Ewa Marta Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Psiaki , które wyszły z Miedar od momentu kiedy zaczęłam tam działać: Dafi - nie ma jej na wątku jest w ds Suzi -nie ma jej na wątku jest w ds labek - ds- nie pamiętam imienia, jutro zadzwoni Pani z ds, jesteśmy w kontakcie ale mam sklerozę :) sunia labkowata - przekazana Skrzydlatemu psu owczarek w dt ma sponsora Wątkowe pieski: Lili-ds Fanta-ds Aszka -ds Leoś-ds Lana -ds Reszka w ds Maja ( z raną) -ds Rysio -w hoteliku potrzebne wsparcie Toto w hoteliku potrzebne wsparcie Elwis w hoteliku ma sponsora Imka bdt u Nutusi Milka bdt Ewa Marta Ellig Wiki bdt Ewa Marta Ellig Lando w hoteliku Panna Marple wpłaciła 500 zł na jego potrzeby 3 sznaucery danyww załatwiła pomoc u malawszki( jeden już w ds) Suzi w hoteliku potrzebne wsparcie Szczeniaczek w gipsie w chwilowym bdt pojedzie do hoteliku Pola -szczylek nadprogramowy w hoteliku potrzebne wsparcie Misia z kaleką łapką w pdt pod opieka Dogo07 Dodatkowo: Karelka ( nie ma jej tu założę wątek) w dt Piękna lista... Jak dobrze ewu, że tam jesteś! Ja jestem cienias. Do schroniska nie wejdę, bo odchoruję to bardzo. Tym bardziej podziwiam ludzi takich jak Ty, którzy tam idą i wyciagają kolejne nieszczęścia. Quote
ewu Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Ewu, również całuję i podziwiam za akcje w schronisku. Sama nigdy nie byłam i chyba nie będę. Polecam się z transportem weekendowym :) Ludka kochana dziękuję:):):) Quote
ewu Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Dziewczyny Kochane dziękuję za dobre słowa, bez Was niczego bym nie mogła zdziałać. Jutro jadę po maliznę szorściuszka bo wyjątkowo wpuszczą mnie po 14-tej( normalnie tylko do 11-tej). Pani Ewa , która adoptowuje małą przyjeżdża po mnie z Bielska i razem jedziemy po sunieczkę. Quote
elik Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Basiu, przepraszam, nie udało mi się dzisiaj zadzwonić, brakło czasu. Jutrzejsze strzyżenie mojego sznupka, pani przełożyła na dzisiaj, dzisiaj musiałam lecieć z podrzuconym kociątkiem do weta, bo zauważyłam, że w uszkach bród. Okazało się, że świerzb :( Musimy leczyć. I jeszcze dzisiaj mąż wyjeżdżał na tydzień do córki więc pakowanie, przypominanie ..... Zadzwonię jutro. Quote
ewu Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Piękna lista... Jak dobrze ewu, że tam jesteś! Ja jestem cienias. Do schroniska nie wejdę, bo odchoruję to bardzo. Tym bardziej podziwiam ludzi takich jak Ty, którzy tam idą i wyciagają kolejne nieszczęścia. Ewuś o listę prosiły Elik i Edek żeby było wiadomo jakie pieski trzeba utrzymać. Ja też bardzo się bałam, długo opierałam ale w końcu ,zebrałam na odwagę. Ciągle jest to straszne dla mnie, bardzo przeżywam każdy wyjazd ale mówię sobie ,że one tam czekają:( Quote
ewu Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Basiu, przepraszam, nie udało mi się dzisiaj zadzwonić, brakło czasu. Jutrzejsze strzyżenie mojego sznupka, pani przełożyła na dzisiaj, dzisiaj musiałam lecieć z podrzuconym kociątkiem do weta, bo zauważyłam, że w uszkach bród. Okazało się, że świerzb :( Musimy leczyć. I jeszcze dzisiaj mąż wyjeżdżał na tydzień do córki więc pakowanie, przypominanie ..... Zadzwonię jutro. Elik kochana też mogłam zadzwonić ale miałam zajęcia , potem wisiałam na telefonie bo dogrywam z dziewczynami akcję ratowania dwóch suń zza Mińska. Podrostek i matka przykute łańcuchami bez bud, za schronienie służy blacha oparta o mur... Nie spałam z nerwów dwie noce , od wczoraj trwają ustalenia. Quote
ewu Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Kto pomaga rasowym cocker spanielom???????? Ewelina z Kastora odpisała mi że nie ma jak pomóc. W schronie siedzi piękna, rasowa sunia, może ktoś jej szuka... Quote
elik Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Elik kochana też mogłam zadzwonić ale miałam zajęcia , potem wisiałam na telefonie bo dogrywam z dziewczynami akcję ratowania dwóch suń zza Mińska. Podrostek i matka przykute łańcuchami bez bud, za schronienie służy blacha oparta o mur... Nie spałam z nerwów dwie noce , od wczoraj trwają ustalenia. Biedne suczynki :( Trzymam kciuki za powodzenie akcji. Maleńka po operacji :( Prześliczna sunieczka :iloveyou: Quote
jotpeg Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Kto pomaga rasowym cocker spanielom???????? Ewelina z Kastora odpisała mi że nie ma jak pomóc. W schronie siedzi piękna, rasowa sunia, może ktoś jej szuka... cockermanka. Quote
ewu Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 A propos suni po operacji bardzo potrzebna pomoc. Sunia musiała pojechać do Bielska do Mamy dziewczyny u której jest w Katowicach. 14 lub 15 musi mieć wizytę kontrolną u dra Gierka w Katowicach. Szukam kogoś kto przewiózłby małą z Bielska do Katowic na wizytę i odwiózł do Bielska. Quote
elik Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Kto pomaga rasowym cocker spanielom???????? Ewelina z Kastora odpisała mi że nie ma jak pomóc. W schronie siedzi piękna, rasowa sunia, może ktoś jej szuka... Może jest w internecie ogłoszeń o zgubieniu tej suni. Jest na dogo wątek tej rasy. Kurtka nie moge sobie przypomnieć kto go prowadzi :( Quote
ewu Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 cockermanka. Dziękuję:) A może ktoś do Niej napisać pw , bo ja mam problem , ciągle jest error. Quote
Nutusia Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Jeśli jeszcze nikt nie napisał, ja już piszę - załączę link do tego wątku. I sprawdzę ile jest km z Katowic do Bielska - o której ta wizyta? Quote
Nutusia Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Doopa zbita - wyskakuje komunikat, że cockermanka nie może otrzymywać PW :( Quote
elik Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Napisałam do amacariel, Ona zbierała zamówienia na kalendarze ze spanielami. Może będzie wiedziała kto zajmuje się spanielami. Quote
memory Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Odnośnie tego pieska: Nie wiem, czy działa jeszcze Spanielowa Skarbonka Jest też wątek Spaniele do adopcji Na tych wątkach pewnie można znaleźć osoby, którym na sercu leży los tej rasy, mi.in. Asia & Ginger juli88 Barbek BoUnTy cockermanka phase Można tez wpisać się w wątek, więc jeżeli z cockermanką nie ma kontaktu na PW, to może doczyta na wątku :) : Quote
elik Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Noooo właśnie, nie mogłam sobie przypomnieć tego nicku. To Asia & Ginger jest, albo przynajmniej była, bardzo zaangażowana w adopcje spanieli. Napiszę i podeślę wątek. Można byłoby zrobić spanielce wydarzenie na F.B. Edit. Wysłałam prośbę o pomoc lub poradę. Quote
Ewa Marta Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Malizna na zdjęciu w środku pojechała dzisiaj do DS:-) Ewu napisała w smsie, że Pani zakochała sie po uszy:-) Malizna będzie miała na imię Tara! Quote
dorcia01 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Malizna na zdjęciu w środku pojechała dzisiaj do DS:-) Ewu napisała w smsie, że Pani zakochała sie po uszy:-) Malizna będzie miała na imię Tara! Super :Cool!: Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Malizna na zdjęciu w środku pojechała dzisiaj do DS:-) Ewu napisała w smsie, że Pani zakochała sie po uszy:-) Malizna będzie miała na imię Tara! cudowna wiadomość :loveu: Powodzenia Taruchna:) Quote
Ellig Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Malizna na zdjęciu w środku pojechała dzisiaj do DS:-) Ewu napisała w smsie, że Pani zakochała sie po uszy:-) Malizna będzie miała na imię Tara! Wspaniale, powodzenia Tara :) Quote
cockermanka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Noooo właśnie, nie mogłam sobie przypomnieć tego nicku. To Asia & Ginger jest, albo przynajmniej była, bardzo zaangażowana w adopcje spanieli. Napiszę i podeślę wątek. Można byłoby zrobić spanielce wydarzenie na F.B. Edit. Wysłałam prośbę o pomoc lub poradę. O ile wiem, to Asia&Ginger nie ma już czasu zajmować się spanielami w potrzebie. Piszecie,że ta sunia rasowa - ma tatuaż? Spanielowa Skarbonka działa i pomaga potrzebującym ;) Nie wiem, co się dzieje z PW...spróbuję pogrzebać... Quote
elik Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 O ile wiem, to Asia&Ginger nie ma już czasu zajmować się spanielami w potrzebie. Piszecie,że ta sunia rasowa - ma tatuaż? Spanielowa Skarbonka działa i pomaga potrzebującym ;) Nie wiem, co się dzieje z PW...spróbuję pogrzebać... Nie ma czasu zajmować się spanielami ??? Zmieniła upodobania, czy w ogóle nie zajmuje się już psiakami ? W skrzyneczce teraz może być tylko 50 wiadomości. Quote
Recommended Posts