Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekałam na decyzję Kluby Wytrwałych Baloniarek w sprawie dofinansowania kosztów sterylki (poprosiła o to Gusiaczek), a tymczasem Ellig odpisała na tym wątku, ze skoro od Meli Jakimiuk wpłynęły pieniądze na sterylizację, to Gusiaczek musi napisać czy dalej wnioskuje o pomoc dla Żaby.

Gusiaczek wycofała swoją prośbę............

Niestety nie doczytano postu nr 98 i 99, który napisała Mela.

Dziękuję i tak za chęć pomocy, choć wiele z niej nie wynikło........

Obecnie mamy dla Żabki 400 zł. Z tych pieniędzy trzeba zapłacić 150 zł za sterylizację oraz 30 zł za karmę.

Jutro podam do gluchypies nr konta do wpłat - do weterynarza oraz do hoteliku, w którym Żabka jest na DT.

Posted

Bela51 oraz ALFA proszę o podanie na pw adresów e-mailowych, bo bez nich nie uda mi się wysłać do WAS treści do ogłoszeń wraz z danymi Angeliki.

Dziękuję !

Posted

Bela51 oraz ALFA proszę o podanie na pw adresów e-mailowych, bo bez nich nie uda mi się wysłać do WAS treści do ogłoszeń wraz z danymi Angeliki.

Dziękuję !

Ja na razie nie lubię tego nowego PW to piszę tu: [email protected]

Później wykasuję i gitara :evil_lol: . 

Posted

Dziewczyny wysłałam tekst do ogłoszeń na wskazane e-maile:

ALFA - proszę o ogłoszenia na Katowice,

Bela - proszę o ogłoszenia na Warszawę.

Ania68 poprosiłam o ogłoszenai na Kraków, ale do  niej e-maial pisałam wcześniej.

Co do banerka Żabki - Ayaame - dziękuję za ponowne wstawienie.

Posted

Dziewczyny wysłałam tekst do ogłoszeń na wskazane e-maile:

ALFA - proszę o ogłoszenia na Katowice,

Bela - proszę o ogłoszenia na Warszawę.

Ania68 poprosiłam o ogłoszenai na Kraków, ale do  niej e-maial pisałam wcześniej.

Co do banerka Żabki - Ayaame - dziękuję za ponowne wstawienie.

Dane do ogłoszeń wysłałam do Ziutki, czekam na realizację. Ogłoszenia będą na Kraków.

Jeżeli chodzi o banerek, to nie pomogę, bo ciężko mi cokolwiek zrobić na tym nowym dogo :(

Obiecany bazarek zrobię, tylko chcę troszkę odczekać, aż ludzie troszkę ogarną nowości, na razie mam wrażenie, że jest nas na dogo mniej niż przed zmianami :(

Aha, jak będą już ogłoszenia, oczywiście wstawię tutaj linki do nich.

Posted

Dostałam tekst ogłoszen, ale identyczny z tymi powyzej. Obie z ania68 korzystamy z tego samego bazarku  ( wiec ogłoszenia sa na tych samych portalach ) Nie moga byc z tym samym tekstem, tytułem i zdjeciami na inne wojewodztwo, bo usuną. :lookarou:

Posted

Dostałam tekst ogłoszen, ale identyczny z tymi powyzej. Obie z ania68 korzystamy z tego samego bazarku  ( wiec ogłoszenia sa na tych samych portalach ) Nie moga byc z tym samym tekstem, tytułem i zdjeciami na inne wojewodztwo, bo usuną. :lookarou:

Belu kochana, nie znam się na ogłoszeniach, ale słyszałam, że trzeba zmienić opis zdjęcia i tytuł, wtedy wchodzą. Może napisz do Ziutki, może Ona to pozmienia?

Posted

Witam!

Wczoraj wieczorem wysłałam do gluchypies dane do wpłaty za karmę i za sterylizację na e-maila. Mam potwierdzenie, ze e-mail dotarł i przelewy polecą dzisiaj.

Posted

Zaktualizowałam rozliczenie Żabki w poście 9, aktualnie jej konto to 455 złotych. Jak tylko dostanę dane do wpłaty za sterylizację i karmę, to zrobię przelew.

Dziękuję za rozliczenie.

Cieszę się, ze Żabce trochę kasy przybyło, bo zaraz zniknie z konta 180 zł(zwrot za karmę i sterylizację).
Posted

Belu kochana, nie znam się na ogłoszeniach, ale słyszałam, że trzeba zmienić opis zdjęcia i tytuł, wtedy wchodzą. Może napisz do Ziutki, może Ona to pozmienia?

A moze warto zrobic ogłoszenia na innych bazarkach ogłoszeniowych?

Tylko sugeruję, bo nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie kto robi, czy raczej chodzi o to na jakich portalach robi osoba, która je wykonuje.
Posted

Chciałam jeszcze zapytac cyz ktos mógłby zrobić Żabce wyróżnione ogłoszenie, bo o te prosiła Angelika.

A jeśli ktoś wie kto tu na dogo robi takie ogłoszenia, to dajcie proszę znać, to kupimy te ogłoszenia dla Żabki. Ostatecznie ma jakieś pieniądze w swojej skarpecie.