Tyśka) Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: Mam propozycję dt. Dzisiaj jaę sprawdzić. Byłoby super! Trzymam kciuki. Oreo ile może mieć? Skąd się wziął? Na szybko zrobię ogłoszenie na grupach russellowych. I podałabym do Ciebie namiary. Dzisiaj wyjeżdżam na weekend, więc nie będę mogła kontrolować, co się dzieje w sprawie tego biedactwa. Quote
Tyśka) Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 4 minuty temu, ewu napisał: A kto jest od parsonów? Fundacji nie ma. Dogomaniaczka (kiedyś mieszkała w Zamościu w woj. lubelskim, teraz na zachodzie kraju) prowadząca stronę bialyjack.pl była kiedyś DT, teraz ze względu na dziecko, jedynie udostępnia takie biedactwa - ale mogę pokazać na 3 grupach parsonowych. Moja połowa kocha russelle, stąd jestem na tych grupach. Quote
ewu Posted November 9, 2018 Author Posted November 9, 2018 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Byłoby super! Trzymam kciuki. Oreo ile może mieć? Skąd się wziął? Na szybko zrobię ogłoszenie na grupach russellowych. I podałabym do Ciebie namiary. Dzisiaj wyjeżdżam na weekend, więc nie będę mogła kontrolować, co się dzieje w sprawie tego biedactwa. Dowiem się i smsa Ci wyślę. Quote
Tyśka) Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: Dowiem się i smsa Ci wyślę. Super. Jeżeli Oreo ma nie być na Ciebie to podaj kogoś decyzyjnego. :) Quote
MALWA Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 17 godzin temu, elik napisał: Nowa bieda w schronisku. Basia nazwała go Oreo. Biedactwo zagląda do michy, a tam pustki Troche w typie mojej Toski....... Quote
elik Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Wygląda na to, że Oreo nawet budy nie ma tylko trochu słomy rzuconej w kąt boksu :( Quote
ewu Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 Elu ma budę. Ta słoma wyłazi z budy. Quote
elik Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 15 minut temu, ewu napisał: Elu ma budę. Ta słoma wyłazi z budy. To ta buda nie ma zabezpieczenia, żeby słoma nie wysypywała się z niej na zewnątrz? Quote
ewu Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 Labek gorzej:( Pies elik wymiotuje:( Boże kiedy to się skończy:( Quote
ewu Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 2 godziny temu, elik napisał: To ta buda nie ma zabezpieczenia, żeby słoma nie wysypywała się z niej na zewnątrz? Elu my same na bieżąco przybijamy deski . Jeszcze kilka bud musimy zrobić , tą też. Nie ma kto tego naprawiać. Quote
elik Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 3 godziny temu, ewu napisał: Labek gorzej:( Pies elik wymiotuje:( Boże kiedy to się skończy:( Mój Alfik jest ok. Test na parwo negatywny, psiak wesoły i ma apetyt :) A co z labkiem? Quote
ewu Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 29 minut temu, elik napisał: Mój Alfik jest ok. Test na parwo negatywny, psiak wesoły i ma apetyt :) A co z labkiem? Gorzej Elu, gorzej:( Quote
elik Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 11 minut temu, ewu napisał: Gorzej Elu, gorzej:( Pomimo podawania surowicy? Quote
ewu Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Pomimo podawania surowicy? Niestety:( Bez surowicy raczej by nie przeżył. Quote
elik Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 6 godzin temu, ewu napisał: Niestety:( Bez surowicy raczej by nie przeżył. A wygląda na mocniejszego od Tinusi :( Wierzę, że uda mu się wygrać z tym choróbskiem. Quote
ewu Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 10 godzin temu, elik napisał: A wygląda na mocniejszego od Tinusi :( Wierzę, że uda mu się wygrać z tym choróbskiem. Walczymy. Quote
ewu Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 Mam niestety przykrą wiadomość. Usia a teraz Zuzia nie może zostać w swoim nowym domu. Okazało się,że jej Pani dostała uczulenia i lekarz stwierdził, że to alergia na Zuzię. Musimy szukać suni nowego domu. Błagam o pomoc w ogłoszenich. Mam nowe zdjęcia , jestem z Państwem w kontakcie. Quote
elik Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 56 minut temu, ewu napisał: Walczymy. Niech chłopak zwycięży!!! Quote
ewu Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 Z dobrych wieści to Loluś właśnie jedzie do swojego domu. Historia jest niesamowita, potem wszystko opiszę. Auraa dziękuję:) Quote
elik Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 2 minuty temu, ewu napisał: Mam niestety przykrą wiadomość. Usia a teraz Zuzia nie może zostać w swoim nowym domu. Okazało się,że jej Pani dostała uczulenia i lekarz stwierdził, że to alergia na Zuzię. Musimy szukać suni nowego domu. Błagam o pomoc w ogłoszenich. Mam nowe zdjęcia , jestem z Państwem w kontakcie. Biedna Ania, biedna sunia :( A tak dobrze zapowiadał się ten DS :( Quote
Nesiowata Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 9 minut temu, ewu napisał: Mam niestety przykrą wiadomość. Usia a teraz Zuzia nie może zostać w swoim nowym domu. Okazało się,że jej Pani dostała uczulenia i lekarz stwierdził, że to alergia na Zuzię. Musimy szukać suni nowego domu. Błagam o pomoc w ogłoszenich. Mam nowe zdjęcia , jestem z Państwem w kontakcie. Biedna psina. Czy los uwziął się na nią? Quote
uxmal Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Jeju Figunia wyjeżdża. :((( Rany biedna sunia.:( Quote
ewu Posted November 11, 2018 Author Posted November 11, 2018 7 minut temu, uxmal napisał: Jeju Figunia wyjeżdża. :((( Rany biedna sunia.:( Figunia już wyjechała. Quote
Recommended Posts