b-b Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 A co z Usią? Nadaje się jakiś domek dla niej? Quote
Figunia Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Tak Bogduniu, chętny domek czeka na Usie. Jestem w trakcie umawiania się na wizyte PA. Jak juz coś konkretnego będzie się działo, to bede wołać o kciuki :) Quote
b-b Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 6 godzin temu, Figunia napisał: Tak Bogduniu, chętny domek czeka na Usie. Jestem w trakcie umawiania się na wizyte PA. Jak juz coś konkretnego będzie się działo, to bede wołać o kciuki :) :) Quote
ewu Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 Jutro rano wyruszamy do Zamościa z Bulinkiem. Zanocujemy w hostelu w Zamościu bo nie damy rady przejechać tylu kilometrów. Quote
Figunia Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Jutro rano wyruszamy do Zamościa z Bulinkiem. Zanocujemy whostelu w Zamościu bo nie damy rady przejechać tylu kilometrów. Szerokiej i szczesliwej drogi Dziewczyny i uwazajcie na Siebie! A Usia będzie już spała w swoim domku! Wizyta zrobiona, Ludzie oceniani na 6 z plusem...musi byc dobrze. Mam nadzieję, ze Opiekunowie Usi zaloguja się na Dogomani i bedziemy miec relacje i zdjecia suni. Namawialam Ich na to gorąco. 1 2 Quote
elik Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 2 godziny temu, ewu napisał: Jutro rano wyruszamy do Zamościa z Bulinkiem. Zanocujemy whostelu w Zamościu bo nie damy rady przejechać tylu kilometrów. Basiu, a co z Oliwką? Kiedy ją przywieziecie? Quote
ewu Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 1 godzinę temu, Figunia napisał: Szerokiej i szczesliwej drogi Dziewczyny i uwazajcie na Siebie! A Usia będzie już spała w swoim domku! Wizyta zrobiona, Ludzie oceniani na 6 z plusem...musi byc dobrze. Mam nadzieję, ze Opiekunowie Usi zaloguja się na Dogomani i bedziemy miec relacje i zdjecia suni. Namawialam Ich na to gorąco. Cudownie:) Quote
ewu Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Basiu, a co z Oliwką? Kiedy ją przywieziecie? Jutro Elu. Jutro rano ok 10 wyruszamy do Ciebie, zostawiamy Oliwkę i jedziemy dalej do Zamościa. Kraków jest po drodze. Elu nie wiem jak Wam dziękować. Quote
elik Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 5 godzin temu, ewu napisał: Elu nie wiem jak Wam dziękować. Nie ma takiej potrzeby :) Musiałabyś najpierw dziękować i dziękować i dziękować... samej sobie :) 2 Quote
anica Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Dnia 31.10.2018 o 18:40, elik napisał: Też bardzo się cieszę, że tak się szybko i super udało. To za sprawą św. Franciszka tak się dzieje :) i Elik ;) Dnia 31.10.2018 o 12:44, Figunia napisał: a ubranko jak na Usię ,szyte :) Quote
b-b Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Czyli znowu dwa serduszka dostały szansę na zmianę swojego losu. Quote
elik Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Dnia 31.10.2018 o 18:40, elik napisał: Też bardzo się cieszę, że tak się szybko i super udało. To za sprawą św. Franciszka tak się dzieje :) 3 godziny temu, anica napisał: i Elik ;) Aniu, muszę się po raz pierwszy z Tobą nie zgodzić :) Quote
anica Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 20 minut temu, elik napisał: Aniu, muszę się po raz pierwszy z Tobą nie zgodzić :) ... no przecież nie będziemy się spierać, Eliczku :) Quote
elik Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Przed chwilą, anica napisał: ... no przecież nie będziemy się spierać, Eliczku :) My???? A o co ??? :) Quote
anica Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: My???? A o co ??? :) ... na naszą Isadorę7 zawsze mówiłyśmy na naszych jamniczych wątkach ,Matka, Dorota od jamników :) a Ty chyba ,Elu jesteś ... Matka, Elżbieta od piesków w potrzebie :) Quote
ania75 Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Elu czy jakaś kolejna bida znajdzie u Ciebie przystań? Quote
elik Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 2 godziny temu, anica napisał: ... na naszą Isadorę7 zawsze mówiłyśmy na naszych jamniczych wątkach ,Matka, Dorota od jamników :) a Ty chyba ,Elu jesteś ... Matka, Elżbieta od piesków w potrzebie :) 1 Quote
elik Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 4 godziny temu, ania75 napisał: Elu czy jakaś kolejna bida znajdzie u Ciebie przystań? Już znalazła :) Oliwka Ale tylko na tymczasem, żeby maleństwo nie zginęło wśród mnogości psiaków w schronie. Nie poradziłaby sobie wśród dorosłych psów. Nie dopuściłyby jej do jedzenia. Chcę założyć jej wątek, ale jakoś nie mam weny :( Na razie pokażę ją wam :) To taki mały szkrab, żywe srebro:) Zrobienie jej dobrych zdjęć do ogłoszeń to będzie nie lada wyzwanie! Na początek dostała szeleczki przegryzione przez Emi i pocerowane przez mojego męża :) 2 1 Quote
elik Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 3 godziny temu, guccio napisał: A ja czekam na Ewu z Bulinkiem. To niestety poczekasz dość długo :( Dziewczyny straciły kilka godzin na zabranie ze schronu psiaka, na którego zdecydowana była pewna pani, ale gdy przyjechały z psiakiem do pani, ta powiedziała, że w piątki nie podejmuje decyzji!!!!! Wyobrażacie sobie, co za babsztyl? To ona nie wiedziała, że dzisiaj od rana jest piątek????? Pewnie wyjątkowo i tego babosztyl nie przewidział!!! Współczuję dziewczynom. Wyobrażam sobie co miały ochotę zrobić wredocie. Biedny psiak przejedzie w klatce prawie całą Polskę w poprzek tam i z powrotem i wróci do schronu :( Widziałam Twojego Bulinka :) Słodki jest :) Quote
Tyśka) Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Ludzie są przerażający... kobieta powinna zaplacić dziewczynom za czas, bilet, wszystko :( A co to za psiak? Może udałoby się go gdzieś ulokować? A Oliwka cuuudna, pełnia szczęścia maluje się na jej pysku :) Quote
guccio Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 25 minut temu, elik napisał: To niestety poczekasz dość długo :( Dziewczyny straciły kilka godzin na zabranie ze schronu psiaka, na którego zdecydowana była pewna pani, a gdy przyjechały z psiakiem do pani, ta powiedziała, że w piątki nie podejmuje decyzji!!!!! Wyobrażacie sobie, co za babsztyl? To ona nie wiedziała, że dzisiaj od rana jest piątek????? Pewnie wyjątkowo i tego babosztyl nie przewidział!!! Współczuję dziewczynom. Wyobrażam sobie co miały ochotę zrobić wredocie. Biedny psiak przejedzie w klatce prawie całą Polskę w poprzek tam i z powrotem i wróci do schronu :( Widziałam Twojego Bulinka :) Słodki jest :) Jestem z ewu w kontakcie,wiem o wszystkim.W piątek nie podejmuje decyzji.A jakby w piątek urodziła to co?Nie podjęła by decyzji bycia matką?Elik,a to drugie biedne psi jedzie z Ewu? Quote
anica Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 35 minut temu, elik napisał: To niestety poczekasz dość długo :( Dziewczyny straciły kilka godzin na zabranie ze schronu psiaka, na którego zdecydowana była pewna pani, a gdy przyjechały z psiakiem do pani, ta powiedziała, że w piątki nie podejmuje decyzji!!!!! Wyobrażacie sobie, co za babsztyl? To ona nie wiedziała, że dzisiaj od rana jest piątek????? Pewnie wyjątkowo i tego babosztyl nie przewidział!!! Współczuję dziewczynom. Wyobrażam sobie co miały ochotę zrobić wredocie. Biedny psiak przejedzie w klatce prawie całą Polskę w poprzek tam i z powrotem i wróci do schronu :( Widziałam Twojego Bulinka :) Słodki jest :) ... odpadłam!....na czarną listę babsztyla!... Elu znam Ciebie ... bo chyba komuś innemu bym w to nie uwierzyła??? ... brak słów!... jak można kogoś tak potraktować????... Quote
elik Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 3 godziny temu, guccio napisał: Elik,a to drugie biedne psi jedzie z Ewu? Po wypakowaniu u mnie Oliwki, którą pozwoliłam sobie przechrzcić na Tinę w dalszą drogę pojechały 3 psiaki. - Twój Bulinek, starsza suczka i ten biedak, którego przyjęcia odmówił babsztyl. Nie wyobrażam sobie jego powrotu do schronu, zwłaszcza, że to bidulinek po przejściach. Quote
Recommended Posts