Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, ewu napisał:

Dziękuję:)

Iwo malutki, cudny , młody psiaczek.

Może ktos go ogłosić, skoro tu są zdjecia? Mam już 10 psow z Miedar na olx. Niestety, nie dam rady więcej ogarnąć. Za niedługo bedę miała jeszcze mniej czasu, więc nie chcę brac więcej zobowiązań. 

Posted
2 godziny temu, Jaaga napisał:

Może ktos go ogłosić, skoro tu są zdjecia? Mam już 10 psow z Miedar na olx. Niestety, nie dam rady więcej ogarnąć. Za niedługo bedę miała jeszcze mniej czasu, więc nie chcę brac więcej zobowiązań. 

Iwo na razie jest promowane ogłoszenie do 12.05.20 ale później przedłużę.Jak znajdzie Iwo domek proszę dać mi znać to podmienię na innego psiaka.

https://www.olx.pl/oferta/iwo-cudny-mlody-maly-piesek-CID103-IDDhOJZ.html

Posted
4 godziny temu, Anula napisał:

Tysia,autentycznie tylko jest jedno zdjęcie główne.Nic z tego nie rozumiem bo w edycji są wszystkie.

https://www.olx.pl/nowe-ogloszenie/edit/580523731/?bs=myaccount_edit&ref[0][action]=myaccount&ref[0][method]=index

Co mogę zrobić? Może od nowa zrobić ogłoszenie bo to jest edytowane po innym psiaku?

Niestety, nie wiem dlaczego tak się dzieje. Może inny format zdjęcia? Może spróbuj zapisać jeszcze raz zdjęcia i koniecznie zapisz jako "nazwa.jpg" - może wtedy zaskoczą zdjęcia?

Posted
Dnia 12.05.2020 o 10:30, Anula napisał:

Tysia,autentycznie tylko jest jedno zdjęcie główne.Nic z tego nie rozumiem bo w edycji są wszystkie.

https://www.olx.pl/nowe-ogloszenie/edit/580523731/?bs=myaccount_edit&ref[0][action]=myaccount&ref[0][method]=index

Co mogę zrobić? Może od nowa zrobić ogłoszenie bo to jest edytowane po innym psiaku?

Dnia 12.05.2020 o 14:49, Tyś(ka) napisał:

Niestety, nie wiem dlaczego tak się dzieje. Może inny format zdjęcia? Może spróbuj zapisać jeszcze raz zdjęcia i koniecznie zapisz jako "nazwa.jpg" - może wtedy zaskoczą zdjęcia?

A mi pod tym linkiem pojawia się coś takiego

1772602627_ogoszenie.png.6c9bdaf1c44518777a9c163ccc6e421c.png

Widocznie link jest zrobiony z pozycji edytowania ogłoszenia i trzeba kliknąć w czarny prostokąt żeby zobaczyć ogłoszenie.

Zdjęcia są wszystkie tylko pewnie i na OLX też są zmiany i  nie widać wszystkich zdjęć od razu. Widać tylko zdjęcie główne a pod zdjęciem są strzałki do przesuwania zdjęć.

Widać w nacie zapanowała moda na zmiany. Nie tylko u nas na dogo.

Posted
4 minuty temu, Livka napisał:

Może zmienić na inne miasto ?

Może Rybnik, Katowice.

Płakać się chce. To samo Picco..... Piesek do domu , na kanapę ale drugi siedzi w kojcu i jest wypuszczany na noc......Jakoś nie wierzę w tą kanapę !!!