Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Czy chodzi o Brzeg Dolny, okolice Wrocławia?

Tak Brzeg Dolny. Pomiędzy Wrocławiem i Opolem.

Posted
Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

Dla mojej Nelci wizytę P.A w okolicach Brzegu Dolnego robiła Mari23.  Napisz do niej, może akurat.... 

Dziękuję:)

Posted

niestety nie wiem kto jest z Brzegu Dolnego. mari ma stosunkowo blisko. Ale to nie jest miejscowość między Wrocławiem ,  a Opolem. Tak jest położone drugie miasto , które ma w nazwie tylko Brzeg.

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Może ktoś jeszcze z Wocławia, albo okolic zmotoryzowany pomoże...

To jest niecałe 40km.

Posted

Przyznam się ,że teraz zdurniałam czy to Brzeg , czy Brzeg Dolny. Byłam pewna ,że Dolny ale Pan mówił ,że pomiędzy Opolem a Wrocławiem a tam leży Brzeg.

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

NikaEla nie jest zmotoryzowana.

Selena -  ładnie ,ale do ogłoszenia lepsze jest krótkie.

To może Pola?

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

Tylko Koja.

Użyję  imienia Kola.

A ma ktoś może namiar na Koję? Albo ją zna?

Kola- tak jak moja tymczsowiczka na zawsze:):):)

Posted

Kola -  bezdomne psie dziecko pilnie szuka domu.

Czy jakiekolwiek dziecko , ludzkie czy też  psie , może być bezdomne? Na pewno nie. A  Kola jest bezdomna. Chociaż ma ok. 4 miesięcy to już jej zaznała. Mimo wszystko jest radosna, po chwili nabiera zaufania do człowieka i bardzo potrzebuje jego obecności.

Kola jest  małą sunią , wyrośnie na średniaczkę. Pilnie szuka domu , w przeciwnym razie wyląduje w schronisku gdzie będzie narażona na śmiertelną chorobę.

Obecnie przebywa w .....

Informacja pod nr telefonu ....

Koja często kupuje u mnie na bazarkach. Mam tylko adres do jej pracy. Pewnie można zadzwonić i połączą z nią.

Mogę spróbować ,ale dopiero w poniedziałek.

Posted
9 minut temu, Poker napisał:

Kola -  bezdomne psie dziecko pilnie szuka domu.

Czy jakiekolwiek dziecko , ludzkie czy też  psie , może być bezdomne? Na pewno nie. A  Kola jest bezdomna. Chociaż ma ok. 4 miesięcy to już jej zaznała. Mimo wszystko jest radosna, po chwili nabiera zaufania do człowieka i bardzo potrzebuje jego obecności.

Kola jest  małą sunią , wyrośnie na średniaczkę. Pilnie szuka domu , w przeciwnym razie wyląduje w schronisku gdzie będzie narażona na śmiertelną chorobę.

Obecnie przebywa w .....

Informacja pod nr telefonu ....

Koja często kupuje u mnie na bazarkach. Mam tylko adres do jej pracy. Pewnie można zadzwonić i połączą z nią.

Mogę spróbować ,ale dopiero w poniedziałek.

Muszę jutro coś załatwić. A jak się szuka użytkownika , bo nie mam pojecia:( ?

Mogą mieć do mnie pretensje o tą śmiertelną chorobę. Może wystarczy to, że sunia wyląduje w schronisku. Niestety muszę uważać na pewne treści.

Sunia przebywa na Śląsku i mój numer telefonu.

Dziękuję za pomoc i zrozumienie.

Posted

OK , poprawię.

Jest tak

Czy jakiekolwiek dziecko , ludzkie czy też psie , może być bezdomne? Na pewno nie. A Kola jest bezdomna. Chociaż ma ok. 4 miesięcy to już zaznała. bezdomność. Mimo wszystko jest radosna, po chwili nabiera zaufania do człowieka i bardzo potrzebuje jego obecności.
Kola jest małą sunią , wyrośnie na średniaczkę.
Pilnie szuka domu , w przeciwnym razie wyląduje w schronisku, gdzie taki maluch nie poradzi sobie .

Obecnie przebywa na Śląsku.

LINK

https://www.olx.pl/oferta/kola-bezdomne-psie-dziecko-pilnie-szuka-domu-CID103-IDyFrwR.html