ania91sc Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 A teraz śpieszę poinformować, że dzisiaj Frycia udała się ze mną na spacerek i zdecydowanie była w lepszym nastroju niż ostatnio. Do schroniska dotarłam nieco później i dziewczyna była już chyba lekko zrezygnowana, dlatego też musiałam wchodzić po nią do boksu :) Jednak jak tylko mnie ujrzała to radości nie było końca. Na spacerku byłyśmy dziś wyjątkowo same z czego Frytka się ucieszyła, bo mogła się mną sama nacieszyć. Oczywiście nie obeszło się bez głaskanka i podjadania :D Dowiedziałam się też od pracowników, że Frytka raczej unika ludzi odwiedzających schronisko, dlatego też ma mniejsze szanse na adopcję. Zazwyczaj jak ktoś przychodzi obejrzeć psiaki to ona nawet nie śpieszy aby podejść do krat boksu. Za to dojada wszystko po swoich psich kolegach i z miesiąca na miesiąc jest coraz grubsza... Powiedziałam też dziś Fryci w tajemnicy, że ma nowe ciocie, które będą ją odwiedzać na wątku i kibicować za co sama OGROMNIE dziękuję i was ściska!!! :) Quote
aniah Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Co do Dziennika Zachodniego, to teraz naszymi psami ma się zajmować chyba Klaudia K. (a przynajmniej ona się zgłaszała na FB), więc możesz do niej napisać, żeby wstawiła Frycię ;) Quote
halszka Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 melduję się na zaproszenie,zapisuję wątek i wrócę przeczytać Quote
cancer43 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Przyszłam na zaproszenie do cudnej psiny.poczytam wątek Quote
agat21 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Fajnie, że Frycia trochę weselsza :) A te ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim to dają dobre rezultaty? Czy udało Wam się wyadoptować jakieś psiaki dzięki nim? Quote
yolanovi Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Dziewczynki, ja mogę Frytkę wysłać do DZ. Potrzebny jest krótki, treściwy anons (6 linii, ok 170 znaków) oraz jedna fota. Ponadto dane do kontaktu. Taki anons w wydaniu weekendowym, ukazuje się piątek, kosztuje niecałe 36 zł, tyle przynajmniej płaciłam jak robiłam ogłoszenie w styczniu 2015. Odzew z ogłoszeń w prasie jest dość duży, choć nie zawsze są to te domki na które czekamy. Quote
agat21 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ja chętnie opłacę ogłoszenie dla Frytki w DZ Quote
yolanovi Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Fajnie, że Frycia trochę weselsza :) A te ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim to dają dobre rezultaty? Czy udało Wam się wyadoptować jakieś psiaki dzięki nim? Nam od ręki poszedł do fajnego domu Marlon z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/131618-gryś-zaginął-uratowany-ze-szczytów-marlon-ma-dom-dziękujemy-wszystkim-za-pomoc/, właśnie z ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim :) Quote
Norkowa Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Zjawiam się i ja u Frytki i zapisuję wątek:) Piękne psisko!:) Quote
Patrycja* Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Oooo jak cudnie na nich wyszła :) na pewno ukradnę któreś na fb ;) Quote
ania91sc Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Dziękuję wam bardzo za odzew :) W razie czego na pewno odezwę się do odpowiednich cioteczek w sprawie dziennika zachodniego :) Ale wstrzymajmy się z tym do środy, gdyż pojawiło się malutkie światełko w tunelu, o którym na razie nie chcę nic mówić :) Quote
Thaenda Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ja dopiero teraz do Fryci dotarłam i od razu mogę tak po cichutku kciuki trzymać ;) Quote
choba Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Trzymam kciuki, żeby światełko się powiększyło ;) Quote
AlfaLS Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 To bardzo trzymamy kciuki za to światełko w tunelu . Quote
Gusiaczek Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Piękna jest :) Dołączam oczywiście do kciukających Quote
Patrycja* Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Również trzymam kciuki, by na końcu tunelu czekał na Frycię wymarzony domek :) Quote
Recommended Posts