ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Ciociu ewu niedawno robilam do Ciebie przelew z zagranicy. możesz sprawdzić czy Twoj bank nie pobrał przypadkiem prowizji za przelew z zagranicy?placilam teraz za bazarek i sie okazało że jednej cioci bank policzyl jeszcze sobie prowizje.. Na razie nie dotarł:) Quote
grazia_1979 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 ??? Musial dotrzec wpisana jestem nawet w przychodach ;)to bylo jakies 2 moze 3 tyg.temu. Quote
Lando_pancia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 HURRRAAAAA!!!!! Powodzenia psiaku kochany! Dzisiaj Ty wygrałeś los na loterii :loveu: Bardzo dziękujemy za wspaniały dom dla Lando :loveu: Fajnie, że jesteś tu z nami :klacz: To ja dziękuję, ze jesteście i macie wrażliwe serducha :calus: Na razie podczytuję, mam nadzieję, ze się wdrożę i będę pomocna. Quote
agat21 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Kolejne krzepiące wieści!! Baki - Spajki dużo szczęścia w nowym domku! Kolejne psiątko ma kochających ludzi :jumpie: Quote
agat21 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 HURRRAAAAA!!!!! Powodzenia psiaku kochany! Dzisiaj Ty wygrałeś los na loterii :loveu: Bardzo dziękujemy za wspaniały dom dla Lando :loveu: Fajnie, że jesteś tu z nami :klacz: To ja dziękuję, ze jesteście i macie wrażliwe serducha :calus: Na razie podczytuję, mam nadzieję, ze się wdrożę i będę pomocna. Gorące pozdrowienia dla Lando_Pancia :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Sunia szczeniorka czarna ma propozycję imienia bazarkowego - Psotka :) Zobaczymy jak ostatecznie zostanie ochrzczona :) Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 ??? Musial dotrzec wpisana jestem nawet w przychodach ;)to bylo jakies 2 moze 3 tyg.temu. O matko :look3: , czyżbym przegapiła, ja dzisiaj sprawdzałam ostatnie dni i dlatego nie było. Wszystko przeglądnę, jeszcze mi się nie zdarzyło przeoczyć wpłaty ale w tym wariactwie ostatniego miesiąca wszystko jest możliwe. Quote
elik Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Baki -pojechał do domu:) Nazywa się Spajki, Panie fantastyczne:) :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia psiaczku :) To jakiś nowy psiaczek zabrany bezpośrednio ze schronu ? Byłam dzisiaj z Tosią u wetki, bo żeby ustalić termin sterylki wetka chciała maleńką najpierw zobaczyć. Maleńka została osłuchana, sprawdzony stan zębolków i nie ma przeciwwskazań do zabiegu. Zabieg odbędzie się w poniedziałek o godz. 12-tej. Podczas uśpienia oczyści jej ząbki i obetnie pazurki. Wszystko razem będzie kosztować 180 zł - taryfa ulgowa dla bezdomniaków. Prosimy więc o kciuki w poniedziałek. Quote
elik Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 O matko :look3: , czyżbym przegapiła, ja dzisiaj sprawdzałam ostatnie dni i dlatego nie było. Wszystko przeglądnę, jeszcze mi się nie zdarzyło przeoczyć wpłaty ale w tym wariactwie ostatniego miesiąca wszystko jest możliwe. Nie przegapiłaś :) Wpłata wpłynęła, ale chyba dość dawno, bo w Twoim rozliczeniu jest pomiędzy anonimem, a Dulską 200 zł Anonimowy Darczyńca dla szczeniaków 60,97zł grazia1979 600 zł Dulska -operacja Toto Quote
grazia_1979 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Dziewczyny może sie źle wyrazilam :) nie chodzi mi o to czy wplats wpłynęła czy nie,tylko czy wasze banki pobieraja prowizje za przelew przyjety z zagranicy.np.za przelew do BZWBK w kwocie 60 zl.bank policzyl sobie 5 zl.prowizji.chce tylko wiedziec czy wasze banki tez sobie biora prowizje.chodzi mi o to zeby na przyszlosc wiedziec i wysłać wiecej jak bedzie trzeba,nie chcę żeby były nieporozumienia że za malo komus wplace deklaracji albo na bazarek. :) Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Nie przegapiłaś :) Wpłata wpłynęła, ale chyba dość dawno, bo w Twoim rozliczeniu jest pomiędzy anonimem, a Dulską 200 zł Anonimowy Darczyńca dla szczeniaków 60,97zł grazia1979 600 zł Dulska -operacja Toto Dziękuję elik, ja mam o 6 rano samolot a roboty huk, cieszę się,że wszystko się wyjaśniło. Sprawdzę czy jest prowizja, jak wpiszę wpłaconą kwotę do historii to będzie chwila żeby zobaczyć :) Grazia masz słuszność, takie rzeczy należy wiedzieć :) Quote
elik Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Dostałam zdjęcia od Basi i komentarz: Lando - już miesiąc w swojej Rodzinie:) Lando, jak wypiękniałeś :klacz: I jakie wspaniałe posłanie :) Twoja Pańcia bardzo o Ciebie dba, za co Jej bardzo serdecznie dziękujemy :buzi: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Ewa Marta Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ale piękny Lando! To nie ten sam psiak:-) Sierść błyszcząca, piękna sylwetka, uśmiech na pyszczku... Bajka :loveu: Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia psiaczku :) To jakiś nowy psiaczek zabrany bezpośrednio ze schronu ? Byłam dzisiaj z Tosią u wetki, bo żeby ustalić termin sterylki wetka chciała maleńką najpierw zobaczyć. Maleńka została osłuchana, sprawdzony stan zębolków i nie ma przeciwwskazań do zabiegu. Zabieg odbędzie się w poniedziałek o godz. 12-tej. Podczas uśpienia oczyści jej ząbki i obetnie pazurki. Wszystko razem będzie kosztować 180 zł - taryfa ulgowa dla bezdomniaków. Prosimy więc o kciuki w poniedziałek. Czy ktoś może zgłosić małą do Sterylkowej Skarbonki? Pieniędzy ubywa a jeszcze masa wydatków przed nami. Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Dziewczyny może sie źle wyrazilam :) nie chodzi mi o to czy wplats wpłynęła czy nie,tylko czy wasze banki pobieraja prowizje za przelew przyjety z zagranicy.np.za przelew do BZWBK w kwocie 60 zl.bank policzyl sobie 5 zl.prowizji.chce tylko wiedziec czy wasze banki tez sobie biora prowizje.chodzi mi o to zeby na przyszlosc wiedziec i wysłać wiecej jak bedzie trzeba,nie chcę żeby były nieporozumienia że za malo komus wplace deklaracji albo na bazarek. :) Na razie prowizji nie ma, nie wiem czy nie naliczają na koniec miesiąca. Sprawdzę i jeszcze raz dziękuję za wsparcie:):):) Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Dostałam zdjęcia od Basi i komentarz: Lando - już miesiąc w swojej Rodzinie:) Lando, jak wypiękniałeś :klacz: I jakie wspaniałe posłanie :) Twoja Pańcia bardzo o Ciebie dba, za co Jej bardzo serdecznie dziękujemy :buzi: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose: Lando przybrał na wadze 7 kg :loveu: Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Baki-Spajki wykąpany nie odstępuje Pani na krok:) Jutro będą fotki z ds :laugh2_2: Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Brązowa sunieczka -szczeniaczek u Makili zachorowała:( Makila była u weta, martwimy się bo mała wczoraj była szczepiona. Kruszynka dostała leki i kroplówkę żeby się nie odwodniła. Przed szczepieniem była gruntownie zbadana, wszystko było w porządku a dzisiaj jest chora:( :(:( Jutro znowu jadą do lecznicy. Rysio po kastracji, wszystko ok. Quote
Lando_pancia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Lando, jak wypiękniałeś :klacz: I jakie wspaniałe posłanie :) Twoja Pańcia bardzo o Ciebie dba, za co Jej bardzo serdecznie dziękujemy :buzi: :iloveyou: :Rose: :Rose: :Rose:a jak ma nie dbac o czlonka rodziny?:-) Quote
Lando_pancia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ewu, co sie dzieje z malutka sunieczka? :-( Quote
grazia_1979 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ewu dziekuje ze sprawdzilas :) wydaje mi sie ze prowizje biorą od razu.chyba bede musiala zrobic sobie sciage ktore banki pobieraja a ktore nie. Lando piekny jest :) Ewu udanego lotu życzę,uważaj na siebie. Quote
Makila Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Tak jak pisała ewu, rozchorowała się brązowa sunia. Wczoraj wszystko było ok. Przed szczepieniem tak jak pozostałe szczeniaki została zbadana i nic nie wskazywało na to, żeby jej cokolwiek dolegało. Dzisiaj rano już nie rozrabiała tak jak pozostałe. Śniadanko zjadła razem z rodzeństwem i później była coraz bardziej apatyczna. Spała lub leżała i nie chciała jeść. Po południu zaczęł jakby pochrząkiwać, bo kaszlem tego nie można nazwać. Pojechałam z nią do weta i okazało się, że malutka ma 41stopni gorączki. W oskrzelach było słychać bardzo delikatne szmery, płuca czyste. Dostała lek na zbicie gorączki, antybiotyk i kroplówkę podskórnie. Jutro kolejna wizyta. Wieczorem po powrocie od weta troszeczkę zjadła i śpi. Musi być odizolowana od innych szczeniaków. Quote
Makila Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Lando wygląda cudownie. Taki błyszczący i grubiutki. Jak sobie przypomnę ten szkielecik który do mnie przyjechał, to łzy się cisną do oczu widząc jakie szczęście go spotkało. Quote
agat21 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Piękne zdjęcia Lando! Jak to jednak każdy pies pięknieje otoczony troską i miłością :) Quote
agat21 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 U brązowej sunieczki może to reakcja na szczepienie? Może za słaba była na szczepionkę i organizm tak zareagował? Quote
Recommended Posts