Poker Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Możemy odetchnąć, po takim publicznym ujawnieniu się pańci, na pewno Etna już pozostanie w tym DS. I wygląda na to ,że niczego więcej nie pożarła.Widocznie u LILU wyrobiła swoją normę. Quote
Marycha35 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Etna miała szczęście, brawo:):):) WESOŁYCH ŚWIĄT:) Quote
Bonsai Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 "Dzień dobry, Etna ma się dobrze, jest oczkiem w głowie rodziców, nie widzą poza sobą świata. Nie chce jeść suchej karmy woli obiadki oraz smakołyki". Takie miłe info dostałam, a do tego zdjęcia! z kumplamina dworzez Panią Quote
Poker Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 No tak, pies na stole.To faktycznie sfisiowali dokumentnie. Quote
Elisabeta Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Nieźle... :) Może to tylko do zdjęcia, Poker. ;) Zresztą kotom wolno łazic po stołach. Pies jest gorszy? :D Najważniejsze, że wszystko ok. Quote
LILUtosi Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ja tez. Zreszta moje serce ona tez przerobila. Quote
Bonsai Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tak, 6 lipca dostałam SMS: "dzień dobry przesyłamy pozdrowienia od Etny która daje wielka radość rodzicom, którzy świata poza nią nie widza. Ma sie dobrze, nie choruje, swietnie sie bawi. :-)" I do tego zdjecie, pózniej wkleję. Przepraszam ze, nic nie pisałam. ;) Quote
bakusiowa Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tak, 6 lipca dostałam SMS: "dzień dobry przesyłamy pozdrowienia od Etny która daje wielka radość rodzicom, którzy świata poza nią nie widza. Ma sie dobrze, nie choruje, swietnie sie bawi. :-)" I do tego zdjecie, pózniej wkleję. Przepraszam ze, nic nie pisałam. ;) Popraw się i zamieść zdjęcie. :lol: 1 Quote
Elisabeta Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Popraw się i zamieść zdjęcie. :lol: Czekamy... :D Quote
Bonsai Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Wybaczcie zwłokę ;) Nie wiem które wklejałam, więc wrzucam dwa ostatnie zdjęcia. ;) Co jakiś czas sami z siebie do mnie piszą, to miłe. ;) podróżniczka ze swoją Panią Quote
Elisabeta Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Nie wiem które wklejałam, więc wrzucam dwa ostatnie zdjęcia. ;) Sprawdziłam... Zdjęcie na stole już było, ale... inne. He he he. Kochana Etna. :) Quote
bakusiowa Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 To się trafiło łobuzicy. Oby teraz i dla Feliksa znalazł sie taki dobry domek. Quote
Recommended Posts