzo serdecznie pan Pikuś, to naprawdę Klawy Facet ;) Pozdrowienia i serdeczności zostawiam Quote
Mattilu Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Śliczne dziewuszki obie, takie delikatne :-) Quote
Ewa Marta Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Witajcie:-) Nie wiem, jak dawały radę w schronisku:-( Teraz już nic im nie grozi, a mimo to Milka jest bardzo ostrożna. Na zdjęciach nie widać jakie one są filigranowe. Mogłabym je nosić cały czas na rękach:-) Quote
Isadora7 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Się w nadchodzący łykendzik wybieram do panienek :) Quote
Ewa Marta Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Się w nadchodzący łykendzik wybieram do panienek :) HURRRAAA!!! Quote
Ewa Marta Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Poproszę nr. konta wspomogę grosikiem maleńkie. Doszła wpłata od Atulek:-) No ładny mi grosik... całe 50 zł!!! Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc! Pędzę wpisać w rozliczenia ten prezent dla suniek:-) Quote
Nutusia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Mam 2 potencjalne domki dla małej sunieczki - w Warszawie. Oba w bloku. Jeden z 2-letnim dzieckiem, cały czas ktoś jest w domu. Drugi - 8-letnia dziewczynka, bardzo malutkie mieszkanko, pies musiałby zostawać sam w domu na czas pracy pani, czyli ok. 8 godzin. Quote
Ewa Marta Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Mam 2 potencjalne domki dla małej sunieczki - w Warszawie. Oba w bloku. Jeden z 2-letnim dzieckiem, cały czas ktoś jest w domu. Drugi - 8-letnia dziewczynka, bardzo malutkie mieszkanko, pies musiałby zostawać sam w domu na czas pracy pani, czyli ok. 8 godzin. Nutusiu, narazie odkarmiamy panienki, obie sunie są do szczepienia, a 2 tygodnie po szczepieniu Milka dodatkowo sterylkę. Narazie nie ogłaszamy malizn, pewnie dopiero za jakieś 2-3 tygodnie. Dzięki, że pomyślalaś, ale sunieczki musza mieć wszystko zrobione, żeby je oddać nowej Rodzince:-) Quote
Nutusia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Nikt nie mówi, że mają iść do domu już dziś - póki co obie rodziny są gotowe poczekać, jeśli zaiskrzy pomiędzy ludźmi a psiakami... Na naszą Rudą też domek musi czekać i na to czekanie jest zdecydowany. Quote
ludka Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Jakie szczęśliwe kruszynki :) I kot w zespole powitalnym, hehe. Tez pożera watrobkowe ciasteczka? Quote
Ewa Marta Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Witajcie:-) Kot Pikuś chyba nie wie, że jest kotem, bo od malutkiego kumplował się bardziej z psami, niż kotami:-) Lubi chodzić z Anią i psami na spacery:-) Na jednym z naszych wątków Elunia wgrywała filmik z takiego spaceru:-) U suniek wszystko w porządku. Zajęte są odkrywaniem radości z przebywania na dworze i objadaniem się wszystkim, co dostaną. Mam nadzieję że w najbliższy weekend uda nam się zaszczepić obie, a potem jeszcze czeka nas sterylka Milki. Quote
Gusiaczek Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Zaglądam do Dziewczynek z serdecznościami :) Quote
Ewa Marta Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Zaglądam do Dziewczynek z serdecznościami :) Bardzo dziękujemy:-) Quote
Mattilu Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 ja też zaglądam i czekam na weekend :-) Quote
Ewa Marta Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Ellig przekazała mi do sprzedania znaczki pocztowe, z których dochód miał zasilić konto suniek. Mój były teść zajmuje się filatelistyką i za jego pośrednictwem znaczki zostały sprzedane za 185 zł:-) Eluniu, pięknie Ci dziękuję i zapisuję w post rozliczeniowy:-) Quote
Isadora7 Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 odwiedzam panienki póki co jeszcze na dogo Quote
Recommended Posts