ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Czy jest ktoś z Brzegu potrzebuję pomocy w temacie wizyty pa? Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 10 minut temu, ewu napisał: Czy jest ktoś z Brzegu potrzebuję pomocy w temacie wizyty pa? Czy chodzi o Brzeg Dolny, okolice Wrocławia? Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Czy chodzi o Brzeg Dolny, okolice Wrocławia? Tak Brzeg Dolny. Pomiędzy Wrocławiem i Opolem. Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 7 minut temu, ewu napisał: Tak Brzeg Dolny. Pomiędzy Wrocławiem i Opolem. Dla mojej Nelci wizytę P.A w okolicach Brzegu Dolnego robiła Mari23. Napisz do niej, może akurat....j Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Dla mojej Nelci wizytę P.A w okolicach Brzegu Dolnego robiła Mari23. Napisz do niej, może akurat.... Dziękuję:) Quote
Poker Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 niestety nie wiem kto jest z Brzegu Dolnego. mari ma stosunkowo blisko. Ale to nie jest miejscowość między Wrocławiem , a Opolem. Tak jest położone drugie miasto , które ma w nazwie tylko Brzeg. Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 3 minuty temu, ewu napisał: Dziękuję:) Może ktoś jeszcze z Wocławia, albo okolic zmotoryzowany pomoże... Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Może ktoś jeszcze z Wocławia, albo okolic zmotoryzowany pomoże... To jest niecałe 40km. Quote
Poker Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Z Wrocławia jest ok . 36 km , a z Malczyc czyli od mari23 ok. 28 km. Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 3 minuty temu, ewu napisał: To jest niecałe 40km. Wiem Ewuniu. Dla mnie to nie byłby problem. Jechałam na wizyte PA 50 km w jedną stronę... Nie wiem kogo jeszcze polecić...Może NikaEla zapytaj? Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 1 minutę temu, Poker napisał: Jak nazwać sunię? Selena - j jak myślicie ladnie czy nie pasuje? Quote
Poker Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 NikaEla nie jest zmotoryzowana. Selena - ładnie ,ale do ogłoszenia lepsze jest krótkie. Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 2 minuty temu, Poker napisał: NikaEla nie jest zmotoryzowana. Nie wiedziałam..... Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Przyznam się ,że teraz zdurniałam czy to Brzeg , czy Brzeg Dolny. Byłam pewna ,że Dolny ale Pan mówił ,że pomiędzy Opolem a Wrocławiem a tam leży Brzeg. Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Przed chwilą, Poker napisał: W Brzegu jest z tego co pamiętam Koja. Czyli mari23 i Koja? Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 3 minuty temu, Poker napisał: NikaEla nie jest zmotoryzowana. Selena - ładnie ,ale do ogłoszenia lepsze jest krótkie. To może Pola? Quote
Poker Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 3 minuty temu, ewu napisał: Czyli mari23 i Koja? Tylko Koja. Użyję imienia Kola. Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 1 minutę temu, Poker napisał: Tylko Koja. Użyję imienia Kola. A ma ktoś może namiar na Koję? Albo ją zna? Kola- tak jak moja tymczsowiczka na zawsze:):):) Quote
Poker Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Kola - bezdomne psie dziecko pilnie szuka domu. Czy jakiekolwiek dziecko , ludzkie czy też psie , może być bezdomne? Na pewno nie. A Kola jest bezdomna. Chociaż ma ok. 4 miesięcy to już jej zaznała. Mimo wszystko jest radosna, po chwili nabiera zaufania do człowieka i bardzo potrzebuje jego obecności. Kola jest małą sunią , wyrośnie na średniaczkę. Pilnie szuka domu , w przeciwnym razie wyląduje w schronisku gdzie będzie narażona na śmiertelną chorobę. Obecnie przebywa w ..... Informacja pod nr telefonu .... Koja często kupuje u mnie na bazarkach. Mam tylko adres do jej pracy. Pewnie można zadzwonić i połączą z nią. Mogę spróbować ,ale dopiero w poniedziałek. Quote
ewu Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 9 minut temu, Poker napisał: Kola - bezdomne psie dziecko pilnie szuka domu. Czy jakiekolwiek dziecko , ludzkie czy też psie , może być bezdomne? Na pewno nie. A Kola jest bezdomna. Chociaż ma ok. 4 miesięcy to już jej zaznała. Mimo wszystko jest radosna, po chwili nabiera zaufania do człowieka i bardzo potrzebuje jego obecności. Kola jest małą sunią , wyrośnie na średniaczkę. Pilnie szuka domu , w przeciwnym razie wyląduje w schronisku gdzie będzie narażona na śmiertelną chorobę. Obecnie przebywa w ..... Informacja pod nr telefonu .... Koja często kupuje u mnie na bazarkach. Mam tylko adres do jej pracy. Pewnie można zadzwonić i połączą z nią. Mogę spróbować ,ale dopiero w poniedziałek. Muszę jutro coś załatwić. A jak się szuka użytkownika , bo nie mam pojecia:( ? Mogą mieć do mnie pretensje o tą śmiertelną chorobę. Może wystarczy to, że sunia wyląduje w schronisku. Niestety muszę uważać na pewne treści. Sunia przebywa na Śląsku i mój numer telefonu. Dziękuję za pomoc i zrozumienie. Quote
Poker Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 OK , poprawię. Jest tak Czy jakiekolwiek dziecko , ludzkie czy też psie , może być bezdomne? Na pewno nie. A Kola jest bezdomna. Chociaż ma ok. 4 miesięcy to już zaznała. bezdomność. Mimo wszystko jest radosna, po chwili nabiera zaufania do człowieka i bardzo potrzebuje jego obecności. Kola jest małą sunią , wyrośnie na średniaczkę. Pilnie szuka domu , w przeciwnym razie wyląduje w schronisku, gdzie taki maluch nie poradzi sobie . Obecnie przebywa na Śląsku. LINK https://www.olx.pl/oferta/kola-bezdomne-psie-dziecko-pilnie-szuka-domu-CID103-IDyFrwR.html Quote
Recommended Posts