Nutusia Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Trochę się obawiam takich niezdecydowanych ludzi, co to "chciałabym, a boję się"... Obym się w tym przypadku baaaaaaaaaardzo myliła! ;) Quote
elik Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Myślę, że nie można uogólniać. Decyzje nawet takie same, mają inne podstawy, inne genezy, choć czasem faktycznie takie zmienne decyzje nie wróżą niczego dobrego. Miejmy nadzieję, że nie tym razem :) Quote
ewu Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Trochę się obawiam takich niezdecydowanych ludzi, co to "chciałabym, a boję się"... Obym się w tym przypadku baaaaaaaaaardzo myliła! ;) Pani jest zdecydowana i zakochana. Napisała długiego maila o sobie i rodzinie. Bardzo Jej zależy. Renata wieczorem się do mnie odezwie. 1 Quote
ewu Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Niestety pomimo wielkiego zaangażowania Pani uznałyśmy z Renatą,że to będzie dobry dom ale jednak nie dla Misi. Quote
Nutusia Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Zdarza się. W końcu nie chodzi o to, żeby pies poszedł do adopcji, tylko o to, by ta adopcja była ze wszech miar udana i szczęśliwa - dla obu stron, i psa i ludzia. 3 Quote
asiuniab Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Niestety pomimo wielkiego zaangażowania Pani uznałyśmy z Renatą,że to będzie dobry dom ale jednak nie dla Misi. a innego psa Pani podesłałyście? Quote
ewu Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 a innego psa Pani podesłałyście? Asiu to musi być chyba szkolony pies. Z pewnością nie pies ze schroniska. Jestem z Panią w kontakcie. Quote
asiuniab Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Asiu to musi być chyba szkolony pies. Z pewnością nie pies ze schroniska. Jestem z Panią w kontakcie. czyli Pani chyba niedoświadczona? Quote
Onaa Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Misia nie znosi deszczu, na spacerkach od razu wraca do domu :-). Oprócz tego ma charakterek psiej ksieżniczki:-). Obraża sie, jak coś jest nie po jej myśli. Ale za to jak słodko daje buziaki. Rano domaga śie pieśźczot. Duzego teź chce na powitanie całówac, fajnie to wygłada :-). Za to on jej czule usźka wylizuje. Quote
Onaa Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Misia miała wczoraj sesję fotograficzną, koleżanka stwierdziła że ona jest urocza :). Tylko na polu to takie małe adhd, tak że modelka z niej trudna. No i Misia wybrała się na polowanie, tym razem na kotka .. Kotek uciekł a Misia szczekała w czyimś ogródku (mieszkania na parterze mają takie małe ogródki), koleżanka weszła jakoś tam przez żywopłot a ja łapałam łobuzka Miskę z drugiej strony :). Quote
Onaa Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Całe 4 i poł kilo łobuza i włóczykija :-). Ale łobuzuje tylko na polu, w domu jest spokojna. Quote
Poker Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Jak z jej sprawnością? Mam domek dla małej suni ,ale jest w nim kotek. Quote
Onaa Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Misia ma problem ze stópką - te mięśnie nie są w pełni sprawne bo były długo unieruchomiona, wymaga masowania i ćwiczeń, co niezbyt lubi jak się z nią robi.Ale tak poza tym to skacze , biega, wskakuje na i z łózka, chodzi po schodach, potrafi złapać lecącego ptaka, goni koty, tak że świetnie daje sobie radę. To bardziej wizualnie się rzuca w oczy. Poker a to jakiś sprawdzony dobry dom ? I nie wiem jak z tymi kotami, może by się przyzwyczaiła do swojego kota ? w sumie sama jest mniejsza albo taka jak niejeden kotek. Ale ma instynkty do polowania, łowienia. Quote
Onaa Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Misia powoli pakuje walizki, dt bardzo ciezko, malenka tez bedzie smutna, ale nadzieja ze w ds bedzie kochana i szczęśliwa. 1 Quote
jola&tina Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Misia powoli pakuje walizki, dt bardzo ciezko, malenka tez bedzie smutna, ale nadzieja ze w ds bedzie kochana i szczęśliwa. Powiedz coś więcej? :) Quote
Onaa Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Dzisiaj była wizyta pa w Kotulinie. Na Misie czeka domek i 11 letnia dziewczynka. Mieszkanie w bloku ale z małym ogrodkiem. Organizujemy transport. 1 Quote
ewu Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Byłam na wizycie pa. Bardzo wzruszająca i pełna emocji wizyta. Poza uroczą, miłą, ciepłą Panią na Misię czeka 11-letnia Weronka. Misia będzie cały światem Weroniki. Dobry, czuły, kochający dom , mili otwarci ludzie, śliczna okolica, przy domu ogrodzony , uroczy ogródek. Przy okazji wizyty miałam frajdę bo jechałam z Mamą Weroniki skuterem, fantastyczne uczucie:) 1 Quote
ewu Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Weronika to wyjątkowa, cudowna dziewczynka. Mądra, wrażliwa, uczuciowa. Dzisiaj wiele się nauczyłam o małej Weroniki. Quote
Poker Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Wspaniałe wieści.Mam nadzieję ,ze i Karmelek kiedyś trafi do tak wspaniałego domku. Quote
ewu Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jestem tego pewna, Karmelek też znajdzie swój dom:) Quote
jola&tina Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jeżeli ewu tak pisze po wizycie, to możemy być spokojne. Kamień spadł mi z serca i sumienie przestanie dręczyć. Tylko ewu po co Ty jeździłaś na tym skuterze? Odważna z ćiebie kobieta! Ale jak ewu powierzyła swoje życie Mamie Weroniki :) , to i Misię Mamie i Weronice można powierzyć :) 2 Quote
Recommended Posts