edek Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 LILUtosiu jak Etna zareagowała na nowych właścicieli ? Quote
LILUtosi Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Ona cieszy się na wszystkich ludzi i łasi. Tu nie było wyjątku. Ale nie chciała wychodzić za płot. Spanikowała od razu jak jej założyłam obroże. Noc nieprzespana z padaczką, biedny psiak. Quote
Sara2011 Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Biedny psiaczek. LILU, a to Twój psiak czy któryś z czekających na adopcję? Quote
LILUtosi Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Nie mój ale też nie czekający na adopcję bo się nie nadawał. Że niby agresywny. Pracowałam z nim pół roku i stanęłam w miejscu. Poprosiłam o konsultację 2+4 właśnie i moje obawy potwierdzili że coś z nim nie tak i najpierw trzeba wykluczyć neurologię. No i wczoraj atak potwierdził tezę. Potrzebuję wlewki, dziś jadę po receptę ale nie wiem czy gdzieś kupię już dziś czy będzie na zamówienie. Może ma ktoś ze dwie dawki ? Quote
Bonsai Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Przy padaczce podaje sie diazepam doodbytniczo w razie ataku, kupisz go w każdej aptece na receptę. Quote
Bonsai Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Miałam telefon od Państwa. Etna spała już z nimi w łóżku. ;) Wczoraj była trochę wycofana i nie chciała wychodzić na ogród, więc zapoznanie z pieskami córki odbyło się dziś i Etna była przeszczęśliwa - pięknie biegali w zabawie. Poza tym apetyt ma ogromny. Była sama w domu krótką chwilę, ale nic nie pogryzła, bo miała swoje dwie zabawki i gryzaczek, który kupił jej pan. Podobno chodzi krok w krok za swoimi nowymi właścicielami. :) Quote
Elisabeta Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Słodka, kochana Etna... :) Państwo dostali prawdziwy Skarb. :D Będzie mi brakowac nowych zdjęc w albumie Etnusi. Widziałyście te ostatnie wstawione tydzień temu?... Lilu w całym zamieszaniu z wizytą PA już nawet nie pokazała na wątku... ;) Quote
Poker Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Wspaniałe wiadomości. Etna pokazuje swoją wersję eksportową i oby tak zostało. LILU, jak piesio? Oby to nie był guz mózgu. Quote
edek Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Miałam telefon od Państwa. Etna spała już z nimi w łóżku. ;) Wczoraj była trochę wycofana i nie chciała wychodzić na ogród, więc zapoznanie z pieskami córki odbyło się dziś i Etna była przeszczęśliwa - pięknie biegali w zabawie. Poza tym apetyt ma ogromny. Była sama w domu krótką chwilę, ale nic nie pogryzła, bo miała swoje dwie zabawki i gryzaczek, który kupił jej pan. Podobno chodzi krok w krok za swoimi nowymi właścicielami. :) Super, troszkę się uspokoiłam. Zawsze mam nerwa przy adopcjach. Quote
edek Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Tak z innej beczki, czy wyciągacie nst bidę ? Jeśli psiak trafi do LILUtosi to moja deklaracja zostaje. Quote
mari23 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Miałam telefon od Państwa. Etna spała już z nimi w łóżku. ;) Wczoraj była trochę wycofana i nie chciała wychodzić na ogród, więc zapoznanie z pieskami córki odbyło się dziś i Etna była przeszczęśliwa - pięknie biegali w zabawie. Poza tym apetyt ma ogromny. Była sama w domu krótką chwilę, ale nic nie pogryzła, bo miała swoje dwie zabawki i gryzaczek, który kupił jej pan. Podobno chodzi krok w krok za swoimi nowymi właścicielami. :) bardzo, bardzo się cieszę z takich wieści !!! :) Quote
Poker Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Super, troszkę się uspokoiłam. Zawsze mam nerwa przy adopcjach. A kto ich nie ma? Quote
LILUtosi Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Wspaniałe wiadomości. Etna pokazuje swoją wersję eksportową i oby tak zostało. LILU, jak piesio? Oby to nie był guz mózgu. O tym czy guz czy nie guz dowiem się we wtorek. Jeśli guz to niestety wyrok. :-( Byłam we Wrocławiu po receptę. Oczywiście lek do odbioru jutro. Nie wiem czy w trakcie miał atak. Od kiedy wróciłam na razie cisza oprócz tego że podłoga do mycia. Quote
LILUtosi Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Tak z innej beczki, czy wyciągacie nst bidę ? Jeśli psiak trafi do LILUtosi to moja deklaracja zostaje. Myślę że chwilę należy poczekać. Nie wiadomo czy sie nie wkurzą jak Etna zje niedzielne buty. Quote
Sara2011 Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 O tym czy guz czy nie guz dowiem się we wtorek. Jeśli guz to niestety wyrok. :-( Byłam we Wrocławiu po receptę. Oczywiście lek do odbioru jutro. Nie wiem czy w trakcie miał atak. Od kiedy wróciłam na razie cisza oprócz tego że podłoga do mycia. LILU, czy ten piesek z padaczką jest na którymś zdjęciu z Etną? Quote
LILUtosi Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Nie, ale wygląda prawie jak ona tylko większy ;-) Quote
Bonsai Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Tak z innej beczki, czy wyciągacie nst bidę ? Jeśli psiak trafi do LILUtosi to moja deklaracja zostaje. Tak, chcemy wyciągnąć takiego bardzo przestraszonego pieska, który nie wychodzi z budy i nic nie je. Oczywiście do LILUtosi. :) Tylko najpierw niech Etna się naprawdę zadomowi. Quote
edek Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Tak, chcemy wyciągnąć takiego bardzo przestraszonego pieska, który nie wychodzi z budy i nic nie je. Oczywiście do LILUtosi. :) Tylko najpierw niech Etna się naprawdę zadomowi. Jasne. Ja tylko chciałam zasygnalizować, żebyście się zastanowiły ;). Quote
WIGA Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 "Jakby co "to i moja deklaracja zostaje.A wlasciciele Etny uprzedzeni,to moze upilnuja swiatecznego obuwia! Quote
bakusiowa Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Etna, sprawuj się żeby nie było zwrotu. Moja deklaracja też zostaje dla następnego psiaka. Quote
Sara2011 Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Dziękuję kochani, że wyrażacie zgodę na przeniesienie deklaracji na innego psiaka z przytuliska "G". Zobaczymy ile osób się zgodzi przenieść deklaracje a wtedy zdecydujemy czy wyciągamy psiaka czy nas jednak nie stać na to. Na razie sobie tu zapiszę: 1. edek-10zł 2. WIGA-10zł 3. bakusiowa-20zł 4. Sara2011-20zł 5. dorota1-10zł (deklaracja złożona na wątku Raksy) 6. Poker-20zł (deklaracja złożona na wątku Raksy) 7. magenka1-10zł 8. Bonsai-10zł 9. Ewa P.(wolontariuszka)-30zł Razem -140zł Quote
magenka1 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Moja deklaracja tez zostaje aż w przytulisku nikogo nie będzie Quote
Recommended Posts