rytka2 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ryteczko kochana :calus: , zaglądam, zaglądam i czytam po 4 razy, bo wiesz; twoja składnia i zdania mające 5 metryów, więc się muszę wczytać... ;-) . A potem rechoczę przez godzinę i sił już brak na komentowanie... :kiss_2: . no wiesz składnia ,ortografia nie znam :siara: .Rozumiem,że rechoczesz z mojej składni i potem brak sił na komentowanie to jest możliwe.Ja specjalnie tak pisze ,żeby rozwijać wyobrażnie czytelnika (wyobraż sobie kropki przecinki duże litery)i zmusić go do wysiłku a nie takie leniwe czytanie.Pozatym ważna jest treść a nie forma.Poważnie to ja sama nie czytam co pisze bo musiałabym poprawiać i poprawiać a tak to se klepie co mi slina przyniesie o dziwo w formie papierowej mniej błędów robie .Papier nie przymuje widać wszystkiego. Quote
togaa Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 przeznaczenie...nie martw sie ciotka przywiozłam odwioze :grins: Potwierdzam; przywiozła. :calus: Timonek cały , zdrowy, pachnący , zadbany, wrócił wczoraj z okolic Poznania do Tychów. Znowu przejchał 500 km..!!! ryteczko2, super sie spisałaś ! Dziękujemy kochana ! A w Tychach już czekała na Timona Pani Krystyna i zabrała do siebie, do pięknego Oczkowa nad Żywieckim Jeziorem. Na zawsze... A to Lola, rezydentka; I nasz Timonek w nowym domku; Quote
mar.gajko Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Jesu, a ta Lola to nie zje malutkiego ;) Timusia????? Quote
togaa Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Jesu, a ta Lola to nie zje malutkiego ;) Timusia????? Ależ pewnie że były emocje, jeszcze jakie. E-mail od p.Krystyny z wczoraj; Dobry wieczór Pani Basiu! Wszystko jest ok ale ja cała w nerwach jednak byłam. Zapoznanie wg podanego scenariusza. Jedzenie oddzielnie. Lola szczeknęła gdy T za bardzo ją wąchał po ogonem, wziełam go na kolana i ona nosem mu grzebała na dole, więc pokazał zęby. ale to był incydent. Poszłam na długi spacer i było super.T caly czas ma mnie na oku w domu. Teraz spi na kanapie obok siedzącego tam jurka, L koło domu na zewnatrz. Jurek powiedział że to piękny pies i widzę że go pieści i lubi. T nie umie chodzić po naszych schodach i go noszę. Pozdrawiam serdecznie k. Quote
togaa Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 Timonek kilka dni temu trochę narozrabiał gdy Państwo wyjechali i choć drzwi były zamknięte, mądrala znalazł sposób by je sforsować. Zadowolony, witał zdumionych nieobecnych na podjeżdzie. :???: Jutro Państwo jadą do teatru i chłopak pobędzie przez ten czas u mnie.. Ciekawe, czy mnie pozna? Quote
Toska1 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Nie zaglądałam dłuższą chwilę do Timonka :oops: a tu proszę , jakie wieści :) Timon już w swoim domku ! i to w jakim towarzystwie :) Szczęśliwego życia chłopaku :) i nie kombinuj za dużo :evil_lol: Quote
azalia Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Powodzenia Timonku w swoim domku! I nie zadzieraj lepiej z Lolą,bo duża dziewczyna jest, to i silna zapewne. Quote
togaa Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Timonek zadziera z ...Panem. :unsure: Pan poskarżył się, że Timi zeżarł drzwi i zwalił mu koo na dywanie. Z Pańcią trzyma sztamę i Pańcia nie narzeka... Powitanie ze mną takie, jakby przed chwilą wyszedł i własnie wrócił. On wszędzie po 5 min. czuje się jak u siebie. Taki pies-łata... Wykorzystałam że go mam i zawiozłam do Lecznicy na czipowanie i szczepienie .(Pani Krysia wpłaci należność na konto Stow.) Oddawałam z bólem serca. Słodziak nad słodziaki... Mniejsza połowa "moich" też się załapała na sesję... Quote
togaa Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 Gdzie ta Ona03.??? Wpadła, ukradła zdjęcie Lola i zniknęła. Oj, nie ładnie, nie ładnie... Quote
ona03 Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Gdzie ta Ona03.???Wpadła, ukradła zdjęcie Lola i zniknęła. Oj, nie ładnie, nie ładnie... Zazwyczaj u Lolcia :) Do Timonka :) też zaglądam czasami ... Quote
togaa Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Pani Krystyna zrekompensowała wydatki na szczepienie i czipowanie z dużą nadpłatą, wpłacając dzisiaj na Timonka aż 200,00 zł. :multi: Bardzo, bardzo dziękujemy !!!! :) Quote
Recommended Posts