Poker Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Ojej , ale Tonia podobna do Żabki z tego samego schronu. Ona na szczęście już od 17. miesięcy grzeje doopkę w DS we Wrocławiu po pobycie u nas w DT. Quote
ewu Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Malwinka pojechała właśnie do domu. Trzymajcie kciuki. Biedna Tonia straciła ostatnią towarzyszkę niedoli z boksu. Oby tej biduni się też poszczęściło. Quote
Anula Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 3 minuty temu, ewu napisał: Malwinka pojechała właśnie do domu. Trzymajcie kciuki. Biedna Tonia straciła ostatnią towarzyszkę niedoli z boksu. Oby tej biduni się też poszczęściło. To Malwinka pojechała do domciu swojego.Cudnie na razie potrzymam ogłoszenie jeszcze przez 2-3 dni. Quote
elik Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 6 godzin temu, Jaaga napisał: Nowe psiaki bewz wyróżnień: https://www.olx.pl/oferta/wesolek-picco-liczy-na-nowe-zycie-z-nowa-rodzina-adopcja-CID103- Wyróżniony na m-c. Quote
ewu Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 6 godzin temu, elik napisał: Wyróżniony na m-c. Dziękuję:) Quote
ewu Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Malwinka zamieszkała w domu z ogrodem, Państwo mieli 12 lat sunię rodezjana. Dwie dziewczynki 12 ,14 lat. Pan przysłał film nakręcony w domu i ogrodzie.Całą rodziną przyjechali do schroniska. Już dzwonił żeby zdać relację. Malwinka to wycofany psiak i potrzebuje czasu i zrozumienia. Mam nadzieję , że wszystko się ułoży i Malwinka zapomni o strachu. 3 1 Quote
ewu Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Sara pojechała dzisiaj do domu. Cudna Rodzina. Jutro schronisko ma opuścić Tonia. Jutro mają też być Państwo poznać sleputka Rubena. 1 1 Quote
elik Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 16 minut temu, ewu napisał: Sara pojechała dzisiaj do domu. Cudna Rodzina. Jutro schronisko ma opuścić Tonia. Jutro mają też być Państwo poznać sleputka Rubena. Co za radość :) Oby tak dalej i jak najdłużej :) Quote
ewu Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 W schronisku jest malutki , obłędny psiak. Dla mnie mix terierka z jamnikiem szorstkowłosym. Młody , przesłodki Iwo. Nie mam sumienia dręczyć elik, proszę o pomoc we wklejeniu psiunia bo ja nie umiem:) Quote
Livka Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 18 minut temu, ewu napisał: W schronisku jest malutki , obłędny psiak. Dla mnie mix terierka z jamnikiem szorstkowłosym. Młody , przesłodki Iwo. Nie mam sumienia dręczyć elik, proszę o pomoc we wklejeniu psiunia bo ja nie umiem:) Jestem do dyspozycji ;) Quote
Jaaga Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Jesli możecie wstawić link do ogłoszenia na FB, to byloby super. Psiaczek z Miedar, co prawda nie maleństwo, ale wylękniony i bardzo chudy. Bardzo potrzebuje domu. https://www.olx.pl/oferta/cudny-aron-czeka-w-schronisku-na-dom-adopcja-CID103-IDEIfug.html Basiu, to jest Iwo? Quote
Jaaga Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 33 minuty temu, ewu napisał: W schronisku jest malutki , obłędny psiak. Dla mnie mix terierka z jamnikiem szorstkowłosym. Młody , przesłodki Iwo. Nie mam sumienia dręczyć elik, proszę o pomoc we wklejeniu psiunia bo ja nie umiem:) Basiu, ale teraz normalnie już się wstawia zdjecia. Wstawiłam psiaka, którego mi przesłałas bez tekstu ;) Quote
ewu Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 11 minut temu, Jaaga napisał: Jesli możecie wstawić link do ogłoszenia na FB, to byloby super. Psiaczek z Miedar, co prawda nie maleństwo, ale wylękniony i bardzo chudy. Bardzo potrzebuje domu. https://www.olx.pl/oferta/cudny-aron-czeka-w-schronisku-na-dom-adopcja-CID103-IDEIfug.html Basiu, to jest Iwo? Tak:) Quote
ewu Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 23 minuty temu, Livka napisał: Jestem do dyspozycji ;) Dziękuję :) Quote
Nesiowata Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 17 minut temu, Jaaga napisał: Jesli możecie wstawić link do ogłoszenia na FB, to byloby super. Psiaczek z Miedar, co prawda nie maleństwo, ale wylękniony i bardzo chudy. Bardzo potrzebuje domu. https://www.olx.pl/oferta/cudny-aron-czeka-w-schronisku-na-dom-adopcja-CID103-IDEIfug.html Basiu, to jest Iwo? Zrobione Quote
ewu Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 Co chwilę mi w kompie zrywa internet. Z telefonu niewiele umiem zrobić. Liwka posłam na Whatsappa, dziękuję:) Quote
ewu Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 Dziękuję:) Iwo malutki, cudny , młody psiaczek. Quote
Recommended Posts