Jump to content
Dogomania

ETNA z przytuliska "G" pojechała do DS. Teraz trzymamy kciuki za aklimatyzację!

Recommended Posts

Posted

Ona cieszy się na wszystkich ludzi i łasi. Tu nie było wyjątku. Ale nie chciała wychodzić za płot. Spanikowała od razu jak jej założyłam obroże.

Noc nieprzespana z padaczką, biedny psiak.

Posted

Nie mój ale też nie czekający na adopcję bo się nie nadawał. Że niby agresywny. Pracowałam z nim pół roku i stanęłam w miejscu. Poprosiłam o konsultację 2+4 właśnie i moje obawy potwierdzili że coś z nim nie tak i najpierw trzeba wykluczyć neurologię. No i wczoraj atak potwierdził tezę. Potrzebuję wlewki, dziś jadę po receptę ale nie wiem czy gdzieś kupię już dziś czy będzie na zamówienie. Może ma ktoś ze dwie dawki ?

Posted

Miałam telefon od Państwa. Etna spała już z nimi w łóżku. ;) Wczoraj była trochę wycofana i nie chciała wychodzić na ogród, więc zapoznanie z pieskami córki odbyło się dziś i Etna była przeszczęśliwa - pięknie biegali w zabawie. Poza tym apetyt ma ogromny. Była sama w domu krótką chwilę, ale nic nie pogryzła, bo miała swoje dwie zabawki i gryzaczek, który kupił jej pan. Podobno chodzi krok w krok za swoimi nowymi właścicielami. :)

Posted

Słodka, kochana Etna... :)  Państwo dostali prawdziwy Skarb.  :D

Będzie mi brakowac nowych zdjęc w albumie Etnusi.

Widziałyście te ostatnie wstawione tydzień temu?...

Lilu w całym zamieszaniu z wizytą PA już nawet nie pokazała na wątku... ;)

Posted

Miałam telefon od Państwa. Etna spała już z nimi w łóżku. ;) Wczoraj była trochę wycofana i nie chciała wychodzić na ogród, więc zapoznanie z pieskami córki odbyło się dziś i Etna była przeszczęśliwa - pięknie biegali w zabawie. Poza tym apetyt ma ogromny. Była sama w domu krótką chwilę, ale nic nie pogryzła, bo miała swoje dwie zabawki i gryzaczek, który kupił jej pan. Podobno chodzi krok w krok za swoimi nowymi właścicielami. :)

Super, troszkę się uspokoiłam. Zawsze mam nerwa przy adopcjach.
Posted

bardzo, bardzo się cieszę z takich wieści !!! :)

Posted

Wspaniałe wiadomości. Etna pokazuje swoją wersję eksportową i oby tak zostało.

LILU, jak piesio? Oby to nie był guz mózgu.

O tym czy guz czy nie guz dowiem się we wtorek. Jeśli guz to niestety wyrok. :-(  Byłam we Wrocławiu po receptę. Oczywiście lek do odbioru jutro. Nie wiem czy w trakcie miał atak. Od kiedy wróciłam na razie cisza oprócz tego że podłoga do mycia.

Posted

Tak z innej beczki, czy wyciągacie nst bidę ? Jeśli psiak trafi do LILUtosi to moja deklaracja zostaje.

Myślę że chwilę należy poczekać. Nie wiadomo czy sie nie wkurzą jak Etna zje niedzielne buty.

Posted

O tym czy guz czy nie guz dowiem się we wtorek. Jeśli guz to niestety wyrok. :-(  Byłam we Wrocławiu po receptę. Oczywiście lek do odbioru jutro. Nie wiem czy w trakcie miał atak. Od kiedy wróciłam na razie cisza oprócz tego że podłoga do mycia.

LILU, czy ten piesek z padaczką jest na którymś zdjęciu z Etną?

Posted

Tak z innej beczki, czy wyciągacie nst bidę ? Jeśli psiak trafi do LILUtosi to moja deklaracja zostaje.

Tak, chcemy wyciągnąć takiego bardzo przestraszonego pieska, który nie wychodzi z budy i nic nie je. Oczywiście do LILUtosi. :) Tylko najpierw niech Etna się naprawdę zadomowi.
Posted

Tak, chcemy wyciągnąć takiego bardzo przestraszonego pieska, który nie wychodzi z budy i nic nie je. Oczywiście do LILUtosi. :) Tylko najpierw niech Etna się naprawdę zadomowi.

Jasne. Ja tylko chciałam zasygnalizować, żebyście się zastanowiły ;).
Posted

Dziękuję kochani, że wyrażacie zgodę na przeniesienie deklaracji na innego psiaka z przytuliska "G". Zobaczymy ile osób się zgodzi przenieść deklaracje a wtedy zdecydujemy czy wyciągamy psiaka czy nas jednak nie stać na to.

Na razie sobie tu zapiszę:

1. edek-10zł

2. WIGA-10zł

3. bakusiowa-20zł

4. Sara2011-20zł

5. dorota1-10zł (deklaracja złożona na wątku Raksy)

6. Poker-20zł (deklaracja złożona na wątku Raksy)

7. magenka1-10zł

8. Bonsai-10zł

9. Ewa P.(wolontariuszka)-30zł

Razem -140zł