Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej , ale Tonia podobna do Żabki z tego samego schronu. Ona  na szczęście już od 17. miesięcy grzeje doopkę w DS we Wrocławiu po pobycie u nas w DT.

Posted

Malwinka pojechała właśnie do domu. Trzymajcie kciuki.

Biedna Tonia straciła ostatnią  towarzyszkę niedoli z boksu. Oby tej biduni się też poszczęściło.

Posted
3 minuty temu, ewu napisał:

Malwinka pojechała właśnie do domu. Trzymajcie kciuki.

Biedna Tonia straciła ostatnią  towarzyszkę niedoli z boksu. Oby tej biduni się też poszczęściło.

To Malwinka pojechała do domciu swojego.Cudnie na razie potrzymam ogłoszenie jeszcze przez 2-3 dni.

Posted

Malwinka zamieszkała w domu z ogrodem, Państwo mieli 12 lat sunię rodezjana. Dwie dziewczynki 12 ,14 lat. Pan przysłał film nakręcony w domu i ogrodzie.Całą rodziną przyjechali do schroniska. Już dzwonił żeby zdać relację.  Malwinka to wycofany psiak i potrzebuje czasu i zrozumienia. Mam nadzieję , że wszystko się ułoży i Malwinka zapomni o strachu.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Sara pojechała dzisiaj do domu. Cudna Rodzina. Jutro schronisko ma opuścić Tonia. Jutro mają też być Państwo poznać sleputka Rubena. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
16 minut temu, ewu napisał:

Sara pojechała dzisiaj do domu. Cudna Rodzina. Jutro schronisko ma opuścić Tonia. Jutro mają też być Państwo poznać sleputka Rubena. 

Co za radość  :)  Oby tak dalej i jak najdłużej  :)

Posted

W schronisku jest malutki , obłędny psiak. Dla mnie mix terierka z jamnikiem szorstkowłosym. Młody , przesłodki  Iwo.

Nie mam sumienia dręczyć elik, proszę o pomoc we wklejeniu psiunia bo ja nie umiem:)

Posted
18 minut temu, ewu napisał:

W schronisku jest malutki , obłędny psiak. Dla mnie mix terierka z jamnikiem szorstkowłosym. Młody , przesłodki  Iwo.

Nie mam sumienia dręczyć elik, proszę o pomoc we wklejeniu psiunia bo ja nie umiem:)

Jestem do dyspozycji ;)

Posted
33 minuty temu, ewu napisał:

Basiu, ale teraz normalnie już się wstawia zdjecia. Wstawiłam psiaka, którego mi przesłałas bez tekstu ;)